Kako opremiti vikendicu

Anonim

Projektiranje prikladnijeg položaja raznih vrsta elemenata u području zemlje naziva se njegovo poboljšanje. Budući da ovaj teritorij ne bi trebao biti ne samo kuća, već i kupka, vrt, vrt, garaža, a možda i neki elementi krajobraznog dizajna.

Raspored područja zemlje

Kako opremiti vikendicu

Ako se odlučite za poboljšanje područja zemlje, onda možete koristiti neke savjete koje možete doći u ruci u prvoj fazi gradnje iu bliskoj budućnosti. Mjesto strukture ovisi o veličini parcele iu svrsi. Ako namjeravate pokrenuti kućne ljubimce, vrijedi razmotriti da će izgradnja biti izgrađena kako bi se životinje u njemu trebale biti na određenoj udaljenosti od stambene zgrade.

Ako gospodarska zgrada ima jednu ili dvije zgrade, treba se nalaziti na ne manje od petnaest metara od stambene zgrade. Ako zgrada ima od tri do osam elemenata, tada bi udaljenost od stambene zgrade trebala biti jednaka dvadeset i pet metara. Ako ekonomski kompleks ima više od osam struktura, onda ne može naći bliže od pedeset metara od stambene strukture. Gdje bi trebala biti kupka.

Kako opremiti vikendicu

Takva zgrada mora biti udaljena od ceste i trebala bi biti nužno ograđena od drugih dijelova na ogradi ili bilo koju vrstu koizmotorija. Obala spremnika smatra se najboljom opcijom za izgradnju kupke, ali je najbolje staviti ga u ne bliže od petnaest - trideset metara od ruba spremnika i tako da se voda koja se koristi ne može ući u spremnik. Inače, on može zagaditi.

Poželjno je da je kupka stajala na brdu. Zahvaljujući tome, možete uštedjeti novac na rashodima na uređaju odvodnje, budući da će se korištena voda biti isušena duž nagiba.

Ako želite uštedjeti malo sredstava, onda možete staviti kupku pored drugih objekata, a također ga možete kombinirati s garažom ili kući. Gdje je najbolje izgraditi garažu.

Članak o temi: DIY Company: Brojke i dekor od metala - 3 masterclass i 15 fotografija

Ako imate pitanje, gdje je najbolje mjesto garaže, onda znate, to mora biti tamo gdje se dobro smješteni pristup. Tijekom ulaska ili odlaska treba provoditi potpuni pregled prostora, a to bi trebao biti učinjeno tako da ne otežava manevriranje.

Kako opremiti vikendicu

Garaža bi trebala biti izgrađena na ravnoj površini, s malom nagibom, tako da je osiguran prirodni odljev taline i kišnice. Mjesto staklenika. Tijekom izgradnje staklenika, vrijedno je s obzirom na činjenicu utjecaja na izravne ultraljubičaste zrake. Također, pri odabiru mjesta staklenika, vrijedi razmotriti da sunce mijenja svoj položaj, ovisno o godišnjim dobima. Na primjer, zimi kut između točaka poziva i izlaska izlaska je šezdeset stupnjeva, a ljeti je sto dvadeset stupnjeva.

Radne zrake sunca zimi pasti na južnu zidu staklenika, a ljeti i navečer će se nalaziti na suncu beskrajne strane staklenika. Ako nemate priliku staviti staklenik tako da je usmjeren na jug, najbolje je staviti u smjeru istoka, jer je ujutro mnogo vjerojatnije da će biti jasno vrijeme.

Gdje bi kotlovnica trebala biti. Kotlovnica se najbolje podiže od stambene zgrade. To će eliminirati problem povezan s opasnosti od požara, a također može poboljšati situaciju u okolišu u kući.

I napomenuti da su sve električne uređaje za električnu opremu trebaju biti smješteni izvan kotlovnice, kao što je navedeno u standardima za sigurnost požara. Također je vrijedno razmotriti da će dizajn sustava grijanja proći prije nego što će početi građevinski rad.

Kako opremiti vikendicu

Nekoliko općih preporuka. Vrijedi izbjegavati gusto uređenje zgrada. Ekonomske zgrade ne bi trebale biti na sredini stranice, budući da vam takva lokacija može lišiti skrovito mjesto, gdje se možete sigurno opustiti i uživati ​​u svježem zraku.

Članak o toj temi: Kako samostalno ukloniti kućište kabineta: Priručnik za uporabu

Standardi izgradnje pod uvjetom da se reklame trebaju biti smješteni na udaljenosti od ne bliže od dvanaest metara od glavne kuće. Pokušajte biti u mogućnosti lako organizirati sve zgrade zgrada na cijelom mjestu, ali u isto vrijeme ne zaboravite da moraju imati dovoljno udaljenosti od granica stranice.

Čitaj više