Nijanse prilikom instaliranja dvostranih balkona

Anonim

Nijanse prilikom instaliranja dvostranih balkona

Dizajn modernog apartmana pruža ne samo širenje područja balkona ili sobe, već i velikih prozora i vrata. Dvoristerna vrata su dobro prilagođena takvim otvorima. Planiranje rasporeda vrata na balkon na taj način možete primijeniti bilo koje dizajnersko rješenje u obliku i izgledu. Također biste trebali posvetiti posebnu pozornost na kvalitetu priključaka. Za gusto zatvaranje, treba pružiti pouzdane stezaljke.

Vrata Bivalve - moderno rješenje

Nijanse prilikom instaliranja dvostranih balkona

Konvencionalna vrata prilikom zatvaranja pupped s vertikalnim uređajem

Plastični balkon vrata do dva krila mogu se koristiti u slučaju kada je vrata preko njegove širine više od jednog metra. Mogu se montirati na dva načina:

  • Obična školjkaša. U tom slučaju, krila prilikom zatvaranja sječa s vertikalnim uređajem na kojem je instaliran dio pribora za angažman.
  • Imulpovy. S takvim uređajem, zaklopci se pukaju bez dodatne vertikalne particije. Međusobno su povezani. Ova je opcija prihvatljivija, jer se više prostora oslobađa kada se otkriju.

S druge strane, Shill strukture su podijeljene prema njihovom mehanizmu za isključivanje. Prva metoda uključuje one koji ugrabite dva uređaja koji se nalaze u gornjem i donjem dijelu jednog krila. Drugi način predviđa zatvaranje pomoću jedne ručke. Čini se da je drugi način prikladniji, ali ne pruža čvrsto prianjanje zalilja na okvir vrata.

Nijanse prilikom instaliranja dvostranih balkona

Balkon dvostruka vrata dodatno su opremljena posebnom prilagodbom, koja se u ljudima naziva ugrabiti pušače. To vam omogućuje da držite vrata u zatvorenom stanju ako je netko iz stanovnika na balkonu.

Dizajn dizajna balkona PVC balkona uključuje uređaj za ishranje u takvim parametrima:

  • okretno preklapanje;
  • s jednim ljuljačkama;
  • S dva ljuljačka krila.

Članak na temu: Šivate lambreknu s vlastitim rukama: korak-po-korak upute

Nijanse prilikom instaliranja dvostranih balkona

Paneli s dvostrukim staklom i sendvič mogu se kombinirati

Također odaberite je potrebno i materijal iz kojeg će se vršiti vrata balkona:

  • dvostruko staklo;
  • sendvič paneli s opremom izolirane izolacije;
  • Kombiniranje materijala u drugom omjeru proporcionalnog.

Uglavnom se koristi za kombinaciju bloka balkona stakla i sendviča, budući da je to sendvič panel koji može osigurati pouzdanu zaštitu od vlage i dobre toplinske izolacije. Također može pouzdanije zaštititi od vanjskog prodiranja neovlaštenih osoba. Mnogi potrošači koji cijene prostor i prirodnu rasvjetu, opremiti vrata s lokacijom u donjem i vrhu prozora vrata. Takav balkon blok pobjeđuje estetski. Izgleda sasvim pojedinačno i lijepo. I za poboljšanje pouzdane zaštite od hakiranja potrebno je kupiti pouzdane dodatke i posebne privitke.

Prednosti SHILL uređaja

Nijanse prilikom instaliranja dvostranih balkona

Dvostruka vrata na balkon vizualno proširiti prostor i pružiti dobru rasvjetu

Pluma plastična vrata imaju jednu od najnepovoljnijih prednosti - to je širok doprinos na balkon. Pogotovo ako su obje polovice plastičnih vrata opremljene s dvostrukim glaziranim prozorima. S ovim dizajnom vrata, prostor se vizualno širi, a s otvorenim vratima je spojen na balkonu s prostorom. Mnogo je važan i činjenica da je prirodno svjetlo uglavnom osigurano. U osnovi, takva vrata su opremljena ručkama s obje strane, što ih omogućuje zatvoriti i iznutra i izvana.

Nedostaci uključuju činjenicu da se ne mogu instalirati na svaki balkon. Samo ako je vrata oko jedne širine metra, ili još više. Dopuštena minimalna širina je 90 cm.

Ako i dalje želite instalirati Plum plastične vrata i potrebno je proširiti diskurs, tada u ovom slučaju trebate dobiti posebnu rezoluciju o ponovnom razvoju i legitimizirati u BTI.

Značajke pune strukture

S pojavom plastičnih struktura, princip uređaja dvostrana vrata balkona značajno se promijenilo. Uređaj je otišao na pozadinu pomoću vertikalno postavljenog skakača između dva dizajna strukture, nazvanu impust. Za značajke puna vrata pogledajte ovaj videozapis:

Članak o toj temi: Kako sastaviti stolić za kavu vlastitim rukama

Značajka takvog dizajna bila je korištenje mehanizama za isključivanje - Pls. To je profil koji se nadovezuje na donji i vrh krila. Shalpi pružaju pouzdano zaključavanje krila i guste fit na okvir vrata. Svake godine, Shylpovy mehanizmi će se poboljšati. Posljednji od njih sadrži mikrolifete. Oni pružaju takve funkcije:

  • Prilikom zatvaranja krila glatko podiže, što smanjuje opterećenje na gornju petlju;
  • Popravlja pogrešnu rotaciju gumba, koja proširuje vijek trajanja pribora;
  • Značajno povećava čvrstoću strukture, jer smanjuje trenje u mehanizmu za isključivanje.

Nijanse prilikom instaliranja dvostranih balkona

Postoje takve slučajeve kada postoje kršenja tijekom rada shylpičkih vrata. Nemojte paničariti, kao što je glavni dio njih eliminiran prilično brzo i bez sudjelovanja stručnjaka.

Ove povrede uključuju:

  • Prekršena fiksacija u otvorenim trakama punjaka;
  • labavo stajanje zatvarača do okvira vrata;
  • Povreda u radu ručke.

Da biste eliminirali kršenje, trebali biste razmotriti mehanizme za otvorene zaklopke i otkriti uzroke loma. Za instalaciju punila vrata pogledajte ovaj videozapis:

  • Jedan od razloga može biti slabljenje navojnih spojeva. Njihov trag

    Nijanse prilikom instaliranja dvostranih balkona

    Steže se odvijačem.

  • Ako se krila stane labavo, avion za zaključavanje zaklopka može se podesiti pomoću heksagonske ključem. Ova operacija treba provoditi sustavno dva puta godišnje. Za to, proizvođač punašnih mehanizama prilikom prodaje treba pružiti posebnu shemu.
  • Ako je funkcioniranje ručke povrijeđeno, razmislite o čemu se pojavljuju kršenja u suprotnim daske.

Redovito, otprilike jednom godišnje, treba napraviti podmazivanje svih mehanizama. Ovo koristi strojno ulje.

Dakle, ako planirate instalirati nove strukture metala prozora i vrata na balkon, pažljivo pogledajte ovu opciju kao i bivalve vrata. Ova vrsta vrata stvorit će vaš balkon jedinstveni moderan dizajn.

Članak na temu: Zavjese za automobil rade sami

Čitaj više