Kako nositi transparentnu bluzu?

Anonim

Transparentne tkanine ne izlaze iz mode otkako ih je čovječanstvo naučio i uvijek se smatralo jednim od najboljih sredstava sposoban naglasiti žensku ljepotu. Što se tiče mode za prozirnu bluzu, njegov se bum podudara s početkom masovne proizvodnje sintetičkih tkiva (najlon, catron, itd.). Takva bluza u dalekim pedesetim godinama prošlog stoljeća bila je u ormaru svake kondence, ona je nosila i ispod jakne i bez nje.

Pravila dobrog tona propisana su nošenju pod takvom bluzom bez završetka i bez akutesa, te kako bi se osiguralo da je bijeli grudnjak potpuno prekriven rubom iste kombinacije (koji je bio obavezan). Od tada se promijenio stil odjeće i tehnologije proizvodnje tkiva, međutim, prozirna bluza i dalje ostaje simbol ženstvenosti i želju da izgleda privlačno. U isto vrijeme, ova stavka garderobe zahtijeva vrlo odgovoran odnos.

Gdje i kako nositi?

Kako nositi transparentnu bluzu?

Bluze od transparentnih tkanina pouzdano osvajaju svoje položaje u luku bilo kojeg stila (možda, osim sporta), oni se nose u bilo koje doba godine. Ove bluze su neophodne za večernje izlaza, kao elegantna odjeća, prilično su dopuštene na ulici, pa čak iu uredu, oni su dobro usklađeni s takvim objektima ormara, poput suknje, hlače, traperice, kardigan, jaknu ili jaknu. Međutim, tako da ukupni dojam nije disonancija za određenu situaciju, transparentna bluza treba pravilno nositi.

Prije svega, prozirna odjeća ne bi trebala biti "u nepropusnosti" i preračunava. Duge i labave stvari su na oku, na klasičnoj bluzi, koja je ispunjena suknjom ili hlačem pojasom, u uredu ili službenoj postavci poželjno je staviti na jaknu, kardigan ili barem kratak prsluk , Ni u kojem slučaju ne možemo nositi dvije prozirne stvari u isto vrijeme, tako da se transparentna bluza treba kombinirati sa suknje ili hlače od uskog tkanine.

Članak na temu: Panel od žitarica do-it-yourself za djecu: master klasa s fotografijom

Što je dno?

Stavljanje na prozirnu bluzu, treba pamtiti da ako ne stavi prilično zatvorenu jaknu ili jaknu na vrhu, sve što se nalazi ispod tkanine postaje posteljina, već odjeća.

  1. Najzaboravniji dodatak za prozirnu bluzu je majica ili vrh na trakama, koji su idealni za casual i uredski stil. Ove dodatne opreme trebaju biti glatke i bez završetka.
  2. Elegantnija opcija je imitacija dubokog dekoltea, prozirno kroz tkaninu. Da bismo to učinili, trebali bismo nositi bustier, bandanda ili bez napadača (i bez završetka).

Kako nositi transparentnu bluzu?

Većina žena radije nosi u tim slučajevima samo grudnjak. Međutim, grudnjak s čipkom i drugim sličnim detaljima koji su jasno vidljivi, čak i unatoč kardiganu ili oštrinom voljenom na vrhu, izgleda vulgarno.

Bolje rublje za prozirnu bluzu je glatki zatvoreni kugla.

Što se tiče fotografije modela i koleritisa, koji pokazuju očigledan nedostatak posteljine pod prozirnom odjećom, ako vaši planovi nisu uključeni u crveni tepih ili prikazuju novu kolekciju odjeće, ograničite reprodukciju takvog luka u okruženju romantike večera.

Bijela, bež, obojena ...

Vrlo teško pitanje je izbor boje dodataka. Boja donje rublje ispod prozirne tkanine također izgleda vrlo elegantno i elegantno.

Postoji nekoliko pravila o odabiru boja:

  1. Bra, vrh ili Bando pokupite istu boju kao i materijal bluze (na bijeloj boji ovo se pravilo ne primjenjuje).
  2. Pribor za prozirnu bluzu može ponoviti ton suknje ili hlača.
  3. Ako postoji kardigan ili jakna s velikim rezom, njihova boja može odgovarati boji grudnjaka.
  4. Bijela boja pripada kategoriji praktično zabranjenih i bež pribora, spajajući se s nepravilnom zrakom i stvarajući učinak čvrstog pozadine, smatraju se najsvestranijim.

Članak o toj temi: Kako se riješiti mirisa boje nakon slikanja u stanu

Možete pronaći razne donje rublje u stilu gola. Međutim, to je često čak i proizvod autoritativne tvrtke izgleda kao prozirna tkanina koja nije najbolja zbog činjenice da se njegova boja ne podudara s dodirom kože. Stoga je u njegovom garderobi poželjno imati nekoliko grudnjaka ovog tipa - gotovo bijelo, lagano - bež i tamnije, što odgovara uobičajenoj nijansi vašeg prekaska.

Čitaj više