Ako u kući niske stropove

Anonim

Ako u kući niske stropove

Kao što znate, niski stropovi su karakteristični za stare apartmane, nemoguće je tehnički ispraviti ovaj problem, ali ovdje postoje izlazi.

Postoje tehnike koje doprinose povećanju visine stropa, završavanje takvog stropa mora se obaviti, promatrajući neka pravila.

Vrlo dobra opcija će biti ispružene sjajne stropove s hladnom nijansom, vizualno će shvatiti strop, pogodna je bijelo-siva ili svijetlo-biserna nijanse. Jedne i zelene površine također se vizualno razlikuju i takve boje će također biti korisne u tome unutrašnjost.

Zidovi u takvim prostorima trebali bi biti svjetliji od stropa, koji će također pozitivno utjecati na vizualnu percepciju visine prostorije, a sportovi stropovi su također prikladni.

Sjaj ili ogledalo pomoći će vizualno dvostruko dvostruku visinu stropa. Osim stroja za rastezanje, prikladni su i zrcalni polistirenske ploče ili suspendirani strop zrcalnih elemenata.

Savršeno odgovara stropu plastičnim pločama

Ako odaberete bijele ploče, vizualno visina stropa ozbiljno će se povećati.

Volumen stropa dodati će casson strukture ili male letvice, moraju biti zalijepljeni na strop poprečno. Oni bi trebali biti lakši od prostora unutar njih, dobiveni prostor mora biti oslikan u tamnu hladnu nijansu.

Ako imate niske stropove, bolje je odustati od stropova štukature. Ako želite napraviti gornji strop gore, gotovo ćete sigurno trebati poravnanje stropa, jer će biti teško provesti bez njega.

Kako najbolje nadoknaditi niske stropove

Na niskim stropovima, klasična opcija je zidove zidova s ​​pozadinom s crtežima u okomitu usku traku, bolje je da bend nije previše kontrastni.

Nemojte odvojiti prugaste zidove s monofonim stropom pomoću široke postolje, najuzovniju, istu boju kao i površina stropa je bolja. Pozadina s okomitim uzorom izgledat će dobro, može biti geometrijsko ili povrće.

Članak na temu: Granica traka za kupatilo: Masters Recenzije

Ako u kući niske stropove

Što čini stropove ni ispod

S ovim stropom nećete stati veliki suspendirani lusteri, potpuno je isključen. Ako imate stropove s rastegnutim, tada su ugrađene točke svjetla prikladne, ako je strop obojen ili spremljen s pozadinom, onda su prikladni elementi za osvjetljenje s plahtama.

  • Na obodu prostorije možete objesiti nekoliko skokova, njihovi plafoni trebali bi biti usmjereni prema gore tako da ne postoji osjećaj pritiska niskog stropa.
  • Vrlo dobro u takvoj sobi su prikladne brodarske i ugrađene točke svjetiljke.
  • Ako odaberete desni namještaj, možete ozbiljno vizualno podesiti visinu stropa, bolje je odabrati uske i visoke ormare, police i police, glomazni elementi su bolji kako bi se izbjeglo i odabrati nešto točnije i minimalističke.

Također možete igrati na kontrastima, kombinirati velike stavke s niskim tablicama časopisa, malim naslonjačima i drugim priborom, takve će kombinacije stvoriti vrlo dovoljnu visinu stropa u sobi.

Dekor će također omogućiti vizualno napraviti gornje gornje granice, bolje je odabrati duge zavjese, objesiti zavjese izravno ispod stropa. Ako zavjese idu na pod, ne postoji ništa loše, vertikalni nabori će doprinijeti osjećaj visine, vertikalne žaluzice će biti izvrsna opcija u kuhinji, općenito, potrebno je usredotočiti se na vertikalne stavke izdužene, ogledala , slike, vaze.

Slike, akvariji i radijatori moraju biti nešto viši od uobičajene razine. Sve vertikalne i horizontalne pruge u unutrašnjosti učinit će gornji strop gore. Vertikalni elementi pomoći će strukturirati izdužene prostore i ispraviti proporcije prostorije.

Ako povećate visinu vrata i napravite vrata na visinu stropa, onda će također pomoći vizualno podići strop, možete dodati Framugue na vrata, to je dobra alternativa za izgradnju.

Ako u kući niske stropove

U mnogim slučajevima unutarnjih vrata obično mogu napustiti visoke suhih lukova. Prozori također bolje povuku, iako je čak i vizualno, pogodan je za svjetlo prozirno til također s vertikalnim naborima ili prugama. Općenito, nizak strop uopće nije tragedija, prema većini, naprotiv, to je zanimljiva karakteristika vašeg stanovanja.

Članak o temi: dekorativna žbuka. Video. Tehnologija i tehnika primjene s vlastitim rukama

Dizajn takvog stropa može biti šarmantan i sladak, ako odustane od ozbiljnosti i zatvorenog prostora, to je vaše vino, a ne strop.

Ovo je vaša soba i vi sebi možete ispravno dogovoriti, ne koristite horizontalne pruge u sobi i općenito vodoravno, kao i pozadine s velikim crtežima, pokušajte ne miješati teške velike predmete u sobi.

Ako smatrate da sami ne možete riješiti ovaj zadatak, možete pozvati profesionalni dizajner, međutim, u načelu, ništa teške, sve navedene tehnike su jednostavne, jeftine i potpuno ispunjene.

Čitaj više