Katalog trgovine kupcima

Anonim

Kastorma je poznati brand ulaza i unutarnjih vrata i prozora, čiji su modeli karakterizirani izvrsnim potrošačkim karakteristikama, kombinirajući optimalnu cijenu i visoku kvalitetu. Unutarnja vrata Castorama zaslužuju se na vrh potrošača i imaju dobre recenzije, zahvaljujući širokom rasponu, razne dizajne, rješenja boja.

Katalog trgovine kupcima

Kastorama hipermarketa.

Katalog uključuje razne modele: od klasičnog do trenda, zadovoljavajući ukuse krajnjih korisnika i profesionalnih dizajnera. Fotografije se mogu naći u nastavku, u trgovinama i na web stranici hipermarketa.

Predloženi brand predstavlja najveća mreža hipermarketa po pristupačnim cijenama. Važno je napomenuti da su sva vrata izrađena na visokotehnološkoj industrijskoj liniji, što omogućuje ne samo da se temeljno poboljša razina kvalitete proizvoda, već i smanjiti svoju prodajnu cijenu kada se koristi skupi završni materijali, visokokvalitetni metal, pouzdan kutija i pribor.

Katalog trgovine kupcima

Vrata adagio smeđa

Možete pronaći sva imena vrata prikazanih u katalogu, možete u svakom hipermarketu Castorma, koji ima veliki bijelo-plavi dizajn s velikim znakom mnogih.

Od klasičnog do najnovije umjetnosti

Ako ranije, opisujući dizajnerske objekte, razgovarali smo o stilovima od klasika do modernog, sada govorimo o najnovijoj umjetnosti, tzv. Suvremenoj umjetnosti. Među arhitektima se mogu naći dosta funkcionalnih rješenja koja odražavaju novi arhitektonski koncept. Temelji se na otvorenom prostoru, široko koristi metalne konstrukcije i staklo.

Katalog trgovine kupcima

Adagio vrata 8g lijeva hrasta

Katalog skroornih vrata Castorma sadrži brojne modele koji su prethodno bili dostupni samo u inozemnim proizvođačima i imali su visoku cijenu. Danas imate priliku, zahvaljujući naporima dizajnerskog ureda ovog branda, kupnju transparentnih staklenih i aluminijskih vrata na laganoj šarki ležaja, sigurno pričvršćena na kutiju.

Članak o toj temi: Stvorite reljefne zidove s vlastitim rukama pomoću žbuke

Katalog nudi različita grafička rješenja sortnih vrata u različitim bojama, koje su savršene za interijere pop umjetnosti, minimalizma i umjetnosti deco. Naravno, asortiman je posvetio posebnu pozornost na uzorke dizajnirane u dizajnu potkrovlja stila. Jedan od najpopularnijih modela u ovom stilu je Adagio.

Katalog trgovine kupcima

Vrata Adagio smreka Karpat

Mnogo se pozornost posvećuje klasicima, uzorcima od prirodnog crnogoričnog drva. Oni su idealni za drvene interijere, naglašavajući ljepotu prirodnog dizajna. Premium conifer vrata su idealne za dnevne kabine u ruskom stilu.

Klasična kombinacija stakla i drva utjelovljena je u vrlo popularnim Adagio unutarnjim vratima koje proizvodi ulyanovsk biljka. Slični modeli prikazani su u asortimanu kastorma. Elegantno mat staklo je uokvireno prirodnim drvom. Može biti ekskluzivne sorte - crveno i crno drvo, a proračunske verzije crnogoričnih stijena, prekrivene dekorativnim voskom, lakom ili maslacem predlažu se.

Katalog trgovine kupcima

Unutarnja vrata Ecochpon Sineri Moderno Adagio Acacia svjetlo

Unutarnja vrata Adagio ponavlja jedinstvenu boju američkog oraha. Razlika između mnogih modela predloženog branda je uporaba ne-prirodnog furnira, ali polja drva s završnom obradom pod premium sortom. Adagiova vrata postala su određeni standard za kupce, u asortimanu kastirmsa, predlaže se dizajn modela u ovom stilu.

Elegantan je borovom borom s četkanjem, a opcija "gluha" također se predlaže iz polja i LSSP. Dizajnerski ured proizvođača pokušao je zadovoljiti zahtjeve potrošača. Također, Castorama hipermarket isporučuje proizvode brojnih proizvođača.

Klizni sustavi

Odvojeni komentar zaslužuje klizne sustave snimljenih vrata koja ne zahtijevaju klasičnu kutiju. Metoda organiziranja vrata posuđena je od koncepta sićušne kuće i stila potkrovlja, u početku je ova opcija bila povezana s nepovoljnom položaju prostora ili s konceptom "industrijskog" dizajna. Sada je element modernog dizajna interijera.

Članak o temi: Balkon u vikendici s vlastitim rukama (fotografija)

Katalog trgovine kupcima

Klizna vrata

Ovo rješenje za unutarnja vrata izgleda dobro u bilo kojoj sobi. Klizne ploče i ploča za vrata koriste se za ugradnju, na primjer, iz elegantnog bijelog borovog ili mat staklenog polja, koji se također mogu kupiti u asortimanu u hipermarketu.

Ulazna vrata

Posebna pažnja zaslužuje asortiman ulaznih vrata. Potrošači mogu kupiti pouzdane, tople, zvučno izolirano dizajn vrata za kotačice, koji pouzdano štiti od hladnog, neovlaštenog hakiranja i penetracije. Na vratima postoje dvorci ruske proizvodnje od 2 do 4 sata pouzdanosti.

Ovisno o dizajnu vanjskog i unutarnjeg uređenja, cijena proizvoda počinje s proračunskom razinom. Skuplji modeli zadovoljavaju vrhunske zahtjeve za pouzdanost, kvalitetu, trajnost i izgled.

Katalog trgovine kupcima

Ulaz vrata admiral

Potrošači se nude vrata skromne tehničke za komunalne sobe, apartmani za vanjska vrata koja pouzdano štite vaš dom i vikendicu. Jedna od značajki predloženog raspona je brza isporuka i ugradnja specijalizirane brigade, kao rezultat toga, potrošači dobivaju vrhunski dizajn vrata pouzdanosti.

Asortiman vrata kotača se stalno širi, brand nudi uzorke s oblogom prirodnog drva skupih stijena, kombinirajući ekskluzivni izgled prirodnog stabla i pouzdanosti visokokvalitetnog metala.

Ključne tehničke značajke: Kupite visokokvalitetne i pouzdane

Ulazna vrata imaju sljedeće značajke:

  • čvrsto savijeno platno od hladno valjanog čelika visokokvalitetnog čelika;
  • Prevlačenje polimera prednjeg dijela ili otpornog na vlagu;
  • Dvorac cilindra "Gardian" s okretnim ploče (klasa sigurnosti 2);
  • Dodatni dvorac: Suwald "granica";
  • Dva vanjska petlja ležaja, osiguravajući jednostavnost hoda platna tijekom cijelog razdoblja rada;
  • Kutija je izrađena od krutog valjanog metala, dodatno ojačana cjevastim rebarima krutosti tijekom perimetra u dvije konture.

Katalog trgovine kupcima

Sinergija Adagio

Razvijani modeli pregled: rafinirani osjećaj stila

Predloženi asortiman, prema mišljenjima, odlikuje se sofisticiranim osjećajem stila. Osim tvorničke kvalitete proizvođača kupaca, očekuju se nove teksture i premazi. Savršena površina svakog proizvoda prekrivena je ekskluzivnim filmovima i kompozicijama za boje i boje, dovršavajući cjelokupnu ideju dizajna. Elegantan i profinjenost - te kvalitete objekata biraju svi potrošači bez iznimke. Brand Castor proizvodi trend proizvoda koji zadovoljavaju modne trendove u dizajnu interijera.

Članak o toj temi: Boja komoda u unutrašnjosti (34 fotografije)

Čitaj više