Interijer talijanske kuhinje

Anonim

Interijer talijanske kuhinje

Talijanski interijer se kombinira sama po sebi, čini se da su stvari neusporedive: sunčani i svijetli dizajn s europskom sofisticiranom. Talijanska kuhinja nećete zbuniti s kuhinjom Scandinavca ili Britanaca.

Možda je slučaj ovdje u samom karakteru Talijana. Sprinky, toplina, ljubav prema obitelji i tradicije generacija - to je ono što talijanski dizajn čini posebnim i jedinstvenim.

Ako želite, možete implementirati klasične ideje talijanskih dizajnera u vašem stanu, a onda će unutrašnjost vaše kuhinje privući i saditi goste.

Što je bit talijanskog interijera? Ovdje, modernost nije loše da se slaže s tradicionalnim elementima, a detalji igraju gotovo prvu ulogu u formiranju holističke slike.

Harmonija i lagana nepažljivost interijera nastaje korištenjem prirodnih materijala. Zapamtite kuhinju Provence, jer se susreće plastični dekor je gotovo nemoguć.

To se razlikuje većinu unutarnjih mogućnosti iz različitih zemalja u Europi, uključujući Italiju. Svjetski trendovi u svijetu dizajna ne mogu biti puni u talijanskoj unutrašnjosti, ali su mu dali nove mogućnosti za provedbu.

Na prvom mjestu, pri stvaranju interijera, izbor prikladnog namještaja. Postaje središte sobe, a os.

Namještaj u talijanskom interijeru

Prilikom stvaranja interijera u talijanskom stilu morate se pridržavati niza zahtjeva za materijalom i oblikom. Prije svega, talijanski namještaj je zanimljiv za korištenje različitih pasmina drva.

  • Zanimljiv dizajn čini kombinaciju različitih vrsta drva, drvnih uzoraka, tekstura.
  • Postavljanje namještaja pažljivo je osmišljeno, što čini kuhinju funkcionalne i prikladne za sve članove obitelji.
  • Tekstura i boja čine jednu skalu, idealno gledamo zajedno.
  • Namještaj stavke mogu uključivati ​​ne samo drveni elementi, već i metalni dijelovi, kao i prirodni kamen (na primjer, za stolne);
  • Talijanski dizajneri vole kontrast kombinacije boja: nebo-plava ili mliječna bijela sa svijetlim elementima koji su dio prirodne gamut nijansi.
  • Posebnu pozornost treba posvetiti detaljima i ukrasnim elementima koji se moraju savršeno uklopiti u cjelokupnu sliku kuhinje.

Članak na temu: gipsana ploča otporna na vlagu - dostojanstvo i nedostaci materijala

Namještaj za talijansku kuhinju može koštati Neszayevo. Međutim, vrijedi potrošiti novac. Čini se da se namještaj vrši u stoljeću i prenosi se od generacije na generaciju. Neka je teška i masivnost kompenzirana za vješto izrađena rezbarom na stablu ili kamen na svakom namještaju i malim detaljima.

Ovdje nećete naći svjetlosni zrakoplov, bestežinski ormarići, minijaturne stolice. Ako je countertop, zatim iz kamena ili drvenastih niza, ako su stolice, s urezanim leđima i teškim sjedalima. Često, umjesto stolica, možete čak i upoznati urezane klupe, nalik na domove u talijanskoj pokrajini.

Interijer talijanske kuhinje

Doslovno svaki komad namještaja u Italiji ukrašen je rezbarijama. To mogu biti biljni motivi, klasični uzorci, apstraktni elementi.

Odabir namještaja u kuhinji, gdje vlada talijanski stil, morate se sjetiti oko nekoliko zahtjeva za to, naime:

  • približavajući se klasiku;
  • prirodnost koja se koristi u proizvodnji materijala;
  • masivnost i stabilnost;
  • Obvezna funkcionalnost svake teme.

Sve, s montiranog ormarića, na policu ili pouf u kutu kuhinje, ne bi trebao biti ne samo ukras sobe, već i puni funkcionalni element. Različiti dekor pomoći će vam da ukrasite sobu, koja je u talijanskoj unutrašnjosti zlostavljana.

Talijanska ljubav za detalje

Da nije bilo ukrasa u talijanskoj kuhinji, soba bi bila bezlična i previše službena. Elementi dekora pomaže da se napravi prostor svjetlom, svijetlo, veselo, jer je Italija sunčana zemlja ispunjena toplinom.

Interijer talijanske kuhinje

Dakle, mnogo stavki koristi kao kuhinjski dekor u talijanskom interijeru.

  • Slike s krajolicima ili voćem. Oni vise na zidu nasuprot radnog područja. Mogu postojati nekoliko slika, a onda moraju biti usklađene jedni s drugima.
  • Sušena bilja i cvijeće. Mogu se pripisati malim elementima koji nadopunjuju glavni interijer.
  • Boce s maslacem i začinima. Ovo je tradicija danak koja nas vodi duboko u stoljeću. Začini, bilje, bale češnjaka i gorke papar čine sobu živom i ugodnom.
  • Posebne posude i boce. Mogu se pleteni vuneni nit i ukrasiti radno područje kuhinje.
  • Živite cvijeće u Kašpo i glinene posude. Par biljaka može se sije izravno na zid, ostatak se stavlja na prozorske prozorske prozorske.
  • Live začini (bosiljak, peršin, kopar) u loncima ili drvenim kutijama. Uzgoj začina na prozorskoj dasci - to je lijepo i korisno.

Članak o toj temi: Kako objesiti tepih na zidu: metode pričvršćivanja

Imajte na umu da u talijanskoj kuhinji rijetko zadovoljava obiteljske portrete, njihovo mjesto u dnevnom boravku. Kuhinja u Italiji je mjesto gdje se skupljaju svi članovi obitelji, gdje će se dobro hraniti i topli s obiteljskom toplinom.

Čitaj više