Ukrasite dječji krevetić vlastitim rukama: Subor i nadstrešnica

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Kako napraviti nadstrešnica sebe?
  • Za dugo zaboravljeni pylon

Uz rođenje djeteta, svi se roditelji unaprijed pripremaju - napraviti popravke, kupiti krevetić, posteljinu itd. Svaka mlada majka želi da dijete raste u prekrasnom okruženju. Stoga je unutrašnjost dječje sobe pažljivo osmišljeno - od crteža na tkanini za zavjese na uzorke na zidovima. Pitanje je kako ukrasiti krevetić, zanima mnogo mama. Kao takav ukras može biti baldahin ili sorpcija.

Ukrasite dječji krevetić vlastitim rukama: Subor i nadstrešnica

Približna shema strana, izračunata na krevetu s spavaćim mjestom 120x60cm.

Kako napraviti nadstrešnica sebe?

Baldahin preko kolijevke nije samo lijepa. Također je zaštita od jake svjetlosti, od muha i komaraca. Apsolutno je potrebno kupiti u trgovini, možete sami šivati. Da biste to učinili, trebat će vam tkanina, završna traka, škare, iglice i šivaći stroj. Još uvijek treba nosač s krošnjama, kukom i vrpcom. Nositelj se može izraditi od trajne žice ili koristiti obruč.

Količina potrebnog tkiva ovisi o visini nadstrešnice i mjesta za pričvršćivanje - strop ili stražnji dio kolijevke.

Tkanina je izabrana prirodnim, laganim, laganim tonovima.

Prirodni šifon, til ili tanka simhat prikladna za baladakahinu dječjeg krevetića. Sa stropnim nosač će trajati 4 m materijala sa širinom od 1,5 m. Kako se završiti dobro izgleda atlantska traka. Potrebno će se 7 m.

Tkanina je izrezana na dva platna s veličinom od 1,5 m x 2 m. Stezaljke zajedno s prednjom stranom unutar i suosjećanje u dužini 2 m, šav glatke.

Pokazalo je pravokutnik duljinom od 3 m i širinu od 2 m. Visina kreveta kreveta bit će 2 m.

Ukrasite dječji krevetić vlastitim rukama: Subor i nadstrešnica

Dijagram rezanja baldakhine na krevetiću.

7 cm širine vrpce sklopljena na pola i glatka. Uzmite ga na treće strane pravokutnika, počevši s jednom od bočnih strana i zalijepite. Tkanina je u sredini trake. U kutovima vrpce skreće se. Preostalni neprerađeni gornji rub baldakhina je odvojen duž cijele dužine za 0,5 cm i izglađenog željeza. Još jednom se pretvaraju 3-4 cm, glatke i zalijepite duž cijele duljine.

Članak na temu: plin stup u kupaonici

Gusta žičana savijanja u obliku kruga promjera 30-35 cm. Možete koristiti obruč iz obruča. Najbolje savijanje dječjih krevetića nosi se na žici, nakon čega su žice žice pažljivo fiksirane. 3 kabele su pričvršćene na prsten dužinom od 20-25 cm. Oni se moraju postaviti na istu udaljenosti jedni od drugih.

Preko kreveta do stropa s tišinom, kuka će biti pričvršćena na koju će se suspendirati kabeli nadstrešnice. Baldakhina se može ukrasiti lukom s iste vrpce. U ovom slučaju, vrpce će trebati više. Možete ukrasiti dječji krevet sa svijetlim aplikacijama na podu, ruffs, frills, sve ovisi o mašti golicanja.

Natrag u kategoriju

Za dugo zaboravljeni pylon

Ukrasite dječji krevetić vlastitim rukama: Subor i nadstrešnica

Dijagram kruga s sklopovima.

U vintageu, kreveti su ukrašeni nosačima - čipkama koji se spuštaju na pod. Takve se veličine mogu učiniti za bebi s vlastitim rukama. Veličine za oracke ne samo krase dječji krevetić, ali i maskiraju one predmete koji se često stavljaju ispod kolijevke bebe, na primjer, kutiju s igračkama, pelenama itd.

Šiti sorpcijom za bebi krevet je jednostavan. Trebat će tkanine, niti, iglice, igle, škare, šivaći stroj. Napitaka neće trebati. Bit će potrebno izmjeriti duljinu i širinu dna kreveta i udaljenosti od poda do madraca. Na primjer, ove veličine su jednake: duljina dna je 140 cm, širina je 70 cm, visina od poda do dna je 45 cm.

Pylon se sastoji od 5 dijelova - prve baze i 4 vožnje. Baza je pravokutnik s dimenzijama od 140 cm x 70 cm. Kada je crtanje, na šavovima je 2,5 cm na šavovima. Ruffles se režu u obliku dugih pravokutnika. Širina njih uzima se 45 cm + 5 cm (1 cm - dodatak na šav odozgo, 4 cm - košuljica ispod). Za ljepotu, frills dripe. Mora se pamtiti da nabori povećavaju brzinu protoka tkanine za 2 puta. Oni. Bit će potrebno izrezati 2 pravokutnika s veličinom od 50 cm x 280 cm i 2 - 50 cm x 140 cm.

Članak na temu: Izgradite okvir vrata vlastitim rukama. Kako ispravno okupiti okvir vrata. Fotografija

Ukrasite dječji krevetić vlastitim rukama: Subor i nadstrešnica

Varijante nadstrešnice s podzorima.

Na svim detaljima o boku, s kratkim stranama se tretiraju - prvi zavoj 0,5 cm, a zatim se rešerira na 1 cm, glatko i zalijepite. Zatim je položeno dno rofle - donose rub 1 cm, zatim 3 cm, glatke i prolazili duž cijele duljine. Neobrađeni vrh proizvoda dvaput zalijepi na udaljenosti od 0,5 cm i 1 cm od ruba. Linija čini najveći korak. Tkanina se zateže duž tih strojeva, skupljajući nabore. Duljina od 2 završetka valjanja trebala bi biti 70 cm, 2 drugih - 140 cm.

Gotovi oružanje se primjenjuje na podnožju ispod njenog netretiranog ruba za 2,5 cm. Na bočnim stranama treba ostati 2,5 cm. Rub baze je savijen prema bočnom dijelu za 1,25 cm, a zatim se ponovno zadrži 1,25 cm i pričvršćen. Također dolaze s preostalim tri ruffs.

Kao što možete vidjeti, preobraziti izgled krevetića vlastitim rukama, vrijedi samo pokazati fantaziju. Osim baldakhina i podzora, čvrste leđa kreveta mogu se ukrasiti svijetle naljepnice s različitim objektima. Možete šivati ​​ravne madrace u obliku životinja, koje će se vezati na zidove na unutarnjoj strani kolijevke. Ne samo da će ukrasiti krevetić, nego će privući izgled bebe i obasjati ga iz modrice o drvenim dijelovima.

Čitaj više