Kako napraviti strop u kuhinji s vlastitim rukama?

Anonim

Izumiranje unutrašnjosti, vrijedno je platiti ploču na strop u kuhinji, ali iz kojih će biti dovršen, za koju tehnologiju i s onim rasvjetom ovise o vašim željama i željama.

Kako napraviti strop u kuhinji s vlastitim rukama?

Kako završiti strop vlastitim rukama?

Zatim ćemo govoriti o onome što odlikuje sve vrste stropnih opcija i razmotriti njihovu praktičnost i trajnost.

Naravno, nećemo vam donijeti konačnu presudu, ali jednostavno ispričati o prednostima i minusima različitih završnih obrada, a što odabrati - ovisit će samo o vama. Nakon čitanja ovog članka lako ćete staviti strop ploče u kuhinju sami.

Koje su značajke soba?

Kako napraviti strop u kuhinji s vlastitim rukama?

Strop u kuhinji s vlastitim rukama

I tako, što se strop kuhinje razlikuje od bilo kojeg drugog? Pogledajmo detaljnije značajke:

  1. Dosljedna razlike vlažnosti zraka

Tijekom kuhanja za veliku obitelj, kada su svi plamenici zauzeti, a svi lonci su također otvoreni, ili kada se koristi parobrod, kuhinja ispod stropa utapa se u par. No, nakon obavljanja sobe, opet ćemo stajati obični suhi prostor i uobičajeni interijer. O čemu kaže? Prije svega, da odlučujući hoće li odvojiti strop u kuhinji, moramo naučiti u smjeru svih vrsta higroskopskih opcija, jer kartonska premaza ili drveni strop u kuhinji brzo će biti tihi i dezinficirati unutrašnjost kuhinje.

  1. Široke temperaturne fluktuacije

Razmotrite isti primjer svih zauzetih plamenika i otvorenog prozora u zimskoj sezoni. Razlika u pokazateljima temperature u 60 ° C je apsolutno moguće. Dakle, rješavanje koje je strop bolje učiniti u kuhinji, razmotriti vjerojatnost da će se premaz moći proširiti s povišenim pokazateljima temperature.

  1. Česti zagađenje

U takvoj sobi neće biti moguće izbjeći masne mrlje i sve vrste onečišćenja. Odabir stropova u kuhinji, pokušajte pokupiti građevinske materijale koji se mogu prati, još bolje uz minimalnu poroznost koja neće apsorbirati mirise.

  1. Vjerojatnost požara

Ova činjenica je također vrijedna razmatranja i napuštanja lako zapaljivih materijala.

Članak o temi: Koji su dobri praškasti vrata

Kako napraviti strop u kuhinji s vlastitim rukama?

Kako napraviti strop u kuhinji?

Raditi popravak stropa u kuhinji, neće povrijediti uzeti u obzir i vjerojatnost poplava. Stoga, odaberite takav građevinski materijal koji će pomoći u izbjegavanju potpunog remonta u slučaju takve sile. Također bi bilo dobro ako strop u kuhinji pomaže zadržati vodu, čak iu malu količinu.

Pa, nazvali smo kriterije za odabir, sada možete govoriti o tome kako izvesti strop u kuhinji s vlastitim rukama, i ono što ne biste trebali učiniti kako ne biste pokvarili unutrašnjost.

Kako odvojiti strop u kuhinji žbuke?

Kako napraviti strop u kuhinji s vlastitim rukama?

Strop u kuhinji

Takav premaz kao žbuka se ne boji iznenadne kapi vlage zraka. Prostorije koje se obrađuju gipsa mogu se upravljati desecima godina, a ne mogu imati pogodne za štetne učinke oborina.

Također možete reći o promjeni temperatura. Ni toplina ni niske temperature neće uništiti ovu pokrivenost.

Ali uz sudoper i uklanjanje mirisa trećih strana, situacija je mnogo teža. Naravno, žbuka vrlo brzo dolazi u zapuštenosti, upija mirise i masti, ali ako dajete tako glatku završnu obradu, primjenjujući kit ili boju, tada se takve nevolje može izbjeći.

Kako slikati strop u kuhinji? Ovdje je sve elementarno jednostavno! Da biste obojili strop u kuhinji, vrijedi odabrati bez vode, koji se temelji na akrilu ili silikon. Prema tome, tretirani stropovi u kuhinji mogu se često očistiti i ne brinuti o mogućoj abraziji.

Stropovi u kuhinji iz žbuke mogu stajati u požaru, ali strop gipsana ploča ne može se toliko pohvaliti.

Ali, ovdje poplava može u biti pokvariti strop, kuhinja će izgubiti bivšu ljepotu. Prema optimističnoj prognozi, strop u kuhinji će obuhvatiti razvod, inače se žbuka može okrenuti. Stoga je nemoguće reći da žbuka neće pretrpjeti strop i kuhinju.

Spušteni stropovi u kuhinji

Kako napraviti strop u kuhinji s vlastitim rukama?

Popravak u kuhinji i stropnoj završnoj obradi

Pod takvim zajedničkim naslovom, kao stvrdnjavanje stropa u kuhinji, povezano je nekoliko potpuno različitih dizajna. Kao što je ranije navedeno, ovdje nema mjesta. Prikladna zamjena je čelični ili aluminijski okvir. Što je bolje učiniti, razgovarat ćemo kasnije u članku.

Stretch strop u kuhinji je u 3 varijacije:

  1. dizajn kasete;
  2. Metalna ploča;
  3. PVC ploča.

Članak na temu: Kako odabrati lamelu za vertikalne rolete?

Konstrukcija kaseta je dosta prostora ispod stropa preklapanja u kuhinji. Naravno, bolje ga je instalirati u visokoj prostoriji, au unutrašnjosti Hruščeva, morat ćete se saviti. Poplave susjeda zahtijevat će zamjenu samo nekoliko panela, što neće biti veliki udarac u obiteljski proračun. Možete instalirati takve ploče s vlastitim rukama, tehnologija njihove instalacije je izuzetno jednostavna. Da biste to učinili, to je sasvim staro panel za podizanje i dijagonalno uklonite iz ćelije, a tamo na istoj tehnologiji potrebno je postaviti novi materijal.

Raditi popravak stropa u kuhinji, nemoguće je ne reći o žurbi i kasetama. Odvedeni su za montiranje na izdržljivom okviru. Čak ni u vrlo povoljnim uvjetima, oni će vam služiti onoliko koliko se sama izgradnja stidit će se budućnosti remonta.

Kasete i regali iz metala su kontaminirani, prilično nevoljko zbog tiskanog sjaja, a ne poroznu strukturu. Također ih je vrlo lako oprati. Vatra neće pokvariti takav premaz, a nakon poplava, susjedi će biti dovoljni za brisanje i sušenje malih preostalih razvoda, ali iz vode, vaša soba će biti zaštićena.

Ako ste ograničeni u financijama, i dalje se može obaviti popravak stropa u kuhinji. Najprihvatljiviji izlaz je pobijediti unutrašnjost s zidnom pocinčanom ploču na okviru. Prednost takvog završetka je niska cijena i jednostavnost ugradnje.

Budite oprezni, jer s povišenim temperaturnim parametrima, ploča se može otopiti, ali neće zapaliti vatru. Također, štetne tvari neće se razlikovati, zbog čega je izolacija PVC ožičenja u velikoj potražnji.

Poplave takve ploče također neće povrijediti. Naravno, curenja će i dalje biti, ali, u pravilu, samo u kutovima, jer su šavovi između ploča instalirani što bliže da će samo mala kapi vode propustiti i interijer će samo obnoviti.

Strop

Kako napraviti strop u kuhinji s vlastitim rukama?

Završni rad na stropu u kuhinji

Razmišljajući o tome što se strop u kuhinji najbolje koristi, ne ide oko napetosti dizajn. Trošak takvog završetka smanjio se na 400-600 rubalja / m2, koji u malom prostoru smanjuje financijska ulaganja i učinilo je da je završio s jednom prosječnom obitelji.

Još uvijek ne znate koji je strop u kuhinji najprikladniji: s tkaninom ili PVC filmom? Razgovarajmo o tome detaljnije.

  • Tkanina platna nasumce je vrlo teško, ali iz PVC filma juri s najmanjim kontaktom s reznim predmetima.
  • Strop tkanine, iako malo, ali prolazi vodu, a PVC ga može držati.
  • Stropovi od tkanine mogu se postaviti 1 vrijeme za život. PVC film se može rastaviti za sušenje, kao i odvodne vode iz nje u neograničenoj količini.

Članak na temu: Kako odabrati pravu pozadinu na fotografiju

Reći ono što su stropovi u kuhinji vrlo nedvosmisleni - to je definitivno PVC film s pričvršćivanjem harpuna, čak i unatoč manjoj snazi.

Tehničke karakteristike materijala prikazane su u tablici.

ZnačajkaIndikator
Širinu linije1,3-2,7 m.
Debljina1,3mm
TeksturaMat, saten, sjajan
IzgaranjeNije podržano
Otpornost na mrazNa 0i.

PVC film se ne boji vlage. Kada mijenjaju temperature bit će malo snage napetosti na webu, ali nećete biti vizualno raste.

Strop PVC u kuhinji se može otopiti, ali nikada neće upaliti. Tijekom poplava ovaj premaz će zadržati vodu i zadržati stan.

Određuje se koji stropovi u kuhinji za vas će biti najbolja opcija, ostaje samo za vas prema vašim željama i veličini novčanika.

Što bi trebalo biti rasvjeta u kuhinji?

Kako napraviti strop u kuhinji s vlastitim rukama?

Samoobrazovanje strop u kuhinji

Druga tema koja zabrinjava mnoge je mjesto svjetiljki i njihov pravilan odabir.

Da bismo ispravno izveli ugradnju svjetiljki u stropove u kuhinji, mi ćemo vam dati neke savjete:

  • Glavni izvor svjetla treba instalirati iznad stola za blagovanje. Da biste to učinili, možete koristiti luster - unutrašnjost kuhinje ovisi samo o vašem ukusu;
  • Radne površine trebaju biti osvijetljene lokalnim rasvjetom;
  • U montiranim stropovima u kuhinji možete instalirati halogene ili LED svjetiljke, ispod ormarića koje je zgodno mjesto za stativ ili pričvršćene trake s LED-om.

Pa, da još niste odlučili o tome što izvoditi stropove u kuhinji, tako da je kuhinja izgledala elegantno i izvrsno, a unutrašnjost je završena? Možete pomoći s raznim videozapisima koji se mogu naći na internetu. Uživajte u pregledavanju i uspjehu u popravku kuhinje.

Čitaj više