Kako odabrati nakit za večernju haljinu?

Anonim

Tijekom tisućljeća, cijena nakita bio je jedan od glavnih pokazatelja održivosti i visokog društvenog statusa njihovog vlasnika. Dekoracije su prenesene (i prenesene) baštinom, a razlog za njihovu demonstraciju bio je bilo koji reprezentativni službeni događaj. Trenutno, načelo "sve najboljeg" svjedoči, prije svega, nedostatak okusa i glavno načelo elegancije i dobrog stila je minimalizam, što možete osigurati da gledate fotografiju svjetovnih događaja na visokoj razini ,

Neophodno i suvišno

Kako odabrati nakit za večernju haljinu?

Svečana večernja izlaza zahtijeva ozbiljnu obuku. Osnova večernjeg luka je elegantna haljina (obično na podu), na koje treba odabrati odgovarajuće dodatke i dekoracije, napraviti frizuru i šminku. Osnova plesne dvorane je haljina, sve ostalo je dizajniran samo kako bi naglasio ljepotu odijela, kao i prednosti svog vlasnika. Za formalni događaj, odjeća i obuće se kupuju posebno, što se tiče ukrasa za večernju haljinu, a zatim, naravno, ne može svatko kupiti nešto novosti svaki put. Stoga se unaprijed pripremate na veliku loptu, trebali biste odrediti što ćete se usredotočiti na svoju sliku.

Spektakularno, privlačeći pozornost haljine, trebali biste odabrati besmislene dodatke.

Skupo lijepo uređenje najbolje izgleda s jednostavnom i elegantnom haljinom na podu.

Večernja slika zahtijeva nakit od dragih metala i kamenja. Moderan način vam omogućuje da nosite swarovski rhinestone na loptu, nakit za večernju haljinu (elegantna i skupa) dopuštena je samo za mlade djevojke. Što je više tvoja dob, više suzdržani stil i visok po cijeni trebali bi biti vaši ukrasi, a manje ih treba staviti na sebe u isto vrijeme. Najbolje rješenje će biti stjecanje jednog lijepog i skupa ukrasa koja odgovara vašem tipu boja koja se može nositi s haljinama različitih boja i stila.

Članak o toj temi: Kako brzo šivati ​​bluzu bez uzorka: glavna klasa na šivanje

Poznata "vladavina tri", prema kojoj je neprihvatljivo nositi više od tri ukrasa u isto vrijeme, za modernu večernju modu također je teže. Idealna je prisutnost samo dva nakita, a za posebno luksuznu haljinu - čak i jednu.

Sretni vlasnici skupova iz Seagh, prstena, obale i drugih djela nakita u jednom stilu, trebali bi odabrati jedan, maksimalno dva proizvoda. Naravno, ove preporuke uključuju, prije svega, na statusne mjere - na obiteljski ili prijateljski odmor, pravila nisu tako stroga i mogu se odrediti pojedinačnim ukusima i postojećim tradicijama, ali u svakom slučaju višak ukrasa - najsigurnije način da pokvarim mišljenje o sebi i napravili fotografije.

Svaka haljina je vaš ukras

Da biste ispravno pokupili dragocjene ukrase na određenu haljinu, morate, prije svega, razmislite:

  • izrezati;
  • boja;
  • Tekstura tkanine.

Kako odabrati nakit za večernju haljinu?

U dekoraciju vrata, ponavljanje oblika izreza treba odabrati u brtvu. Što je manja dekolte i teža haljina tkanina, više volumena može biti ogrlica ili ogrlica, ali u ovom slučaju naušnice moraju biti vrsta.

Za lagane tkiva, dekoracije bi trebale biti tanke i elegantne. Lanci i kuglice ni na koji način ne bi trebali ići u inozemstvo velikog izreza. Nemojte ukrasiti vrat ako:

  • Haljina je dizajnirana "na jednom ramenu" ili s američkim obožavanjem;
  • ima bogatu završiti na vratu i ramenima;
  • Dovršen iz tkiva s bogatim dekorom.

Narukvicu izgleda vrlo elegantno i izuzetno. Za njega je potrebno oblačiti se bez rukava i lijepih ruku, dok je s prstenova narukvice bolje ne nositi. Narudžba je uobičajena nositi s desne strane, možete odabrati i paru narukvice na obje ruke. Ovaj ukras se nosi samo ako haljina nema privlačnih ukrasnih dijelova na ramenima i kukovima (na razini ručne ruke).

Članak o toj temi: Tunic s dugim rukavima za kukičku djevojku s fotografijom

Kuglasta haljina u podu sjajnih tkanina ili s bogatim dekorom ne zahtijeva dodatne dekoracije. U ovom slučaju, naglasak se može obaviti na frizuru s dijademom ili drugim priborom za kosu. Neobičan dodatak haljini iz mat tkanina također može biti dnevni boravak ukrašen kamenjem ili rinestones.

Dekoracija na licu i figuru

Kako odabrati nakit za večernju haljinu?

Odabir dodataka za stvaranje večernje slike, također biste trebali uzeti u obzir vaše pojedinačne značajke. Osim boje, oni uključuju proporcije lica i karakteristike tijela. Dragulji privlače oči, pa ih treba staviti na najpovoljniji način:

  1. Nositelj punih ruku i luksuznog dekoltea, bez ikakve sumnje, treba napustiti narukvice u korist ogrlice i ogrlice.
  2. Prekrasan vrat će naglasiti visoku frizuru i duge naušnice, a elegantni prsti su spektakularan prsten.
  3. Podbitne dame ne bi trebale nositi rasutih proizvoda, ukrasi za njih trebaju biti ista elegantna kao i sami.
  4. Veliki ukrasi su kontraindicirani i nositelji bujnih oblika - ali duge perle izgledat će vrlo dobro na njima.
  5. Oblik segue treba biti izabran nasuprot obrisima lica. Zaokrućene ili konveksne naušnice treba odabrati na izduženo lice i akutnu bradu, naušnice su podvrgnute ili sa suspenzijom.

Čitaj više