Jedinstvene i elegantne fasade za kuhinju s vlastitim rukama

Anonim

Moderna kuhinja treba biti funkcionalna i stvoriti dobro raspoloženje. Uostalom, ova soba se također često posjećuje kao kupaonica. Trajna vlaga, štrajkovi, pare i masti brzo odvojite prednji zid namještaja. Možete stvoriti fasade za kuhinju vlastitim rukama, potpuno mijenjati vrstu doma. Različiti materijali i dekorativni elementi omogućuju vam da napravite staru fasadu kuhinje u jedinstvenom. Malo vještine i fantazije.

Jedinstvene i elegantne fasade za kuhinju s vlastitim rukama

Neovisno uređenje kuhinje i fasade

Moderni dizajn kuće je nemoguće bez prekrasnog kuhinjskog namještaja

Jedinstvene i elegantne fasade za kuhinju s vlastitim rukama

Mi smo interijera s kuhinjom

Prijatelj je završio izgradnju kuće. Sada je obnova kuhinjskih fasada obnovljena u starom stanu, gdje je živio sa svojom obitelji, a od naših tete. Počeli smo rješavati načine do kraja i uređenje kuhinjskih fasada. Najlakši način bio je slikati u svijetle boje. Rupe i ogrebotine čiste i poravnajte s kitom. Ali jednostavne odluke o proračunu nisu za nas. Izbor materijala je velik:

  • drvo;
  • MDF;
  • Iverice;
  • staklo;
  • plastika;
  • samoljepljivi film;
  • boja;
  • pozadina.

Kao ukras, možete koristiti letvice, plastične elemente s imitacijom štukature, niti, pribor.

Počeo je od apartmana Vadik. U potpunosti, namještaj nije imao smisla, jer je stajalište bio samo fasada. Djeca su narasla, opetovano obojana vrata stolova i furbals s kredom i vjetrovi. Na površini su se pojavili ogrebotine, a ne mrlje od pranja.

Napravite obnovu vlastitim rukama

Jedinstvene i elegantne fasade za kuhinju s vlastitim rukama

Neovisna završna obrada fasada u kuhinji

Imam dovoljno alata, od enetrolske pristranosti i završavam reznim rezačem za niti. Mjerili smo sva vrata i napravili skicu svojih budućih vrsta, a ono što je ukrašavanje stavi na njega. Nakon toga, Vadik je već pripremao detalje. Prvo izrežite u veličinu trake za okvir. Unakrsne trake duže. Trebali su napraviti izbočine - šiljci koji će ući u žlijeb vertikalnih letvica.

Članak o temi: Kako zatvoriti rupu u linoleumu kod kuće

Na unutarnjem obodu okvira budućih vrata kuhinje, napravio je mali žlijeb jednak širini debljine fililena. Nakon toga, prijatelj je pripremio umetke. Prikupili su sva vrata fasade, provjerili gustoću prianjanja i opće geometrije.

Dekoracija fasada napravljena je u stilu da je dizajn cijele kuće klasični. Primjenom uzorka po predložak, stvorili smo ornament na okviru i izrezbarenom uzorku na ploči. Zatim pažljivo očišćeni i polirani sve detalje.

Fiksni elementi budućeg fasade s ljepilom. Uzeli smo posebnu, za drvene površine. Možete koristiti građevinsku PVU. Pripravak je nanesen na utore, nakon što je veza brzo izbrisala sve višak za govor.

Sada možete slikati, napraviti tamnu pozadinu i valjak da biste hodali s laganom bojom, ističući isklesan ukras. Koristili smo transparentni temeljni premaz i mat lak. Toplina s prirodnog stabla s jedinstvenim uzorkom, bilo je dovoljno da stvori topli ugođaj za cijelu kuću.

Instalirani priključci, objesili su vrata na svoja mjesta. Završio dekoraciju fasada dekorativnim ručkama. Restauracija je trajala dugo. Napravili smo ga vlastitim rukama. Ne postoji drugi takav fasada. Uspjeli smo ne samo ažurirati kuhinju unutrašnjost, već napraviti jedinstveni dizajn stare kuhinjske namještaja.

Najlakše slikati caklu

Jedinstvene i elegantne fasade za kuhinju s vlastitim rukama

Ukrašavanje kuhinje vlastitim rukama

Učinite kuhinjski fasade u teti Vadik odlučili su vlastitim rukama. Naši rodbina preferiraju proračunske opcije. Bilo je dovoljno da obojite prednje zidove laganom bojom za ažuriranje unutrašnjosti. Glavna stvar je moguće brzo raditi i ne treba napustiti dom.

Prvi fasada izrađena je od drva i šperploča. Izgubio je vlastitu vrstu, ali je bio cjelina. Prvo sam morao podesiti upletene elemente i zamijeniti priključci na nekim mjestima. Zatim očistite i prođite površinu. Ponovno poravnajte sve kit i ponovno polirajte. Prije slikanja, dvaput prekrivena bijelim tlom.

Malo područje kuhinje nije dopuštalo da ih fasade tamne ili obojite u zasićene tonove. Možete ažurirati samo svijetle boje i male elemente dekor. Restauracija je održana pod nadzorom i vodstvom tete. Stoga smo morali izabrati trenutak, odvratiti ga, unaprijed pripremiti iznenađenje. Fasada je zaglavljena za ukrašavanje od vinila. Primjena u obliku buketa divljih cvijeća bila je drugačija na svim vratima. Samo-tech bala je naručena u veličini. Uspjeli smo napraviti ukras za nekoliko minuta.

Članak o temi: Laminat za vodu za grijanje vode: Što odabrati bolje, grijanje i polaganje, toplinsku vodljivost i označavanje

U drugom rođaku, kuhinja je bila prostrana. Fasada je bila vrlo istrošena i bilo je potrebno promijeniti Kinu. Odlučili smo napraviti vrata i prednje zidove plastičnih kutija.

  1. Za okvir koristi aluminijski profil. Izrežite ga u veličinu reznog diska.
  2. Spojeni elementi s samoizvladi. Plastika umetnuta u utore profila.
  3. Instalirani dodaci.
  4. Skinuli smo nova vrata i prilagodili ih.

Morao sam ažurirati pregaču. Fasada je bila zasićena boju malina, njegova teta ga jako voli. Zid radnog područja bio je zatvoren bijelom plastikom. Dekoracija je bila vinil aplikacije, samo s drugim uzorom. Isti nakit nalazi se u kutovima.

Koristimo prirodne materijale za poboljšanje klime

Jedinstvene i elegantne fasade za kuhinju s vlastitim rukama

Fasada to učiniti sami

Za kuću, smještena u gradu, važno je imati više prirodnih materijala u unutrašnjosti. Stablo je skupo. Opcija proračuna koja vam omogućuje da ažurirate namještaj u kuhinji, napravite fasadu iverice i MDF. Materijal se sastoji od prirodnog drva otpada, stoga relativno jeftini. Može se obojiti, prekriven lakom. Mala ekstrudirana piljevina omogućuje stvaranje reljefnih uzoraka. Mlin je potreban poseban. Alat alata brzo sjedi, a dekoracija će imati različite utore.

Kada radite s prešanim pločama, najteže je ukloniti tetku iz kuće. Prilikom prerade, mala prašina se uzdiže, smjestiti se u plućima. Koristili smo respiratore. Starija žena pokušala nam je dati upute cijelo vrijeme bez brane bilo koje dah organa.

Vraćajući tetku s vikendicama, uspjeli smo u potpunosti ažurirati fasadu na kuhinji namještaja. Obojite vrata i kutije u bež kolapsu. Tada je valjak s kratkom gomilom bio prekriven bijelim tonom. U završetku, bilo je izdržljivo prozirna laka. Kad se žena vratila, bila je lijepo pogoditi novi izgled unutrašnjosti njezine kuće. Odmah smo dobili naslov najboljih nećaka zemlje.

Pozadine i samoljepljivi film kao proračunska transformacija kuće

Jedinstvene i elegantne fasade za kuhinju s vlastitim rukama

Fasada kuhinje

Članak o toj temi: Tehnologija montaže okvira za dizajn gipsane ploče

Stvorili smo još jedan remek-djelo s prijateljem, obnavljanjem fasade kuhinje sa staklenim vratima. Bilo nam je dovoljno da ažuriramo okvire i stavimo novo staklo. Rad na navici kreativno, koristili smo pozadinu. Mogu biti zalijepljeni na panelima i lak. Ispostava se izvorno prilikom lijepljenja slavina na stražnjim zidovima ormarića. Kroz staklenu posuđe na policama. Crtež pozadine stvara neobičnu pozadinu i čini monofoni interijer svjetlijim, zabavnijim.

Na starim kuhinjskim slušalicama s drveta, dovoljno je čistiti okvir, potopiti ih s antiseptičkim i voskom. Zatim zamijenite oštećeno staklo. Visokokvalitetne fasade iznenađenja. Briljantna staklena površina odražava zrake, stvara iluziju prostora. Čak i bliska kuhinja izgleda prostrano i svijetlo. Stoga nismo zatvorili vrata s pozadinom i filmom. Našao drugi način ažuriranja interijera.

Samoljepljivi film otporan na vlagu. Može se koristiti na pregači i bilo kojem fasadnom materijalu. Ovaj ukras može ažurirati pročelju kuhinje, zatvarati male nedostatke. U kućici smo samo zalijepili film na vratima. Prednost takvog dekora može brzo promijeniti završnu obradu novom. Tijekom vremena, tetke su voljele promijeniti dizajn, a oni su odabrali film u kućici svake sezone.

Letvica, priključci i drugi ukrasi za fasadu kuhinje

Jedinstvene i elegantne fasade za kuhinju s vlastitim rukama

Fasade za kuhinju s rukama

Ograničavanje kuhinjskih fasada iverice, moraju stvoriti volumen dekorativnih elemenata. Površina šume drva je teško obraditi. Stoga koristim nadzemne dekorativne elemente. Izbojni okvir imitira prešanje iznad glave. Lijepljenje kovrčavih uzoraka iz foamina. Napravljeni su pod štukatom i lako se zalijepili. Nakon bojenja, pogled na fasadu odgovara starom namještaju u stilu rokoko i klasika. Sve ovisi o izboru ukrasnih elemenata.

Za vraćanje fasade kuhinje zahtijeva alate. Oni imaju ljubavnike da rade s drvetom i čine svoje ruke. Ako samo počinju samostalno obaviti popravke, koristite plastiku, pozadinu, film i boju. Fantazira, eksperimentirati i dobiti izvrstan rezultat.

Čitaj više