Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Anonim

Prašina i različite vrste onečišćenja često se akumuliraju na tepihu. To je osobito istinito za obitelji s malom djecom, one se sigurno ne naviknu na donošenje mrlja od hrane, žvakanja, čišćenje kose ili tragova boje u cijeloj kući.

Sve se može dogoditi u životu: krv iz nosa, neočekivanog rezanja, obilja. Zato je potrebno znati kako pravilno oprati krvne mrlje na tepihu. Ako pravodobno odlučite riješiti ovaj problem, onda ćete uštedjeti veliku količinu vremena i truda na daljnje čišćenje. U ovom članku, pogledat ćemo glavne metode, s kojima možete povući čak i najvidljivije mrlje.

Kako skupljati Merkur

Čak i najčešće stvari u svom domu svakodnevno mogu postati izvor opasnosti. Ako je kuća srušila kuću, i niste imali vremena za uklanjanje žive s poda pokriva, zatim tepih, a sama prostorija od ovog trenutka nesigurni su za ljude i domaće životinje. Očistite pod iz žive nije tako lako kao što se čini. Prolivena tekućina odmah se širi u cijeloj prostoriji, što je posebno opasno za djecu i kućne ljubimce.

Kako praksa pokazuje, uklonite živu iz tekstilnih proizvoda mnogo je kompliciraniji nego s poda, budući da se toksični kapljici metala mogu izgubiti u hrpi.

Kako okupiti živu iz tepiha

Strogo je zabranjeno ukloniti živu s usisivačem. Ako vam se dogodila takva neugodna situacija, upotrijebite viski ili ljepljivu traku (zatim pošaljite traku na posudu s vodom). Moguće je napraviti ovaj postupak pomoću magneta. I zapamtite da kada radite s toksičnim tvarima treba biti vrlo oprezni.

Što učiniti ako se termometar srušio

Uklanjanje i odlaganje žive u stambenim i javnim prostorima naziva se demarizacija. To se bavi službom Ministarstva izvanrednih situacija, koje treba odmah nazvati pozivom 101 ako je došlo do curenja u kući. Sve dok stručnjaci stižu na vašu adresu, pokušajte sami ukloniti ostatke.

Kako skupljati živu s poda

Ako se termometar srušio u sobu, prva stvar koju treba učiniti je osloboditi sobu. Prvo, ispišite djecu, neka samo jedna osoba ostane u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi. To će pomoći stručnjacima da uklone Merkur i pobrinite se da ga nitko ne prostire na potplat. Svakako zaključajte vrata u zaraženu sobu i otvorite sve prozore za zračne luke.

Imajte na umu da ne bi trebalo biti nacrta, inače otrovne kapi metala bit će odvojeno u cijelom apartmanu.

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako donijeti Zhumachku

Da biste uklonili navezicu na površinu tepiha, treba biti zamrznuta. Ova metoda je najučinkovitija od svih postojećih. Zamrzavanje ne dopušta žvakaću gumu da prodire duboko u prevlaku i omogućuje vam mehanički ukloniti u kratkom vremenu.

Kako ukloniti žvakaću gumu iz tepiha bez traga

Dakle, ono što trebate učiniti:

  1. Stavite paket s kockice leda na ljepljivu gumu i ostavite nekoliko sati.
  2. Nakon gume će se potpuno zamrznuti, uzeti nož ili metalnu oštricu. Podignite gumenu traku s tepiha i, ako je moguće, prikupite sve dijelove.
  3. Ako su tragovi ostali na tepihu, ponovite postupak s kockice leda.
  4. U završnoj fazi očistite kontaminirano područje pomoću otopine sapuna s niskim sadržajem octa.
  5. Dajte površinu da se osuši i provedite mokro čišćenje sobe.

Kako ukloniti ljepljivu gumu iz tepiha

Također možete prskati komprimirani zrak iz prskalice na kotlu (i dalje se koristi za čišćenje računala).

Kako ukloniti gumu iz tepiha

Na videozapisu: jednostavan i brz način za uklanjanje žvakanja.

Kako ukloniti Lizun

Popularna dječja igračka je tzv. Lyzun. Zbog svoje jedinstvene kompozicije, klizač štapići za sve u nizu. Najčešći način uklanjanja ove tvari, stručnjaci smatraju mehaničko čišćenje. Najbolje je da se koristi prednost lizun suši na površini tepiha. Pokušajte skupljati čestice s tepiha uz pomoć same igračke i suhih komada uredno pročišćavati nož ili posebnu lopaticu.

Kako ukloniti Lizen iz tepiha

Tu su i narodne i specijalizirane sredstva za čišćenje tepiha iz ove vrste onečišćenja koja se može pohvaliti visokom učinkovitošću:

  • Čisti tekstil može biti opremljen sapunom ili vodikovim peroksidom. To će vam omogućiti da uklonite gornji sloj Lysen i učinite da je trag manje vidljiv.

Članak o temi: Kako jednostavno i brzo očistiti tepih od vune: dokazane metode i pristupačne

Kako očistiti tepih vodikovog peroksida

  • Savršeno pomaže mješavini soka od limuna, morske soli i jedne žlice alkohola amonijaka.

Morska sol i sok od limuna

  • Različite mrlje od Faberlic ili Amwayet tvrtke lako će se nositi s takvim zagađenjem, kao i sredstva za pranje posuđa. Oni su podijelili masne mrlje od lisuinea i pripremaju površinu na naknadno čišćenje.

Sredstva za čišćenje tepiha

Na videozapisu: eksperiment s kongeneriranim rugwareom.

Najoptimalnija opcija za uklanjanje tragova iz slajda je profesionalno kemijsko čišćenje. Sada je usluga "kemijsko čišćenje kod kuće" posebno popularna. U tom slučaju ne morate povući tepih na drugi kraj grada i pričekati dok ne dođe do pristojanja.

Tepih kemijskog čišćenja kod kuće

Od pranja

Uklonite boju iz tepiha nije tako jednostavna kao što se može činiti: U tu svrhu mogu se koristiti različiti deterdženti, ali oni su više dizajnirani za akvarel. Ako je "višak" Guaşi ostao na tepihu premaza, onda ne biste trebali biti obeshrabreni ili nazivanje kemijskog čišćenja. Sve što je potrebno od vas je kupiti prikladno rješenje za čišćenje i provoditi opće čišćenje.

Kako bi se učinkovito donijela gouche iz tepiha, potrebno je temeljito razrijediti kupuju prašak u vodi prije stvaranja guste pjene, a zatim staviti pjenu na mjesto i proći kroz meku četku. Svakako dajte sadržaj da se osuši i zatim očistite tepih od ostataka s usisivačem.

Kako očistiti tepih iz gouche

Tepih može postati izvor neugodnog mirisa zbog izgleda plijesni. Kako bi se to izbjeglo, pažljivo osušite tepih ili upotrijebite univerzalni sapun protiv antipitina.

Antipitina

Od pranju krvi

Čak se i krv vidljiva može ukloniti iz tepiha u nekoliko minuta, glavna stvar je znati što znači koristiti. Međutim, najbolje je baviti se takvim mrljama što je brže moguće. Ovaj problem je toliko uobičajen da su metode čišćenja tepiha nevidljivi. Zatim ćemo reći o nekoliko uobičajenih metoda, ali još uvijek preporučujemo najprije isprobavanje najštelja - s vodom.

Metoda 1 - s vodom

Mnoge hostese se pitaju kako ukloniti krv iz tepiha ili površine kauča i ne mislite da počinju trljati mrlju navlažiti u vodi. Ova metoda je prikladna ako se krvarenje nedavno dogodilo. Napunite bocu s raspršivačem s hladnom vodom i nanesite ga na kontaminirano područje, pažljivo obrišite suho spužvom ili tkaninom i ostavite suhim.

Važno je da je voda precizno hladna, jer vruće može biti zamrljano tvrdim i vidljivim.

Kako dovesti mrlju krvi iz tepiha

Metoda 2 - Uz pomoć deterdženta i vode

Na bijelom tepihu, stare mrlje krvi izgledaju užasno neprivlačno. Mnogi se pokušavaju riješiti ih kupljenim mrljama, ali zaboravljaju na proračunske načine. Tako je tekućina za pranje posuđa učinkovita kao što je oglašen domaćim proizvodima. Da biste pripremili sastav trebat će vam jedna žlica deterdženta i dvije čaše hladne vode.

Deterdžent protiv mrlja krvi na tepihu

Zatim morate navlažiti komad bijelog tkiva u otopini i primijeniti na tragove krvi. Mala mjesta su najpogodnije za rad u četkici za zube. Otopinu operite čistom vlažnom krpom i ponovno obrišite mjesto na sredstvo za čišćenje. Osušite površinu ručnikom i ostavite ga nekoliko minuta tako da se voda bolje apsorbira.

Imajte na umu da se ne preporučuje snažno trljati mrlju, jer to može dovesti do njegove "izvajanje".

Kako očistiti tepih iz krvi

Metoda 3 - s vodikovim peroksidom

Ako još uvijek razmišljate o tome kako možete oprati krv iz tepiha, onda nikada niste čuli o čudesnim svojstvima vodikovog peroksida. Ova tvar savršeno se nosi sa starim mjestima od boje, vina, hrane, pa čak i krvi. Međutim, ova metoda bi se trebala koristiti samo u ekstremnim slučajevima, kao što je protokolo piroksida vodikovog peroksida.

Da biste očistili tepih, nanesite otopinu vode i vodikovog peroksida na kontaminiranom području, zatim ostavite jedan sat. Blokirajte i ako mrlja ne nestane, ponovite postupak.

Članak o temi: Mobilni topli kat ili grijanje pod tepihom: Što je to i koje su njezine prednosti?

Kako dovesti mrlju krvi na tepih

Na videu: vodikov peroksid uklanja krvne mrlje.

Metoda 4 - s amonijakom i vodom

Kada koristite ovu metodu, morate biti iznimno točni i pridržavajte se sljedećih preporuka za uklanjanje mrlja s površine tepiha:

  • Za pročišćavanje premaza, topla voda neće stati, samo će pogoršati situaciju.
  • Moguće je čistiti tepih i uobičajeni uklanjanje mrlja, glavna stvar je osigurati da sadrži proteine.
  • Zabranjeno je miješati izbjeljivač klora i amonijak, jer to može dovesti do stvaranja toksičnih para.
  • Očistite tuđu krv samo u zaštitnim rukavicama kako bi se zaštitili od mogućih bolesti.

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako ukloniti plijesan

Glavni razlog za pojavu plijesni u kući je prekomjerna vlažnost. Pokušaj čišćenja tepiha sa standardnim načinom samo širi sporove, što je vrlo opasno za zdravlje stanovnika.

Plijesni na tepihu što učiniti

Ako jednom planirate i zauvijek riješite ovog problema, prije svega pobrinite se za zaštitnu opremu (naočale, maska, rukavice).

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Uklanjanje kalupa iz tepiha je sljedeće korake:

1. Suhi tepih. Uklonite proizvod na ulicu, objesite ga na horizontalnu traku i ostavite da se osuši četrdeset četiri sata. Možete sušiti tepih i ventilator, a mogu se tretirati s usisivačem u posebnom načinu rada.

Kako ukloniti plijesan s tepihom

2. Duboko čišćenje. Da biste to učinili, koristite krutu četku i moćne deterdžente. Očistite područja s vrha i pogrešne strane tepiha, nakon čega je slomljena na podu. Promatrajući sobu ili koristite sredstvo za čišćenje pare.

Kako ukloniti plijesan s tepihom

3. korištenje anti-flap spreja. Rad s takvim sredstvima potrebno je strogo u skladu s uputama. Očistite tepih je vrlo jednostavan: nanesite sastav uz pomoć spreja i pričekajte ga kada se apsorbira u vlakna. Isprati ostatke po izboru - očistite tepih i ostavite suhi.

Kako eliminirati plijesan tepihom

Kako ukloniti mrlje od kave s tepihom

Oslobodite stare mrlje od kave iz tepiha vrlo je problematično, jer imaju pauzu nekretnina. Zato je moja zagađena zapleta, morate premjestiti s rubova u središte proizvoda. Također je važno da ne trljate tepih previše - to može oštetiti vlakna.

Kako ukloniti mrlje od kave s tepihom

Morate ući u mrlju s mekom spužvom (bolje je koristiti bijelu krpu tako da apsorbira maksimalnu tekućinu) i tretirajte dio s otopinom sapuna. Potrebno je to učiniti dok premaz ne bude ponovno čist. U završnoj fazi primijenite sredstvo za čišćenje tepiha na prerađenom području. U većini slučajeva to je dovoljno za uklanjanje tragova kave.

Proces uklanjanja pojave kave mrlje se ne razlikuje mnogo od uzimanja osloboditi svježih tragova. Jedina razlika je potreba za ponavljanjem postupka.

Kako očistiti tepih od mrlja od kave

Na videu: Dokazane metode čišćenja tepiha s mjesta.

Kako skupljati kosu i vunu

Možete ukloniti dugu kosu s tepihom s običnim usisivačem, još jednu stvar kako biste se riješili kratke i tanke dlake. Vrlo su utkani u hrpu i da ih dobiju, morate napraviti visoko kvalitetno čišćenje stambenih prostora.

Ako vaše financijske mogućnosti ne dopuštaju da kontaktirate tvrtku za čišćenje, trebate koristiti sljedeće metode:

  • Da biste prikupili dio kose i vune za kućne ljubimce, pomesti tepih navlažiti u vodenoj metli. Preostale dlake će se povećati na površinu tepiha i lako mogu povući uobičajeni usisivač.

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

  • Metla se može zamijeniti mokrim četkom - u ovom slučaju preporuča se premjestiti s jednog ruba na drugu i valjanje s čekinjem u čistoj vodi kao prljav.

Kako skupljati kosu i vunu od tepiha

  • Još jedna učinkovita metoda uklanjanja dlaka iz tepiha je korištenje klima uređaja za posteljinu. Uz pomoć pištolja za prskanje, poprskajte otopinu za oblaganje tepiha, nakon čega provodimo sobu.

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

  • Dobro policajci s kućnim gumiranim strugačem za vunu, koji je dizajniran za Windows. Da biste očistili tepih, jednostavno uzmite strugač na površini u jednom smjeru. Postupno, vuna i kosa će se uvući u kvržice i kretati se s jednog ruba u drugu.

Kako skupljati vunu i kosu s tepihom

  • Neobičan način za borbu protiv vune može se nazvati upotrebom kuhanja velikog zrnatog čaja - širiti ga oko perimetra tepiha i pomesti ga s dlakama.

Članak na temu: Kako odabrati anti-slip podloga ispod tepiha (vrste materijala)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Očistite tepih s mjesta lak za nokte

Najlakše je ukloniti tragove laka za nokte od pokrića tepiha odmah nakon pojavljivanja. Na vlakna vlaknastih vlakana, mrlje su sušile dulje, što čini postupak bržim i učinkovitijim.

Kako očistiti tepih od lak za nokte

Možete ispirati lak za nokte tepihom koristeći različite tvari. Visoko kvalitetno čišćenje je moguće pomoću:

  • hladna voda;
  • alkohol;
  • soda;
  • tekućine za uklanjanje lakova (ne utemeljene na acetonu);
  • vodikov peroksid;
  • Posebni alat za čišćenje tepiha.

Neka nas prebivamo detaljnije u metodi pomoću fluida za uklanjanje laka, jer je to najučinkovitije. Da biste dobili maksimalni učinak čišćenja, potrebno je točno slijediti upute u nastavku i promijeniti tkaninu (koju obrađujete površinu) što je češće moguće - kako biste izbjegli "izvajanje" tragova.

Proces čišćenja tepiha:

  1. Potrebno je početi čišćenje s prigušenjem zagađenog područja s navlaženom krpom.
  2. Ako je lak već ispušten, stružite ga žlicom ili nožem.
  3. Boja, koja je već uspjela apsorbirati tkaninu, početi obrađivati ​​lakiranje s tekućinom.
  4. Kako ne bi dao kontaminaciju da se osuši, povremeno obrišite tragove vode.
  5. Nastavite dovršiti čišćenje površina.

Kako ukloniti lak za nokte s tepihom

Postoje i drugi načini za uklanjanje takvih mjesta - najučinkovitiji je deterdženti na alkoholnoj osnovi.

Važno! Prije početka postupka provjerite kako površina tepiha reagira na određenu kemikaliju. Možete to učiniti na malom području. I zapamtite da sastav proizvoda ne bi trebao biti aceton.

Kako ukloniti stazu od željeza iz tepiha

Možete se riješiti malih subspacija na tepihu pomoću posebne smjese. Da biste to učinili, pomiješajte nekoliko žlica octa, pedeset grama talka i dvije drobljene žarulje. Prevladati Caspitz, razbiti ruke i podnijeti zahtjev za oštećena područja. Nakon što se otopina vozi, uklonite ga krutom četkom.

Kako ukloniti stazu od željeza na tepih

Još jedan učinkovit način za borbu protiv tragova od željeza je korištenje grubog brusnog papira.

Kako ukloniti stazu od željeza na tepih

Da biste uklonili veliki broj subnalance s naslovnice tepiha, možda ćete morati kompaktovati gornji sloj hrpe ili SEW patchwork. Ako je ograda lagano vidljiva na općoj pozadini, oni jednostavno obrišite ručnik s ispiranjem s metalnim čipovima van) i obrađenim lanenim uljem.

Kako okupiti igle od božićnog drvca tepihom

Ako je vaš dom uobičajen za korištenje prirodne jele na Novu godinu, onda znate kako se neugodno čisti iglice iz božićnog drvca oko kuće. Ako u dnevnom boravku nema tepiha, onda je pod dovoljno jednostavan. Ali za čišćenje tepiha bit će potreban usisivač. Prvo morate ručno prikupiti sve bodlje i male igle, nakon čega prolazite kroz usisivač na najsporijoj brzini.

Da biste uklonili otporne smeće (božićne iglice), tepih bi trebao posuti sodom i provesti nekoliko puta.

Kako okupiti igle od božićnog drvca tepihom

Kako prikriti spaljenu točku

Prije svega, potrebno je nježno izrezati hrpu, čineći glatki prijelaz s netaknutog područja tako da to nije jako vidljivo. Ako je gomila otišla u bazu, onda morate ukloniti ostatke i preliti transparentno ljepilo na mjesto. Nakon ljepila lagano zgrabite mjesto može se obnoviti drugim fragmentima gomila izrezana s nisko-koštala mjesta.

Ako je oštećeno područje prevelike, a tepih je monofon i bez uzorka (tepih), onda možete zatvoriti parcelu, isto u stupnju habanja.

Kako prikriti spaljenu točku na tepihu

Moderni deterdženti omogućuju vam da se riješite raznih mjesta na tepihu, što je najvažnije brzo ukloniti maksimalnu moguću količinu onečišćenja. Prilikom čišćenja tepiha iz mješavina bubnja (žvakanje, Lysun, plastinizam, lak) pomaže otapalu 646. Lako se otapa većinu lakova i boja.

Kao analog možete koristiti bijeli duh ili ako imate mogućnost da ga dobijete, visokoktan kerozin (zrakoplovno gorivo). Uz njihovu pomoć moguće je ukloniti čak i mrlje od ulja ili loživog ulja (prostirke ili presvlake u automobilu). Međutim, treba pamtiti da se otapala ne mogu koristiti na sintetičkom tepihu.

Narodni recepti za pomoć (3 videa)

Različite metode čišćenja (62 fotografije)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Kako očistiti tepih od mrlja, žvakanja, žive ili kose (učinkovite načine)

Čitaj više