Popravak plastičnih vrata balkona

Anonim

Metalne plastične vrata uživaju u potražnji. Ova vrsta proizvoda koristi od praktičnosti tijekom rada, lijep izgled i otpornost na pravilnu skrb prije vlage. U isto vrijeme, ovisno o preferencijama kupca, proizvodi se mogu proizvesti bilo kojim oblicima i veličinama.

Međutim, tijekom vremena, bilo koji dizajn nosi i treba biti prilagođen. U tom smislu, važno je znati kako popraviti plastične plastične vrata plastike vlastitim rukama bez sudjelovanja specijaliziranih tvrtki.

Popravak plastičnih vrata balkona

Popravak plastičnih vrata balkona

Tijekom rada PVC proizvoda važno je znati da postoje mnogi posebni uređaji koji mogu proširiti život tih struktura, naime:

  1. Ograničiti otvaranje. To će zaštititi vrata od šokova padinama.
  2. Mikrolift. Uređaj čija je funkcija dodatna podrška za vrata. U pravilu, pronalazi obvezno korištenje pri korištenju teških struktura.

Kupnja plastičnih vrata na balkon ili loggia, odmah se brinuti o maksimumu proširiti život njihove usluge.

Da biste to učinili, uspostavite bliže (mikrolift), kao i zaštitu konstrukcije od šokova. Tada će vam dugo poslužiti bez potrebe za popravkom.

Uzroci plastičnih vrata

Popravak plastičnih vrata balkona

Odaberite visokokvalitetnu dodatnu opremu za vrata

Uzrok grešaka je često jeftini profil i priključci. Takve strukture često ne održavaju visoka opterećenja na pričvršćivačima. To dodaje žalbu koji nije accurater i odsutnost ograničavanja.

PVC vrata, kao i bilo koje druge dizajne, tijekom rada zahtijevaju povremene popravke i kontrolu nad svojim funkcioniranjem. Ako se ovaj rad ne provodi na vrijeme, onda ćete tijekom vremena trebati potpunu zamjenu proizvoda.

Članak o temi: Proizvodnja drvenih mreža: Kako ispravno sastaviti dizajn s vlastitim rukama?

Redovito se preporučuje, najmanje 2 puta godišnje, pregledajte plastična vrata. Pravovremeno podešavanje pomoći će izbjeći kvarove u budućnosti. U tom smislu, najčešće greške će razmotriti najčešće greške u radu plastičnih struktura i njihovih putova eliminacije:

  • zamjena okova i gumenog brtva;
  • zamjena dvorca ili njegovih dijelova;
  • Uklanjanje ogrebotina i udubljenja;
  • Rješavanje problema načina podešavanja;
  • Zamjena napuklonog stakla

Počinjemo popraviti zamjenom pribora

Popravak plastičnih vrata balkona

Izrada popravak plastičnih balkona vrata, ponekad ih morate ukloniti s petlji. Da li to treba pažljivo ne oštetiti komponente elemenata. Kada demontiranje slijedite slijedeći slijed radnji:

  1. Uklonite čepove s zavjesom.
  2. Spustite aksijalni vijak dok se ne zaustavi.
  3. Malo naginjavanje naprijed, uklonite dizajn s petlji.

Nakon zamjene pribora, postavite web u obrnutog reda.

Za popravak plastičnih vrata je jednostavna, za to morate pripremiti materijale i alate unaprijed i samo onda početi popraviti.

Podešavanje vrata

Popravak plastičnih vrata balkona

Tijekom rada dizajna vrata, sljedeće povrede često se nalaze u svom radu:

  1. Vrata počinju potpisati, okvir se održava s dna praga. U takvoj situaciji smo u potrazi za vijak na gornjoj ploči i šesterokutu, dostići, poravnavajući vertikalnost proizvoda. Ako razlog nije eliminiran ili eliminiran ne do kraja, morate ukloniti kapicu s donjeg vela, gdje se nalazi vijak za podešavanje, koji je odgovoran za položaj platna iznad praga, i lagano dosegnuti.
  2. Smještena strana kutije. Otvorimo donju zavjesu, iz unutrašnjosti platna tražeći bočni vijak. Pretvorite ga u smjeru kazaljke na satu, zategnite tkaninu. Dodatno podešavanje može se napraviti u gornjim zavjesama.
  3. Lijepo susjedno platno do kutije. Za to postoje posebna prilagodba ekscentrika na krajevima prijenosa vrata. Prilagodimo se odjednom tri ekcentrice, okrećući ih istim naporima. Osim toga, povećavamo gustu zatvaranje nepropusnost pomoću gornje i donje petlje. Za to postoje posebni vijci za podešavanje. Pročitajte više o podešavanju Balkona vrata, pogledajte ovaj videozapis:

Moguće je riješiti problem podešavanja vrata samo uz pomoć najviše obični ključ.

Popravljamo ručku i dvorac

Popravak plastičnih vrata balkona

Ručke vijci leže ispod dekorativne ploče

Članak o toj temi: Kako odabrati luster s LED-om

Popravite ispuštenu ručku je potpuno jednostavna. Nalazimo dekorativnu ploču iza ručice, lako je povlačenjem na sebe i okretanje na 90 stupnjeva, vijci za podešavanje otvaraju naš pogled. Pouzdano drže ručku na platnu.

U slučaju odricanje države ručke, zategnite vijke u smjeru kazaljke na satu. Ako trebate zamjenu ručke ili komponente elemenata, odvrnite zatvarače i umetnite nove uređaje.

Popravak plastičnih vrata balkona

Ako je dvorac slomio, morate ga rastaviti i saznati razlog. Da biste to učinili, uklonite ručke i jezgru. Odvijemo vijke koji drže bravu i izvadite ga.

Prije svega, potrebno je podmazati cijeli mehanizam za zaključavanje, nakon čega provjerite njegov radni ključ.

Ako podaci o manipulacije nisu doveli do odgovarajućeg rezultata, promijenite dvorac na novi proizvod.

Zamjena pečata

Popravak plastičnih vrata balkona

Vaš pečat je istrošen i ne štiti od čistoća - vrijeme je da ga zamijenimo.

U početku, morate kupiti posebnu gumenu vrpcu i ljepilo, usput, njemački će trajati duže od drugih. Zatim izvršite sljedeće radnje:

  • izvadite stari kabel s ostacima;
  • Uklonite prljavštinu i odmašćivanje;
  • Čvrsta traka Primijenili smo ljepilo;
  • Počevši od ugla, umeće novi kabel.

Tako da pečat služi dugo vremena preporuča se 2 puta godišnje za podmazivanje s posebnim silikonskim mazivom za gumu, ali možete koristiti običan naftu.

Zamjena staklenog paketa

Popravak plastičnih vrata balkona

Ako se odlučite za promjenu staklenog paketa, slijedi plastičnu lopatu kako biste uklonili kartu koja ga drži u okviru. Uklanjamo prašinu i fragmente, odmagnite okvir. Kada se sve dobije suho, umetnite novi stakleni paket, popravljajući ga s uklonjenim potezima.

Da bi se uklonili problemi s instaliranjem novog stakla paket, važno je preliminarno izmjeriti njegove optimalne dimenzije. Da biste to učinili, koristite ravnalo ili rulet za mjerenje udaljenosti staklene jedinice, uključujući debljinu sjedišta za držanje. Detalje o tome kako zamijeniti staklo, pogledajte u ovom videozapisu:

Članak o temi: Dizajnerske stvari to učiniti sami: zanimljivi i korisni za unutrašnjost u kući

Popravak profila vrata

Popravak plastičnih vrata balkona

Proslave ili ogrebotine koje vas razmazivaju u unutrašnjosti pojavili su se na vašim vratima, njihovi kozmetički popravci trebaju se izvesti. Oštećena mjesta su odmašteni.

Gumeni lopaticu se primjenjuje na poseban kit. Čekamo potpuno sušenje, brušenje, pokrivanje sjajnim ili mat laka.

Prilikom instaliranja PVC proizvoda važno je zapamtiti da je povremeni popravak, prilagodba i zamjena redovita zamjena pribora jamstvo pouzdanog rada tih struktura.

Čitaj više