Iloilo Guence Propment Dork Dors

Anonim

E uiga i le fale gaosi fale e tusa ai, o se kamupani tulaga ese na ufitia ai le numera atoa o oloa faitotoʻa, aofia ai le gaosiga o mea faʻasologa ma se lautele lautele o oloa.

Iʻuga o gaioiga a le kamupani

Iloilo Guence Propment Dork Dors

O tagata aʻoga i le 2002, mai le taimi oa latou aʻoga ma le amataga o gaioiga, sa auai i le faʻatinoga ma le faʻatau atu o vaega o vaega mo meaafale ma faitotoʻa faitotoʻa Ioe, sa amata lava le talaaga o le kamupani na o le gaosiga o mea sili ona lelei. O le tausaga 2004 ua faʻailogaina i le tatalaina o le laina gaosi mo le gaosiga o faitotoʻa faitotoʻa, o lea ua faʻalautele talaaga o loʻo faʻalauteleina. I le taimi nei, o le kamupani gaosi oloa e i ai lea tauvaga tuʻusaʻo faʻatasi ma isi itulagi o faitotoʻa puipui na folasia i le fale fausiaina o le taulaga o Lusia ma Cis atunuʻu.

E aoga le matauina o le maualuga o le gaosiga o le gaosiga o loʻo tuʻuina atu e le maualuga o fale gaosi oloa, faʻapea foi ma le lisi o le tele o vaega o loʻo faʻaalia e isi gaosi oloa. O lenei mea moni o loʻo ausia e le gaosi oloa, faʻafetai i le tulaga galue e uiga i le mauaina o le poto masani ma le galulue faatasi ma tulaga Siamani i le folasaga i le faiga o tupe tuai ma mea faʻaonasa.

O le polofesa faitotoa o loʻo tuʻuina atu e le au faʻatau oloa o loʻo maua ai le maualuga-uiga i totonu o oloa ma le fabsrics ua fuafuaina mo se nofoaga o le faʻaaogaina. Ua faia e le faitotoʻa o faitotoʻa i le faitotoʻa o le a mafai ona foia ni galuega taua se lua i le taimi e tasi, o loʻo faʻataʻotoina i le mamanu o mea o mamanu:

O le vaega o faitotoʻa o loʻo i ai o se sitaili ma le lelei o le auvae o soʻo se tasi o le potu.

Iloilo Guence Propment Dork Dors

Taitasi tatalaina le fale gaosi oloa o loʻo i ai se sitaili faʻapitoa. O lea o le faitotoʻa faitotoʻa mai le kamupani a le kamupani le saofaga i le aotelega o le faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma tulaga fou e masani ma taulaʻi atu i ni fofo. Soʻo se iunite o faitotoʻa o le tagata o le vaega o le vaega o le vaega e ese mai le faʻataʻitaʻiga o laina o isi kamupani gaosi oloa e ala i le malamalama faʻapitoa ma le toe faʻaleleia. Tulaga masani i le mamanu o le faitotoʻa e mafai ona aloese mai pe a faʻaaoga se lautele lautele o lanu ua saunia. O le tagata faʻatau e i ai le aia tatau e faʻatonu ai faitotoʻa ma se faʻapitoa faʻapitoa o mea teuteu faʻaopopo poʻo se ituaiga faʻapitoa o le sioa o le potu i totonu o le potu

O ie taitasi, sa aiaia ai e le Polofesa Fale gaosi oloa, ua fauina naʻo ia tekonolosi o se vaitaimi fuafuaina umi.

Faitotoa mai i 'au o loʻo sapalaiina i le nofoaga o le faʻapipiʻiina i le atoatoa faʻaputuputu foliga. O lenei ituaiga o faitotoʻa e faigofie ona faʻapipiʻi i le nofoaga, ae faʻatagaina ma okaina faʻapipiʻi faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina auaunaga mai le fale gaosi fale. Faʻagaioiga o faʻamatalaga o oloa mai le tagata gaosi oloa i le maualuga maualuga - latou te le manaʻomia le fausiaina o ni tulaga faʻapitoa i totonu o le potu ma le fuaina o le vailaʻau faʻailo ma le vevela. I se isi mea, e le manaʻomia e oe farestis ni mea lelei na tutupu mo ni mea faʻapitoa, tusa lava pe o le mea moni o loʻo tumu le faʻataʻitaʻiga o loʻo tumu le faʻataʻitaʻiga. O ia oloa e mafai ona vaʻaia o loʻo vaʻaia avanoa i totonu ma faʻatumu se potu ma se pupula faʻapitoa. O le tele o mea e maua ai oloa a le Diarse o loʻo iai ni ituaiga o faitotoʻa:

  • Vaivai o poloka poloka;
  • Faamautuina afi afi;
  • Uamea ulufale poloka.

E tele tausaga o manuia ai gaioiga, ua mafai e le fale gaosi ona faʻalautele le soʻotaga o le auala e tele ai. O le faʻaalia o le iloa o oloa faalemafaufau e le naʻo totonu o le faʻavaʻa o le nuu o Lusia, ae faʻapea foi i le atunuʻu, faʻapea foi i totonu o le Europa atunuʻu.

O le galuega autu o le polofiti a le polofesa o le faʻamalieina ai manaʻoga o tagata faʻatau e uiga i tagata eseese lautele ma vasega vasega. O lenei ituaiga o le adort o loʻo faʻailoa ai le matuia o tautua na faia e ala i oloa gaosi ma se paʻaga aoga, e mafai ona talitonuina, i totonu o le faʻatauga o le tasi faitotoʻa ma i le fanua o fesoʻotaʻiga. I aso uma taumafaiga o le gaosiga o le DR Intervery Projectment e faʻaaalia le igoa faʻaalia ma le pule i tagata faʻatau maketi o loʻo faʻaalia i le faʻapolofesa. O le tele o taimi e faʻatosina ai le vaega o le faitotoʻa o oloa ma vaega o le 'au mai fafo, o le a le tuua e se tasi le kasa e le toe mauaina. Naʻo le lelei ituaiga o lagona e mafai ona mafua ai oloa gaosi a le aʻoga.

Faamuamua tulaga faapitoa o fabrics

Iloilo Guence Propment Dork Dors

E moni, o tagata faʻatau manaoga e le o taimi uma lava mai le mamanu o le faitotoʻa faʻataʻitaʻiga fofo. O lea o le faitotoʻa o soʻo se ituaiga o ituaiga (interroom, faʻauiga) e tatau ona faʻatinoina se tele o galuega faʻapitoa:

  • Le talia le faaauauina;
  • Malosi ma le saogalemu;
  • Fai mai le faʻailoga o loʻo iai ni faʻailoga faʻapitoa mo totonu o paʻu ma le faʻaopopoina o meatotino a le atunuʻu e faʻatatau i le faʻaaogaina o tagata.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i luga o le uta: faʻafefea ona filifili pe faia ma ou lava lima

E mafai e le Doble Doctor ona faʻamalieina le lisi atoa o ni mea aoga e tatau ona i totonu o totonu ma faʻaaogaina fausaga. O uiga masani o le tatalaina o fola o le Dorseme e mafai ona faʻaogaina muamua le tuʻuina atu o le vaega o mea e faʻaaoga i le gaosiga o mea e poloka ai faitotoʻa.

  • Maualuga maualuga lvl-timber masani fafie ma misia fafie. Oloa o loʻo gaosia e le tekonolosi metotia o le lapoʻa laupapa laupapa.
  • O le tele o faitotoʻa uma o le faitotoʻa taʻitasi, faʻapea foi ma le talaaga, e teuteuina i tolauapiga sili ona lelei ma le fausaga sili, fuafuaina le laufanua o laʻau masani mai le lisi o taugata o lapisi. O lenei oloa e sili atu i le natura faanatura e faʻatatau i le tele o tagata faʻatau gaioiga.
  • O auala o feteʻenaʻiga o laufanua, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laʻau mumu ma alak, ma e tele o isi o loʻo faʻaaogaina.

    Iloilo Guence Propment Dork Dors

    Series Z.

O le laualuga o le faʻapipiʻi o faitotoʻa o le tagata o le vaega o le vaega e mafai ona faʻatinoina uma faʻaaoga le ecoschpon faigofie mea ma faʻaaoga ai le tele o mea mata. O le tulaga maualuga o le fesoʻotaʻiga ma le 3D aafiaga o loʻo faia e tagata e faʻaaogaina i le gaosiga o faʻagasologa. O ata uma na gaosia e le Dorse o loʻo faia o mea ma le maualuga o le malamalama o loʻo teteʻe ai faʻaalia:

  • E le o le le mautonu chipboard;
  • Pusa faʻapitoa pusa faʻamau ma tapoleni ma le faʻafamiga o uiga pe a fai e faʻateleina i le siʻitia o le vevela o le vevela. Lea o le fusi fusi ma poloka le avanoa o le tufaina o le asu i le tatalaina o le faitotoa o le faitotoa.

O le aofaʻi o oloa o le tolu-vaega gaosi vaega o loʻo faʻaaoga ai ni faamaufaʻailoga.

Firefare Farbris Doors ua gaosia e amanaia uma le gaosiga manaʻomia o le gaosiga ma afi, lea ua faʻamaonia e faʻapipiʻi pepa talafeagai i iunite uma o le oloa.

O le laina o le faʻataʻitaʻiga o le nofoaga o loʻo maua ai e le motusia faleoloa, e leʻi toe faʻamalosia e le aufaā ni faitotoʻa. O le faʻamatalaga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻamalosia o loʻo fuafua e fesoʻotaʻi i potu, lea e iai le manaʻomia e faʻaavanoa le maualuga o le faʻaaogaina o le vaega o le cound ma se maualuga maualuga o le saogalemu. O lenei ituaiga o faitotoa e iloga i totonu o le faʻatumuina o le faʻatumuina o le faʻatumuina, mai faʻataʻitaʻiga o oloa. O le tubular chipboard e masani ona avea ma tuufaatasia i faitotoa. O mea faapena e i ai le maualuga o le auala o le malosi uiga.

Iloilo Guence Propment Dork Dors

X faasologa

I luga o le faasologa ma le lautele lautele o se vaega o le tele o oloa ma faʻataʻitaʻiga itu, o le itu o faʻataʻitaʻiga, ua sauni e tuʻuina atu se isi faʻapitoa o le lelei ma avanoa:

  • Sapalaiina o le afi afifi;
  • Filifiliga e filifili ai mai le faʻatasia o le ata o le mamanu o le faʻavae ma faʻapipiʻi;
  • O le itu o le faitotoʻa, i le talosaga a le tagata o tausia, e mafai ona teuteu tulaga ese, ma se tali faʻapitoa, o se talaaga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina;
  • O faitotoʻa e tali atu i le lisi o siosiomaga tulaga, lea ua faʻamaonia mai e pepa talafeagai, e tuʻuina atu i le suafa talafeagai o meli i le taimi o tuʻuina atu;
  • O le suposu maualuga sili atu i le faʻasino o le faitotoʻa o poloka o le tolu-tagata gaosi oloa gaosi;
  • Uaea le nofouta ma le umi auaunaga olaga o le faitotoʻa o loʻo tuʻuina atu e tagata tomai faʻapitoa ma faʻapitoa masini
  • Mo le faʻataʻitaʻiga, faʻafetai i le mea e mafai ai ona faʻapipiʻi le Platbabs e faʻapipiʻi e aunoa ma le tau fao.

O le faʻagasologa o le tatalaina o le faitotoʻa mai le uafu masini paipa e mataitu i le usitaʻia tulafono uma mo le fausiaina ma le taulimaina o meafaigaluega masani. O le mea moni lea o le mataituina o le mataituina i le Root le aofia ai le faʻaipoipoga i le gaosiga o oloa gaosi oloa ma faʻamaonia le aveeseina o ie faʻalenatura i totonu o le gaosiga galuega.

O le vase fale gaosi e maua ai le laina o le faʻataʻitaʻiga laina ma vaega eseese, o loʻo fesoʻotaʻi ma se faʻailoga o se faʻatauga taua:

Ituaiga o le faʻatulagaina o poloka faitotoʻa faitotoʻaMeafaigaluega elemeneAvanoa FaaopopoPoloka tau faailoaina
tasiFaigofie meafaigaluega o le X faasologa- faitotoʻa; - pusa; - Platbands i itu uma e lua; - Card matalosi; - palasitika loka; - faitotoʻa faitotoʻa; - faitotoʻa faitotoʻa; - faitotoʻa faitotoʻaTaplers tipi mea faigaluega pe a faapipiiina le fausiainaMai le $ 124.
2.Faigofie meafaigaluega o le X faasologa- faitotoʻa; - pusa; - Platbands i itu uma e lua; - Card matalosi; - palasitika loka; - faitotoʻa faitotoʻa; - faitotoʻa faitotoʻa; - faitotoʻa faitotoʻa- Fale gaosi tipiina o le fetaui lelei; suia ma le mafai ona fasiotia i mea ua tupu i luga o le maualugaMai le $ 135.
3.Faapitoa meafaigaluega o le X faasologa- faitotoʻa; - pusa; - platbands i itu uma e lua; - Italia Laips; - Italian Mortar Castle- Cameriaons i lenei fetuunaiga o loʻo tu i le vaalele lava e tasi ma le ie; - o loʻo faʻapipiʻiina le fetaui i le tipiina i le maualugaMai le $ 180.
faRoto Dortors (tatalaina le faitotoa i itu uma e lua)- ie;

- Pusa;

- Puputa i itu uma e lua;

- faapipii roto-auala;

- Clale o Morttuse ma le magnetic loka;

- o le tumama tumau

- soli avanoa e oʻo atu i le 50% i totonu; - 100,000 tatalaina taamilosagaMai le $ 280.

E tatala le kamupani a le kamupani mo tagata faʻatau o se vaega o poloaiga ma le le masani ai o tulaga o fausaga. O le tau o le ituaiga ituaiga e mafai ona siʻitia ai le 1-40%, ae o le iʻuga o le faʻapipiʻiina o galuega i le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le a fiafia i ai mo le tele o tausaga.

Eseese ofo i se tau talafeagai

Iloilo Guence Propment Dork Dors

Glossy vg faasologa

O le faʻataʻitaʻiga o le tele o faʻafitauli o le fale gaosi o le falefaigaluega o loʻo faʻaalia i nei faʻasologa:

  • Faasologa x;
  • Faasologa z;
  • Faataitai faasologa o faasologa;
  • Faasologa o uamea faitotoa m;
  • Glossy boom o le vg faasologa.

O le X faasologa o loʻo avea ma sui o polofesa i se vaega o le tele o le uta o le coutgo fausaga i le vaega autu o le ata.

  • Talanoaga;
  • Ona po nei;
  • Apatete;
  • Faailogaina.

O le autu autu o le X faasologa o se faʻateleina o le poloka malosi o le poloka ma le palagi vaega. O le tuʻufaʻatasiga o ni matatu ma mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai foliga mai fafo o le faitotoʻa o poloka faitotoʻa mai le ie o loʻo i totonu o le 'aufaʻafofoga. Faʻaopopoina meatotino o le malosi o le tagata faʻamalosi o le X orine na mafua mai i le poloka faʻapotopotoga. O oloa e faia e tusa ai ma le mataupu faavae o le gaosiga "sanuisi", o le mea e ufitia ai le kalama o le fafie o le kene o le MDF. O lenei metotia o le fonotaga e faʻatagaina ai oe e ausia le maualuga maualuga o le tulaga o le faʻatulagaina o oloa. E le mafai e le faitotoʻa ona fafagaina ile faʻamago i afaina ai o faʻafitauli o loʻo afaina ai, ma e le faʻapolopoloseli mai le vevela faʻaalia i totonu o le potu.

O polofesa Z faasologa e fai ma sui o se lautele faʻataʻitaʻiga o le faʻavaʻa o loʻo i totonu. Series Z ua faʻaauupegaina i le faʻavaʻa o le pulupulu. O lenei ana e tumu i ituaiga eseese o faila. O faʻailoga a Z, faʻaaogaina faʻapitoa ituaiga o faila, e faʻamoemoe i le mafuaʻaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma ituaiga. O le itulau o loʻo faʻavae i luga o le sā, o le faʻavaʻa ua faʻaulu mai ai ma se faʻavaʻa o kune fafie ma MDSF malosi, lea e maua ai le aofaʻi poloka maualuga o le iunite.

Iloilo Guence Propment Dork Dors

O le vaega autu o le faʻasologa o faʻataʻitaʻiga, e faʻailoa ai le z faʻasologa, o loʻo faʻapipiʻiina i se faʻamatalaga o le aluminum, o loʻo tuuʻese e le pito o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Aluminim stary e maua ai le oloa o se mea sili ona lelei o le tagata mamanu i le faitotoʻa o le faitotoʻa, o loʻo maua ai se faʻasologa o le fua o le faitotoʻa, ma le faʻatupuina o le malosi faʻaaogaina. E mafai ona saunia e poloka poloka z i filifiliga eseese ma le faʻaaogaina o ituaiga eseese o le glazing, e fuafua uma lava i le faiga o le tagata o tausia.

O le Z o loʻo faʻaogaina ai i le sili ona lelei o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina. Faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o loʻo o mai ma le fesoʻotaʻiga a tagata gaosi o Italia, mo faʻataʻitaʻiga, faitotoʻa faitotoʻa Dndmarnelli, lokaina ma natia Loops Smaop, faʻapea foi ma le Italia. O le fusipa o le fusi z o loʻo faʻaogaina i le fale gaosi tipiina o mea lelei (loka masini e mafai ona oona ma i lalo o le loka) ma le taulimaina mo faʻavasegaina seti. Faʻafetai i le fetuunaiga o le mataa o mata i oloa, lea e fai ma sui o le oneone, mafai ona fetuʻunaʻi le nofoaga o le faitotoʻa e tusa ai ma le faʻapipiʻi uma.

I le afi-fusuaga faʻavaʻa faitotoʻa, o le z o loʻo faʻaoʻo atu ai i le afi-puipuia meatotino

  • E le faʻapipiʻi le chIPboard o le Siamani gaosi oloa;
  • Folafolaina le faʻailoga faʻapitoa faataamilo i le tino na faʻaaogaina ae le o paketa paʻu.

    Iloilo Guence Propment Dork Dors

O le taulaga afi-faaleleia folasaga o le Z o loʻo gaosia e tusa ai ma tulaga manaʻomia uma ma tulaga o le saogalemu o le saogalemu, lea e faʻamaonia mo le tausiga o le 30 minute (EI 30 faitotoʻa faʻailoga). Faʻamalosia faitotoʻa faitotoʻa o loʻo fautuaina e faʻapipiʻi i totonu ma fale e sili atu le maualuga o le saogalemu ma le faʻafefeteina le faʻaaloalo.

O le Domen Facme Hoals faasologa o loʻo fai ma sui o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le fetauiga fou - Nanchon. O lenei faʻapitoa o le taʻele o le faitotoʻa o le faitotoʻa na fausia faʻaaogaina ai le maualuga maualuga tekinolosi. O Le na faia e Nanchpon o Siamani. O se faʻailoga iloga o le mea o loʻo taʻu mai ai ni fausaga ma le sili atu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻamalosi tino.

O oloa o loʻo faia i le faʻaiuga o le faʻaiuga i le faʻaiuga o le alminisum. O le pito i lalo o le pito o loʻo faʻatautaia e se tulaga faʻapitoa e tagata Siamani gaosi oloa, o se faʻamatalaga o loʻo gaosia i le lua lanu tali:

  • Black Chrome;
  • Mate Chrome.

Tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga o le laina o le laina o le laina D e faia ma le fale gaosi faaofiina mea faigaluega. Faatumu seti o le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faʻaalu e le Italia mea e fai ai mea e fai ai:

Iloilo Guence Propment Dork Dors

Toulles ma Hauted Loops Abg

  • Dndmartlinelling faitotoa;
  • O le Kisles ma Hud Loips Smaop.

O se isi filifiliga i le da raicks poloka, o le sliding iunite e aofia ai, o se seti o le sliding masini, e pei ona faʻaaogaina ma le lokaina o le AMB Brands na gaosia e Italia. O le iunite o loʻo tuʻuina atu i se faʻasologa sese.

O se faasologa o uamea faitotoʻa o loʻo atiaʻe e faʻaoʻo ma tagata faʻapitoa faʻapitoa i le fanua o le gaosiga o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. Faapipiiina o faitotoa o le m o le a fautuaina mo fafo faʻamoemoe mo le faʻaaogaina o avanoa ma manaʻoga i totonu.

Gaosi o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le Smiset o le Soul Lings o fale gaosi nofoaga ma tusa ma le lisi atoa o manaʻoga, saogalemu ma le tetee atu i le Ammosmed O le faitotoʻa a le faitotoʻa e faia ni vaipuna uʻamea mautu ma le mafiafia o le 1.5 mm, metotia o le malosi punou. E le gata i lea, o mea na tuʻuina atu i mea e teu ai, o loʻo maua ai le oloa o le sili atu o le tumau i le punou ma faʻamalosiʻau, faʻapea foi ma le faʻaolaina o le fausaga. Mo uamea mamanu, o se talaaga o le 2 mm mafiafia.

Avanoa Avanoa Fale o Fale o loʻo faʻamauina i le faʻaaogaina o le salu i le vaega o matasele ma le maota ma uʻamea papatusi, faʻapea foi ma meatotino. Fanaloina ma Steel uma-faʻasologa o loʻo avea ma 'upega tafaʻilagi fulufulu fulufulu, faʻaofuina ma le maualuga o le mafaufau ma le malosi. O le faʻaluaina o le faʻailoga o loʻo faʻaaogaina e avea ma ni isi mea faʻapitoa. O le teuteuga o fafo o le uamea fausaga o le uamea fausaga e mafai ona filifili i totonu o le Tandem Intersari i totonu o le laina o le faatinoga.

Iloilo Guence Propment Dork Dors

  • Maualuga le gtus;
  • Nanchpon;
  • Polypropylene.

O le ata o le glossy o le vg faasologa e faigofie ona faamatalaina e luga o le atoatoa maualuga sifi. Maualuga gloss o le sili ona lata mai o faʻatekinolosi o tagata Siamani faʻapitoa i totonu o lanu o se augatupulaga fou. O le laufanua, e ui lava i le aotelega o le mamafa o le mamafa ma le faigofie, e lava le tetee atu i vailaʻau faʻaleagaina o lenei ituaiga, pei o le maosiosia. O le mamanu o le veli, na faia faapitoa mo le VG faʻataʻitaʻiga laina, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi o poloka faitotoʻa i le nofoaga.

O vaega taʻitasi o le faʻataʻitaʻiga o le tele o le VG faasologa na faia faʻamalosia. O le faʻailoga o le faitotoʻa faitotoʻa o le tubular chipboard o Siamani. O le tubular fullar ua faʻaoʻo mai ai ma se siʻitia o loʻo siʻitia ai o le sosolo o le sundsus o le mafaufau ma le malosi o loʻo faʻasino. O le VG Series Capvas o loʻo faʻapipiʻiina i le Almininum Suauu, o le faʻamatalaga o le mea e sili ona faʻaaogaina i le gaosiga o le Siamani. O le almininum o le tapos o loʻo te tuʻuina atu le mea ua maeʻa ai le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le faʻaopoopoina o le osh i le faʻaleagaina o masini. Talaaga i le lua lanu tali:

  • Lanu uliuli lanu;
  • Mate Chrome.

O oloa uma na gaosia e le Workoldolder House o le a eseese fesuiaʻi i le tau vaega, ae o le vaega sili o le faʻataʻitaʻiga o laina ua faia e tali ai le avanoa lautele mo le tagata faʻatau. Aua neʻi e manatu o ie e uiga i le lafoina saʻo mai le gaosi oloa ma le tasi faʻatau o le a tau ai se faʻatonuga o le sili ona taugofie. O tulafono a le kamupani e sau i lalo i le paʻu o le tagata faʻatau oloa e le sili atu nai lo le 1%, a o le tulaga lelei o le mataituina ma faʻatapulaʻaina le fautuaina o tau, ae i tulaga ese.

Aoina o faʻasologa o faʻataʻitaʻigaFeololo oloa taua
tasiSport faasologa~ $ 64 - $ 89
2.Faasologa x (ecoshpon)~ $ 66 - $ 127
3.Faasologa o le faasologa X (Ecochpoon)~ $ 599 - $ 110
faSeries Z.~ $ 118 - $ 195
limaFaasologa o (Nanshpon)~ $ 310 - $ 389
6.Series M (Intut Fortures)~ $ 576 - $ 694
7.Faasologa vg.~ $ 797 - $ 870

O vaega taʻitasi o faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i nisi faʻamatalaga e faʻatatau i faʻamatalaga faʻapitoa:

  • O le atoa faasologa x, e ese mai le faʻataʻitaʻiga 8x, 10x ma le 11x, 'ua mafai' '' '' '' ''
  • O le faitotoʻa uma o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le Z, e faʻaopopo foi i le aau o gaioiga, e mafai ona gaosia i le puʻeina lomiga;
  • Uamea faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o le m o loʻo i le faʻataʻitaʻiga o le faʻavae o le faʻatulagaina 53 e le faʻaoʻo atu i le laina pito i luma. O le uʻamea luga o le laupepa o loʻo valiina i le faʻavae lanu "Black velvet".
  • O le pito i lalo o le 54 faasologa m e aofia ai le faʻatulagaina o le laina pito i luma. O lenei vaega o le MDF-upega upega o lona mafiafia o le 6 mm. O le tapoleni e aunoa ma le ata ma faʻaofi, ma mafai ona faʻamalosia naʻo le lanu o le anchpon.
  • O luga o mea uma i totonu o le faʻavae o faʻavae 53 ma le 54 o le m o loʻo faia i luga o le tulaga o le MDF-ie, o le le mafiafia o le 16 mm. E mafai ona teuteuina le pane i totonu o le lautele o le lanu o le lanu, glazing faaofi, ma le tele o elemene ma isi elemene teisi.

Iloilo Guence Propment Dork Dors

Iloilo Guence Propment Dork Dors

Iloilo Guence Propment Dork Dors

Iloilo Guence Propment Dork Dors

Iloilo Guence Propment Dork Dors

(O lou leo ​​o le a muamua)

Iloilo Guence Propment Dork Dors

Utaina ...

Mau i luga o le Autu: Potu a tamaiti o le potu o tamaiti mo tama i le maota o le gataifale: lapoa 10 ma le 12 sikuea mita. M.

Faitau atili