Kako šivati ​​požare u krevetići: stvaranje

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Proizvodnja Borge u dječjem krevetu
  • Proizvodnja svemirske ploče u krevetiću

Kako šivati ​​požare u krevetići s vlastitim rukama namijenjenim za zaštitu djeteta?

Kako šivati ​​požare u krevetići: stvaranje

Domaća strana je izrađena od tkanine i sinteta.

Pukotine se koriste kako bi se osiguralo da beba ne odmori u glavi na tvrdom šipku kreveta, kako bi se zaštitila od štrajkova o drvenim letvicama, kao i za praktičnost kreveta.

Također će zaštititi dijete od nacrta i stvoriti ugodnu atmosferu za dijete. Možete ih šivati ​​na miru.

Proizvodnja Borge u dječjem krevetu

Materijali i alati:

  • tkanina;
  • Sintepon;
  • trake;
  • čipka;
  • Čičak;
  • mašina za šivanje;
  • škare;
  • iglice;
  • Niti.

Morate kupiti prekrasnu pamučnu tkaninu svijetle boje s dječjim uzorkom. Ako je širina tkanine 150 cm, onda ćete trebati oko 4 m tkiva. Potrebno je oprati prije otkrivanja tako da se proizvod ne odgovara tijekom operacije. Brtvi se mogu izvesti odvojenim, sastoji se od četiri dijela: dva na bočnim stranama kreveta, jedan u uzglavlju i jedan u nogama. Tako će biti lakše zabiti i oprati. U nekim slučajevima je lakše ulagati punilo. Ako je beba postelja standardne veličine i veličina madraca 120x60 cm, onda morate izrezati sljedeće pojedinosti:

  • Četiri pravokutnika s dimenzijama 126x38 cm;
  • Četiri pravokutnika s dimenzijama 63x43 cm.

Kako šivati ​​požare u krevetići: stvaranje

Uzorak strana,

Potrebno je obojiti stavke tako da se nakon što su ušivena, crtež na tkanini može se podudarati. Stoga je tkanina bolje odabrati s odvojenim malim slikama ili uzorcima. Tada trebate izrezati 16 pravokutnika s dimenzijama 7x10 cm, koji su dizajnirani za zatvarače na čičak. Nakon toga, postoje dvije trake s duljinom od 90 cm sa širinom od 12 cm, namijenjene za ljuljanje na kratkoj strani strane. Zatim izrežite dvije trake s duljinom od 180 cm s 12 cm širine za stijene na dugim stranama.

Članak o temi: Popravak perilice rublja to učiniti sami

Za veze, potrebno je izrezati 20 dugih bendova s ​​dimenzijama 53x7 cm. Nakon toga, potrebno je udvostručiti trake namijenjene nepravilnoj strani unutrašnjosti. Tada se pruge moraju okretati duž dvije duge strane i jednu kratku, a zatim ispasti i udarati željezo. Umjesto veza mogu se koristiti vrpce. Nakon toga, na strani uključivanja, pričvršćivači su ušiveni, a zatim su okrenuti i milovati željezo. Nakon toga trebate šivati ​​bodljikave komade čičak na strani kreveta na potrebnim mjestima. Mekani komadićeg čičak su ušiveni na pričvršćivanje. Četvrta strana učvršćivanja treba zasaditi. Tada trebate obaviti skupštine, za ovu ryushi i čipku za distribuciju širine proizvoda. Zatim, uzorci moraju biti presavijeni u paru unutra. U isto vrijeme, potrebno je staviti ryushi čipkom i nizovima između njih.

Pravopis žice i ruffles s čipkom. Počnite na šivaći stroj sve elemente s tri strane. Nakon toga, dijelovi se okreću na prednjoj strani. Zatim u slučaju treba biti pričvršćen na punilo. Nakon toga, potrebno je pucati na stranu dna. Za pranje punila Kada ispiranje, potrebno je napraviti dodatnu liniju oko perimetra proizvoda, povlačeći 5 cm od ruba.

Natrag u kategoriju

Proizvodnja svemirske ploče u krevetiću

Materijali i alati:

  • Tkanina 2 m;
  • Sinteps 2 m;
  • traka;
  • škare;
  • iglice;
  • niti;
  • mašina za šivanje.

Možete šivati ​​ribu cijelog kruga oko stropa perimetra. Za proizvodnju proizvoda, to će trajati 5 metara od materijala širinom od 150 cm i 2 metra debljine 1 cm debljine 1 cm i 150 cm širine. Tkanina je odabrana od prirodnih materijala. Prije otvaranja tkanine trebate oprati gotov proizvod u procesu rada.

Potrebno je izmjeriti krevetić i nacrtati uzorak odbojnika na papiru. Tada morate izrezati budući proizvod iz materijala. Svi dijelovi su ušiveni s pogrešne strane. U isto vrijeme, jedan rub ostaje nepromijenjen kako bi umetnuo punilo. Prilikom umrežavanja dijelova u njima, ulagani je završni razbojnik, izrađen od vrpce. Pre-traka je čuvana. Tada je potrebno izrezati punilo sinteracije željenog promjera. Punjenje bi trebao biti pola astimetra manje pojedinosti iz materije. Nakon toga, detalji punila umetnute u slučaj od materije, a zatim zašijte sve vinaće na šivaći stroj. Tada je vrpca ušivena prema van. Moraju se šivati ​​na onim mjestima gdje će se strana vezati za krevetić. Tipično, nizovi su napravljeni u kutovima kreveta i usred strane. Ako je sinteton odabran kao punilo, onda morate izvršiti dodatnu liniju s ruba proizvoda. To je potrebno, tako da sinteton nije zamrznut kada pranje. Moguće je koristiti holofibera umjesto sintetičke cijevi, koja je izdržljiva i nije zamrznuta kada pranje.

Članak o temi: Je li vrijedan mijenjati kadu na tuš kabini

Objekti za bebi krevet moraju biti izbrisani barem jednom tjedno kako bi se izbjeglo nakupljanje prašine na njima. Proizvod koji obavljaju vlastitim rukama štitit će vaše dijete od ozljeda, skidanja i pružit će mu opuštajući odmor i spavati u ugodnom udobnom okruženju.

Čitaj više