Kako ukrasiti silikonski slučaj

Anonim

Danas ćemo reći o tome kako je zanimljivo ukrasiti silikonski slučaj za telefon i time napraviti veliki dar za kćer, sestru ili djevojku. U majstorskoj klasi pokazat ćemo proces uređenja dva takva pokriva, ideja je naglasiti prijateljsku vezu, ostavljajući jedan slučaj za sebe, a drugi - dajući blisku osobu. Nijedna djevojka, djevojka ili žena neće ostati ravnodušni prema takvom daru.

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Potrebni materijali i alati:

  • Dvije silikonske kele za mobilni telefon;
  • turpija za nokte;
  • ljepilo za decoupage (mod podge ili samo ljepilo, razrijeđena s vodom);
  • Dekoracije, naljepnice, dekorativni kabel, isječak, oznaka;
  • četka;
  • Glitter (glitter);

Kuhanje knedle za ukrašavanje

Prije svega, potrebno je smanjiti gornji sloj silikonskog pokrova pomoću datoteke za nokte. To osigurava da ljepilo se dobro sami, jer glatka klizačka površina nije najbolja baza za lijepljenje nakita.

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Zalijepimo dekor na slučaju

Tada trebate lijepiti ukrase. Možete koristiti razne naljepnice, kamenje, kuglice, bilo koji željeni nakit koji želite vidjeti u slučaju. U našem majstorskoj klasi, naljepnice se koriste u trgovinama iz trgovine za igle. Imajte na umu da ako koristite mnogo ukrasa, to će biti poželjno da prvi ukrasite poklopac svjetla, a tek nakon toga dekoracije. Ali budući da u našem radu koristimo samo dvije naljepnice, onda to radimo na početku.

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Ukrasite glytter

Zatim ćemo pripremiti sjaj za ukrašavanje našeg pokrova. Da biste to učinili, pomiješajte ljepilo za decoupage i sjaj u maloj zdjeli u omjeru, odnosno 1: 3. Pomiješajte s četkima do potpune homogenosti mase. Sada obojite cijelu površinu silikonskog pokrova mješavinom ljepila i sjaja, pokušavajući ne povrijediti već zalijepljene naljepnice. Opet, imajte na umu da možete promijeniti ovaj korak s prethodnim mjestima i zalijepiti dekoracije nakon boje poklopca svjetla.

Članak na temu: Kako preklopiti majice u ormaru, tako da se ne sjećaju

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Suš

Nakon što je slučaj naslikan prvim slojem svjetla, morate mu dati dovoljno vremena da se osuši i ostavi nekoliko sati. Nakon toga, primijenite drugi sloj smjese ljepila i sjaja i ostavite u isto vrijeme za potpuno sušenje.

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Ukrasiti

Dalje, morate dati naš silikonski slučaj još prezentivniji izgled. Da bismo ga povjerili, koristimo dekorativnu čipku, oznaku i priključnica. Zamotajte poklopac čipkom, pričvrstite oznaku s isječkom s njim. Dakle, silikonski slučaj je zanimljiv i individualno uređen, štoviše, ima originalnu ideju dar u obliku čipke i oznake. Pogotovo takav ručni dar će cijeniti djecu, jer oni koji mogu cijeniti našu pažnju i provesti vrijeme. Ali vrijeme za ovaj izvorni dar je potrebno dosta.

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Kako ukrasiti silikonski slučaj

Čitaj više