LAMBREKEN SHELL: Uzorak sa stolom, proizvodna tehnologija

Anonim

Šivati ​​lambrekin u vrsti vetra, koji se također naziva swag-ljuska, može biti neovisno. Postoje 2 vrste uzoraka takvog elementa zavjesa, prvi od njih ima oblik pravokutnika, drugi - trapezij, ovdje kao ramena lambre, školjke su strane. Gornji srednji dio ljuske mora biti sastavljen primjenom trake zavjese, u ulogu koja se može koristiti pletenica, a donji dio će biti upravitelj ovog vagona.

LAMBREKEN SHELL: Uzorak sa stolom, proizvodna tehnologija

Slika 1. Lambinen shema "ljuska".

Možete šivati ​​lambrekin ovog tipa pomoću pondering kabela, pomoći će u početnoj fazi kako bi se utvrdilo konačne dimenzije takvog dekoratora prozora, čini potrebne prirodne lupanje. Nakon što je izmjerio sve vrijednosti na njemu, možete izgraditi uzorak. Dakle, kabel će morati ojačati krajeve različitim stranama vijenca. Donja točka postupka će odrediti visinu koju će imati kanalizaciju lambrequin.

LAMBREKEN SHELL: Uzorak sa stolom, proizvodna tehnologija

Slika 2. Tablica za izgradnju uzorka otpadnih voda.

No, postoje određena pravila koja se poštuju u proporcijama visine i duljine uzorka. Ovi izračuni mogu se vidjeti na Sl. 1, na kojem je prikazan uzorak. Ako to uzmete, možete vidjeti da duljina glavnog elementa duž strehe treba biti 2,5 od njegove visine.

Da biste razumjeli kako izgraditi uzorak i kako šivati ​​lambrene, možete koristiti podatke dane u tablici na slici. 2.

Od ove tablice može se vidjeti da je širinom širine 120 cm, koja ide duž duljine duž vijenca, njegova visina je 45 cm, a dužina odredbi je 165 cm, ovi brojevi su označeni crvenom bojom.

Uz uzorak, dopušteno je provoditi eksperimente, nakon što je smanjio duljinu i visinu žice, čineći više okruglo gornjih kutova, a od uzorka, koji ima pravokutni oblik, možete napraviti trapez.

Alati i materijali

  • pletenica;
  • kabel;
  • škare;
  • mašina za šivanje;
  • igla;
  • niti;
  • tkanina;
  • komad krede.
Članak o temi: Kako rasti jagod na balkonu

LabReken proizvodna tehnologija

Prije šivanja lambrekina preporuča se napraviti uzorak. Koristeći kabel, trebate zakazati oblik buduće ljuske, to jest, ventilator, u čijem procesu treba označiti visinu i širinu u gotovom obliku. Ugrađeni pravokutnik imat će bočne strane, čija je duljina jednaka visini predloška, ​​na ovu sliku koju trebate dodati 10 cm. Ovaj element dekora zavjesa dopušten je na vrpci i visi na pojasu.

Da bi se liječio rub proizvoda, preporuča se pripremiti traku, čija će duljina biti jednaka duljini strehe, njegova širina treba biti jednaka 8-10 cm. Zatim je dobivena traka presavijeni na pola.

Sada možete postaviti usku pletenicu na njega, povlačeći se iz zavoja na udaljenost jednaku 0,5 cm. Bend se mora primijeniti na lambreknu, okrećući bljeskove, tako da neće ometati firmware. Čim se pojavi bend da se ušive, moguće ga je isključiti iznutra, skrivajući dijelove unutar. Nakon prednje strane, završna linija treba položiti kako bi ojačala pletenicu. Rub trake treba biti omotan unutra van, popravljajući svu cik-cak.

Nakon šivanja lambrequin upravlja, bit će potrebno objesiti. Možete to učiniti na zastornoj vrpci, petlji, kose, čičak ili snimke. Ako je dekoracija zavjese odlučeno da se drži s čičak, jedan od njegovih dijelova treba biti zalijepljen izravno na vijenac.

Savršeno će se držati na površini ravnih vijenaca, a s okruglim šipkama, u slučaju Velcro, poželjno je ne imati, budući da će Velcro ostati tijekom vremena.

Njezin mekani dio mora biti zašiven na lambrena i teško ojačati vijenac. Čim je čičak je lijepljen na mjesto, trebalo bi biti dopušteno dobro uhvatiti, za to, brzina treba ostaviti nekoliko sati, samo tada možete početi vješati element za umrežavanje. Ako je odlučeno da ga pričvrstite štipaljkama, tada se vrpca mora ojačati s uvlačenjem od ruba za 1,5 cm.

Članak o temi: Kako pravilno zalijepiti linoleum na pod

Prilikom izgradnje skica možete koristiti stol, tako da će dekor za vijenac biti savršene veličine i nije potrebno ponoviti.

Čitaj više