Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Anonim

Pozadina lijepljenja u ruskim domovima je još uvijek bijes, pogotovo ako pažljivo tretirate površinu površine. Zidovi u našim standardnim apartmanima vrlo rijetko imaju malu količinu nedostataka i imaju glatku površinu, najčešće je sve upravo suprotno.

Ako priđete popravak s vremenskim stupnjem ozbiljnosti i početak remonta, onda morate voditi brigu o poravnanju zidova. Ovaj će rad podrazumijevati velike financijske i privremene troškove koji nam ne odgovaraju. Osim toga, neovisna korekcija geometrije zidova gotovo je nemoguća.

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Pozadina s tarnim bojama

Pozadina Proizvođači su odavno poznati o takvom problemu i spremni su ponuditi svoja rješenja, neke vrste pozadina mogu se stvarno zalijepiti na površinu s nekim nedostacima, a pozadina će biti zatvorena.

Prođimo kroz najpopularnije vrste pozadina namijenjenih za lijepljenje na nejednakim zidovima.

Duplex - gusti papir

Ako uzmete ljepilo jednostavne papirne pozadine, onda će svi nedostaci odmah biti jasno vidljivi, ali postoji posebna vrsta papira pozadine, koja se naziva duplex.

Duplexalled Wallpapers sastoje se od dva gusta sloja papirnatog platna komprimirane zajedno. Izazvali su lijepo utiskivanje i crtanje.

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Osim okoliša, guste papirnate pozadine s čestim ponavljanjem uzorka, maskirati nepravilnosti zidova

Na dodir, pozadina platno podsjeća na list guste kartona.

Pozadina ovog tipa savršeno je zalijepljena na neravnomjernoj površini zidova, jer se mogu potpuno uklopiti na njega. Wallpaper Canvas uvijek drži oblik nego skriva rupe i bumps na zidu.

Trošak takve papirne pozadine je mali, bilo koji čovjek može priuštiti. Ali ako niste zadovoljni dekorativnom strani ove opcije, onda biste trebali obratiti pozornost na vinilne uzorke.

Članak o temi: Uređaj odvodne opreme WC-a: Glavne vrste odvoda, radni mehanizam

Vinil - izdržljiv i svijetlo

Vinilne pozadine pripadaju skupljeg segmenta tržišta pozadine. Oni se provode u nekoliko verzija, koje u određenoj mjeri zadovoljavaju zahtjeve različitih prostorija u stanu ili kući.

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Na svijetlim pozadinama nisu tako vidljive površine površine

Struktura masti i duboka vinilna tekstura omogućuje vam da sakrijete više nedostataka na zidu. Osim toga, vinil može oponašati teksturu prirodnih završnih materijala koji nam nisu uvijek dostupni.

Ako uzmemo u obzir veliku skupinu pozadina preporučuje se za lijepljenje na zidovima loše kvalitete, ovdje se razlikuju tri smjera.

Pjenaj vinil je najjeftinija i jednostavna opcija koju proizvodi veliki broj domaćih i stranih tapeta tvornica. Zahvaljujući debljini platna, pozadina će savršeno sakriti nedostatke na površini, ali dekorativni premaz nije najtraženiji i izdržljiviji.

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Tekstura pjenaste vinila s detaljnim razmatranjem

Odabir pozadine za neravne zidove, možete početi s ovim tipom, pokušati odabrati boju, a tek nakon toga idite na skuplje opcije. Od estetske strane, pjenasti vinil je mnogo ljepši i ugodniji za papir duplex.

Perivi vinil - debeli i mekani sloj vinila mogu sakriti male zidne defeke u kuhinji, a i površina tih pozadina je jednostavna. Jedini "ali" leži u činjenici da je na sjajnoj površini pozadina pozadina vidljiva velika ispupčenja zida, pa pokušajte ih riješiti prije nego što se držite, bolje je biti depresija ili udubljenja.

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Dekorativni vinil za kuhinju, predisponiran za pranje

Vinil vrućeg žičanja najbrži izgled pozadine iz svih prikazanih. Pozadina platna je vrlo izdržljiva i masivna, ima duboku fakturu koja je u potpunosti skrivala neujednačene zidine. Vinilne pozadine proizvedene metodom vrućeg reljefanja ne boje se vlage, sposobne izdržati redovito mokro čišćenje.

Važan trenutak pri odabiru slike - pokušati učiniti bez sjaja, jer kada je pozadina savijena, ona treperi u mjestima izbočine ili depresije.

Trošak role takvih pozadina već je značajan, jer, prvo, imaju veću standardnu ​​duljinu, a drugo, pripadaju skuplju visokokvalitetnu segment tržišta pozadina.

Članak na temu: Tamni namještaj: Što je pozadina bolje odabrati

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Izdržljiva i tekstura pozadina uvezena proizvodnja savršeno maski zidni defekti

Vinil vruće žigosanje je vodeći način proizvodnje mnogih tvornica, stoga u bazi biračkog mjesta ima besprijekornu kvalitetu. Ruke i flizelin supstrat pričvršćen na ovu kvalitetu, sposobna zadržati tešku i masovnu platnu na zidu.

Fliselin je moderan materijal koji kombinira vlakna tkanine i celuloze, od njega također proizvode pozadinu.

Fliseline oslikana pozadina

Kombinacija papirne komponente i tkiva, omogućuju vam da stvorite jedinstveni materijal, izdržljivu, tvrdu kvalitetu. U slučaju dodavanja dekorativne podloge iz vinila, dobivamo pune pozadine, ali i bez dekorativne komponente Fliesline spreman za korištenje.

Cijela Flizelin pozadina dostupna je pod slikanjem. S obzirom na činjenicu da je materijal savršeno drži svoj oblik, takve pozadine su prikladne za neravnomjerne zidove. Osim toga, nakon lijepljenja na pozadinu, sloj sredstva za bojanje se nanosi na slikanje, još više skrivajući sve nedostatke.

Fliseline Wallpaper za prodaju s velikim rolama širine brojila i dužine od 25 metara, imaju bijelu boju i neki ukras.

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Tapeta blast tekstura

Boja fleislinskih pozadina je napravljena bojama na vodenim i akrilnim bazama, emajle na otapalima nisu prikladne, jer je površina sposobna korozivna. Boje boje su u pravoj boji, dok će u svakom slučaju oslikana površina biti mat i stoga se neće usredotočiti na nepravilnosti zida.

Trošak role Fliesline pozadinu pod slikanjem je približno usporediv s rolom pjenaste širine vinil metra.

Ako ne želite ljepilo pozadinu, ali je potrebno dati zidu dekorativni izgled, tada će vam se ovdje pomoći u tekućoj tapetu.

Tekuća pozadina - dekorativna žbuka

Na velikom području zida, uporaba tekuće pozadine je opravdano ako postoji cijeli oblak malih defekata. Tekuća smjesa će ispuniti sve šupljine i lagano crtati male izbočine, ali s velikim problemima malo je vjerojatno da će se nositi.

Članak na temu: zaključavanje vrata: uređaj, mehanizam i dizajn

Tekuće habanje otporno na habanje i izdržljivo, u velikim kontaminiranim sobama postat će izvrsna premaza za zidove.

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Ukrasna zelena žbuka

To su opcije za odabir pozadine za neravnomjerne zidove, a što je prije moguće, objavili bismo mali skup pravila za odabir slike i boja.

Pravila u boji i crtanja

Nije potrebno odabrati crteže s geometrijskim oblicima ili prugama, jer će u mjestima zidnih defekata biti očigledni poremećaji koji neizbježno privlače pozornost drugih.

Morate odabrati crteže s velikim gustoćom prevlake, monotonim pozadinama, pozadinama s ispisom nasumičnog naloga.

Što pozadinu odabrati za neravnomjerne zidove

Izvrstan ukras za skrivanje maksimalnog broja zidnih grešaka

Najbolja boja je najbolje tražiti zasićenu, možda čak i svijetlo, to će biti teško da uhvati iskrivljenje platna.

Ako ste navijač tih boja u unutrašnjosti, zatim koristite svijetle pozadine na neravnomjernim zidovima, kao da stvarate naglasak. U tom slučaju, više će se pozornosti usmjeriti na mirne pozadine, rojati na glatkim zidovima.

Summing Up, možete zaključiti sljedeće: Ne brinite o svojim neravnomjernim zidovima, također je lako odabrati lijepu pozadinu, različite kvalitete i cijene. Ako ste vrlo ograničeni proračunom - odaberite dupleks ako su zahtjevi malo više - debeli i lijepi vinil, a ako planirate obojiti zidove u jednoj boji, onda, naravno, Flizelin. Ukrasna žbuka, spremna postati završni sloj završne obrade za zidove.

Čitaj više