Koristeći tekuće pozadine u hodniku i hodniku

Anonim

Stvaranje visokokvalitetnog i lijepog interijera u vašem domu, pokušavamo razviti originalni koncept za svaku sobu. U isto vrijeme potrebno je da dizajn svih soba izgovara u nešto, stvarajući potpunu sliku cjelokupne ideje. Stoga se završavaju razne sobe mogu biti izrađene od istog materijala.

U ovom članku, mi ćemo razmotriti ukras hodnika s tekućim pozadinom, raspravljat ćemo o glavnim prednostima ovog naprednog materijala, saznati kako je najbolje koristiti, i s onim što se kombinirati.

Koristeći tekuće pozadine u hodniku i hodniku

Izvorni zidovi dvoboja u hodniku

Završni materijal

Odmah je vrijedno reći da je prva soba kuće ili apartmana, koja se otvara ispred nas izvan vrata, je predsoblje. Ona koja čini početni dojam našeg stana, postavlja ton za daljnje proučavanje ostatka prostora.

Unutarnji dizajn hodnika najčešće je nizak, izrađen od visokokvalitetnih, lako vlažnih materijala za čišćenje. Nedavno je postalo popularno koristiti tekuće pozadine u hodniku i cijelom hodniku, jer samo zadovoljavaju sve naše zahtjeve.

Kriteriji za odabir završnog materijala za zidove hodnika su prihvatljivi za većinu materijala:

  • Prijateljska boja od najčešćih boja, najčešće pastelne palete;
  • Visoka praktičnost, sposobnost prijenosa redovnog, složenog mokrog čišćenja.

Tekuća pozadina s više od zadovoljavanja ovih kriterija, boju možete odabrati bilo koga ili ga učiniti pomoću Koller, ali praktične karakteristike na odgovarajućoj razini će pružiti proizvođaču. On je onaj koji u fazama pripreme materijala testira u različitim okolnostima, a zatim potvrđuje dostojnu razinu kvalitete.

Koristeći tekuće pozadine u hodniku i hodniku

Tipični ulaz u domaćem apartmanu

Ovaj završni materijal naziva se pozadinom isključivo zato što se nanosi na zid i temelji se na celulozi, na svemu njegove sličnosti sa standardnim valjanim materijalom. Tekuća pozadina izgleda kao prah ili granula, pouzdano pakirana u pakiranju celofana.

Dekoracija zidova izvodi se na sličan način rada s dekorativnom žbukom, smjesa se odlikuje činjenicom da je pijesak prisutan u žbuku, a ne postoji u tekućoj pozadini. Dakle, s pozadinom u tekućem obliku, to je još lakše raditi, sve radnje koje možete učiniti sami, a da im ne dovode profesionalce.

Primjena

Namještaj hodnika i hodnik može obavljati mnoge završne materijale, u isto vrijeme, tekuće pozadine imaju nekoliko prednosti koje izgledaju ovako:

  • Da biste stvorili izvorni dizajn sobe, preporučljivo je koristiti izvorne materijale ili ne-standardni pristup. U slučaju tekuće pozadine obavlja se oba ova stanja.
  • Dakle, da je ukras sobe poslužila dugo vremena, važno je da se dobije od visokokvalitetnih i trajnih materijala. I ovdje smo također stavili i vrstu tapeta u pitanju.
  • Neosporna prednost svakog završnog materijala, njegove ekološke prijateljske, i tekuće pozadine samo su napravljene isključivo od sastojaka sigurnih za ljude.
  • Moderna vinilna pozadina na bazi philiselin je vrlo značajna, jer uz dekorativnu komponentu postoje veliki kvalitativni potencijal. U našem slučaju, možete bez skromnog proračuna.
  • Dugoročni popravak je snažno iscrpljen, i fizički i psihički, tako da je poželjno potrošiti ih što je brže moguće. Kada radite s tekućim pozadinom, proces popravka neće snažno odgoditi, osim, sve manipulacije sa zidovima koje možete lako napraviti.

Članak o temi: Tehnologija unutarnje završne obrade gipsa cigle

Koristeći tekuće pozadine u hodniku i hodniku

Originalni crtež na zidu u hodniku

Kao što možete vidjeti prednosti ovog modernog završnog materijala, dakle, vrlo je moguće odabrati ga za vaš hodnik. Međutim, kada se razvijaju dizajn interijera, važno je uzeti u obzir sve temeljne trenutke, počevši od rasvjete.

Hodnik nije najsvijetljenija soba, koja najčešće nije ni Windows. Odabir rješenja boja za njezinu završnu obradu, važno je razumjeti koje izvore svjetla imate. Ako ih ima nekoliko njih i oni nisu najmoćniji, odbijaju se od svijetle boje prilikom odabira boje za zidove.

Zidovi u hodniku, kao u bilo kojoj drugoj sobi, podliježu mehaničkim učincima, gledaju se s dodirom, stvari, nakon čega se peru. Dakle, dugo vremena zadržavaju vrstu izvora, potrebno je dati materijalne značajke otporne na habanje. U slučaju tekuće pozadine, akrilni lak pomoći će u zaštiti njihove površine.

Upotreba posebnog laka savršeno štiti dekorativnu površinu, ali uz njega se primer često koristi za dodatnu zaštitu. Uz ovu obradu tekućih pozadina, mogu se obrisati vlažnom krpom, usisavanjem s mekom mlaznicom za namještaj u obliku četke.

Koristeći tekuće pozadine u hodniku i hodniku

Čišćenje ukras na zidu

Uređenje zida s tekućim pozadinama ne podrazumijeva idealnu razinu pripreme površine. Bit će dovoljno ako se riješite velikih bugova i chipping s kitom. Male ogrebotine, rupe, ističe na zidovima, tekuće pozadine lako će sakriti svoju teksturu.

Dostojanstvo

Tekuće pozadine nedavno su doživjeli pravi bum popularnosti, koji signalizira da ovaj završni materijal ima mnogo prednosti. Da ne bude neutemeljena, navedite ih zajedno:

  • Minimalni pripremni rad sa zidovima prije instalacije.
  • Dopušteno je koristiti u bilo koje sobe od djece do kuhinje, a na raznim površinama: zidove, stropove, cijevi, pa čak i baterije.
  • Značajke visoke zvučne izolacije, izvrsna toplinska izolacija unutar jedne sobe.
  • Antistatička svojstva materijala ne dopuštaju akumulirati prašinu na njemu.
  • Ne mogu dugo apsorbirati i spasiti mirise.
  • Neutralno mjesto u odnosu na ultraljubičasto, tekuće pozadinske sunčeve svjetlosti ne uzrokuje nikakve probleme.
  • Odsutnost šavova i zglobova stvara monolitni prostor, za razliku od većine drugih završnih materijala: klasične pozadine, pločice, obloge.
  • Pristupačna cijena za bilo koji kupac, dostupnost u svim trgovinama.
  • Jednostavno u instalaciji i velikoj brzini rada s ovim materijalom.
  • Bilo koju boju odabrati ili iz trgovine koja je prikazana ili pomoću odgovarajućeg koller.

Članak na temu: Kako pripremiti ljepilo za pozadinu kod kuće

Dakle, u bilo kojoj od naših soba možemo lako napraviti završiti s tekućim pozadinom, i, naravno, savršeno će se uklopiti u hodnik ili hodnik.

Koristeći tekuće pozadine u hodniku i hodniku

Svjetlo obojenja za zidove hodnika

Usput, o odabiru boje. Postoje najpopularnije boje u trgovinama koje su već testirane u praksi. Proizvođači stalno traže nove pristupe, dodaju zanimljive boje. Asortiman uvijek postoje svijetli predstavnici koji se mogu koristiti kao glavni naglasak i mekše tonove pogodne za pozadinski dizajn zidova.

Za mali hodnik ili uski hodnik, boje svjetleći gama će biti poželjnije, što vizualno neće smanjiti sobu, a možda će ga dodatno povećati. Svijetli tonovi na zidovima suženi su po prostoru, čine ga još manje, što u našem slučaju ne može biti dopušteno. Otprilike iste tehnike odabira boja treba pridržavati prilikom odabira tekućih pozadina u kuhinju, što u većini slučajeva ima male dimenzije.

Kombinacija

Imajte na umu da je tekuća pozadina dobro u kombinaciji s drugim završnim materijalima, s istom vinilnom pozadinom, laminatom, plastikom ili dekorativnom kamentom. Izgleda sjajno za odvajanje zidova, i horizontalno i okomito. Šareni i skladan interijer dobivaju se prilikom stvaranja jasnih granica između završnih materijala.

Koristeći tekuće pozadine u hodniku i hodniku

Upotreba raznih završnih materijala za zidove

U ovom trenutku ćemo se vratiti malo kasnije i razmotriti sve završne materijale za zidove koji su danas dostupni, koji se može koristiti u hodniku:

  • Klasične pozadine stvorene od papira, vinila, fliseline, stakloplastike, neki od njih mogu se približiti. Odabir pozadina danas je kolosalan, ali malo njih će se povećati za složene uvjete hodnika. U ovoj sobi definitivno je nemoguće lijepiti papirnate opcije, bojeći se vlage i ne pratiti od tkane. Vinil, Phlizelin pozadina za slikanje i staklene prozore bit će poželjnije, ali je cijena tih materijala već redoslijed veličine više. Osim toga, ako odaberete varijantu slike i materijala za bojenje i alate za primjenu na zid morat će kupiti.
  • Prirodne pozadine stvorene iz prometne gužve, bambusa, drva, najvjerojatnije se nećemo stati na sve. Vrlo kul i sjajno da su ovi završni materijali 100% prirodni, ali je vrlo teško ih primijeniti u stanu. Izuzetno se jako boje kapi vlage i temperature, ne mogu biti muljaža. Osim toga, oni nisu jako jaki i pouzdani, pa je neprikladno koristiti ih u hodniku. Neka bude bolje ukrašeno spavaćom sobom ili dnevnim boravkom, bilo koja soba s konstantnom mikroklimom.
  • Ukrasna žbuka je jedan od najjačih i izdržljivih materijala koji se mogu završiti hodnikom. Međutim, izgled ovog zidnog poklopca nije najbolji, budući da je tekstura stvorena različitim uređajima nakon primjene. Osim toga, visokokvalitetna dekoracija zidova treba iskustvo i kratkovizivna vještina, koja nema običnih ljudi.
  • Ispada da su tekuće pozadine jedno od najnaprednijih rješenja za završetak hodnika ili hodnika. S takvim izborom, zidovi prostora ne moraju kuhati mnogo i dugo, dovoljno je da se grubo zaglavi zajedno, a nakon brzog nanošenja premaza. Ovaj materijal je prilično izdržljiv, jednostavan za primjenu i jeftino, a s velikom željom može se učiniti u cijelom radu.

Članak na temu: Koji je alat potreban za ugradnju masovnog seksa

Koristeći tekuće pozadine u hodniku i hodniku

Kombinirani zid ukras u hodniku

Iznenađeni ste, ali u stvarnosti je. Kao što smo već izgovorili, glavni sastojak tekuće celulozne pozadine i dodatne ljepilo i boje. Stoga je sama završni materijal prilično realan, za to će vam trebati: listovi papira u velikim količinama, ljepilo PVA, žbuka, vode i kel.

Ako takvi eksperimenti nisu vaš element, bolje je kupiti gotov sastav, samo razrijeđen s vodom. U isto vrijeme, možete odabrati prah s raznim dekorativnim aditivima, na primjer, zlatne niti ili briljants koji će naglasiti interijeru. Svileni raznolikost tekućih pozadina omogućuje vam da date zidu učinak završne obrade tkiva.

Tekuće pozadine će postati izvrstan izbor za vas ako odlučite napraviti prvi popravak u novoj zgradi. Svatko se vjerojatno pamči da će kuća i dalje biti zadovoljna, premjestiti, od kojih će neki završni materijali samo otići od zidova na kojima će se pojaviti pukotine. U našem slučaju, sigurno je reći da se to ne događa, budući da materijal pouzdano čuva svoj oblik i ima neki koeficijent elastičnosti.

Upotreba tekućih pozadina za završnu obradu hodnika, hodnika, omogućit će stvoriti zanimljivu, modernu, vrlo atipičnu interijeru koju ćete se diviti i vašim gostima.

Čitaj više