Plastični roletni kapci u zahodu

Anonim

Plastični roletni kapci u zahodu

Ugodan apartman ili kuća - to je ono što ljudi traže. No, s modernom ozbiljnošću proizvodnje "stambenog pitanja", ljepota se kreće u pozadinu.

Ponekad apsolutno male obrasce stambenih prostora zahtijevaju maksimalno funkcionalno planiranje. Važno je ne samo koristiti svaki centimetar, nego i izbjeći osjećaj putovanja.

Dakle, popravak je složena životna faza koju želim dovršiti što je prije moguće. Glavna stvar, onda ne ponovna.

Plastični roletni kapci u zahodu

Za optimalno brzo dovršenje svih građevinskih i završnih radova preporučuje se početi s vlažnim područjima, a to je kuhinja i kupaonica. U kombiniranim kupaonicama lako organizirajte prikladna područja za pohranu.

Ali u zasebnoj pločici toaletosti za let dizajner mislio je malo. I postaje još manje, čim se ne prihvate komunikacije. Pokušavate učiniti brzo, mnogi ne razmišljaju o daljnjim problemima domaće uporabe.

Vrata, crtanje rešetke, čvrsto zatvorene zid - ovi će načini zasigurno uzrokovati mnogo glavobolja u slučaju problema s cijevima i uspona. Slobodan pristup komunikacijama će uštedjeti vrijeme i novac, osobito u slučajevima uvale.

Obično u slučajevima PE vodoubica patiti za dugo vremena s dizajnom, divergentnom komunikacijom: ponekad morate rastaviti. A onda ruke ne dosegnu, a nema vremena za kupnju materijala.

Opcija Win-win za kupaonice je roller okidač. Ovo nije klasično rješenje za unutarnje uređenje, ali stjecanje sve popularnije.

Plastični roletni kapci u zahodu

Roller rolete zbog svojih zaštitnih obilježja često koriste otvore vrata trgovinama, na prozorima, na bilo koji rupe za zaštitu. Niska cijena i trajnost Izvrsna alternativa za kapke, itd.

Što je roleri, vrste, značajke

Roller rolete imaju širok raspon i, prema tome, opseg. Metal se obično koristi za zaštitu prostora. Kako biste poboljšali učinak, možete naručiti oklopljene konstrukcije.

Članak o temi: Sve o skrivenim vratima u apartmanu ili kući

Neki više vole drvene rolete. Sve gore navedene vrste dizajnirane su za vanjsku uporabu; Za kuću rabljenu plastiku. Jednostavnost korištenja i brige za njih, ogromna paleta boja - sve što trebate stvoriti udoban i lijep WC.

Kako su raspoređeni rolije

Metalna kutija s vodičima, vratilom, proljećem i platno je uobičajeni dizajn roleta. Kada se otvara, webu je namotana na vratilu, fiksirana odozgo i neprimjetna sa strane.

Na određenoj visini, otvoreni dizajn drži proljeće. To znači da se, prvo, neće dogoditi u najprikladnijem trenutku; Drugo, reguliran je stupanj otvaranja ili zatvaranja; U trećem, projektiranje mehanizam, za razliku od mehanizma za dezintegraciju, osigurat će maksimalnu korisnost uporabe. Također, roleri su ponekad opremljeni bravom i ručki kako bi se olakšao proces.

Nezavisna instalacija plastičnih valjki u WC

Jasno je da je valjak zatvarač u zahodu s maskom komunikacije izvrstan izbor. Zbog rijetke uporabe i kako bi se spremili stavke, vrijedi ostati na modelima ručnog upravljanja.

Daljinski upravljač u WC sobi je neprikladan, jer Roller rolete male i ne zahtijevaju mnogo truda da ih otvori.

Ako se popravak samo pokrene samo, bolje je odmah ugraditi kutiju roleta na zid, a zatim zatvoriti s završnim materijalima, kao što su pločice ili ukrasne 3D panele.

U obnovljenom WC-u je bolje koristiti općine valjke. Oni neće zahtijevati daljnje kozmetičke popravke i vizualno neće smanjiti prostor.

  • Instalacijski plan
  • Prije svega, potrebno je montirati metalnu kutiju. Da biste to učinili, potrebno ga je staviti na gume koje dolaze u kompletu. Gume će držati kutiju na zidu. Budući da su zidovi gotovo uvijek izrađeni od betona, morat ćete raditi perforator, a zatim pričvrstite gume na sidru.
  • Zatim, koristeći razinu i tipku, provjerite, točno instalirate okvir. Tada će čestici pričvrstiti sve dijelove roleta na zidu. Učvršćivači moraju biti ravnomjerno zategnuti, jasno promatranje slijeda kako bi se izbjeglo zakrivljenost.
  • Treća faza je prilično jednostavno - pričvršćivanje platna na osovinu rigova.
  • Završni rad - Učvršćivanje čepova čija je funkcija regulirati ekstremne položaje weba. Nakon toga možete montirati upravljačke elemente. Zatim spojite upravljačke elemente i provjerite kako rade roleri. Pravilno instalirani oni se otvaraju i zatvaraju glatko, bez napora, izobličenja, škripa i druge buke. Ako je sve tako, zatvorite dizajn gornjeg poklopca - vaš rad je gotov.

Članak o temi: Popravak uredske stolice Učinite to sami: rastavljanje, zamjena, prikupljanje

Prednosti roller

  • Snaga dizajna pruža dugi vijek trajanja;
  • Mehanizam za otvaranje štedi prostor i omogućuje jednostavan pristup komunikaciji pouzdane maske;
  • Zvučne karakteristike će pružiti tišinu i ukloniti glasne zvukove iz vodenih cijevi;
  • Plastika savršeno tolerira temperaturne razlike, kao i ne reagira na hombeći reagense. Dakle, proboj cijevi i čišćenje klora takve rolete će točno preživjeti bez predrasuda;
  • Sposobnost odabira iz raznih boja, tekstura, pa čak i fotografije će se svidjeti najpoželjniji kupac.

Plastični roletni kapci u zahodu

Nedostaci rolila

  • Plastika je lako oštetiti mehanički. Ali platno se uvijek može zamijeniti novim, ne kupujući cijeli set;
  • Plastika prikuplja prašinu zbog njegove elektrostatičke. Međutim, u prašini praktički nema prašine.

Ugradnja valjnih roleta na zahod je osobna odluka svakog. Vrijedi ponovno prisjetiti se još jednom da imaju više pluse od minusa. A njihova instalacija jednom i zauvijek će učiniti vašu komunikaciju prikladnom za pristup, a WC je ugodan i lijep.

Ekologija, učinkovitost i sigurnost plastike kao materijala u stambenoj sobi - dominantni faktor za konačni izbor.

Ovdje pročitajte više o vodovodnim roštiljama.

Čitaj više