Ormarić štita namještaja

Anonim

Ormarić štita namještaja

Učinite vlastite ruke kabinet od namještaja štit - to nije lak zadatak, ali, ako želite, nastupaju. Nezavisni i prikupljeni namještaj ima svoje prednosti.

Prije svega, postaje novi namještaj za nestandardne dimenzije ili planiranje stana. Nažalost, iu našem vremenu izgradnja kuća je daleko od idealnog, au apartmanima se ne lako može odabrati namještaj.

Da, i namještaj koji sadašnji proizvođači nude uvijek ne ispunjavaju sigurnosne zahtjeve. Možete li jamčiti za kvalitetu i ekološku prihvatljivost materijala koji se koristi u njegovoj proizvodnji?

Štit za namještaj je moderan, izdržljiv i siguran materijal koji se koristi za sastavljanje namještaja posvuda.

Štit se naziva list drveni materijal, koji je najčešće izrađen od breze, ate ili hrasta. Moderni namještaj štit ima različitu oznaku, ovisno o drvetu, kvaliteti drva, debljine i veličine lista.

Rad s takvim materijalom je zgodan i ugodan, pa ako ste spremni za rizik i doživite sebe u ulozi namještaja trenera, štit će biti najbolje rješenje za vas.

Proizvodnja namještaja štita glave, ormarića, kreveta, stepenica, u pravilu, ima niz sličnih značajki u kojima ćemo pokušati shvatiti.

Kako napraviti ormariću od namještaja?

S prednostima takve materijale kao štit namještaja, već smo shvatili. To su ekološka prijateljstvo i sigurnost i otpornost na vanjske utjecaje. Možda je jedna od najznačajnijih prednosti proračun ovog materijala.

Ormarić štita namještaja

Da biste samostalno napravili bilo koji komad namještaja iz štita, trebat će vam:

  • štitnik namještaja;
  • odvijač;
  • Sander;
  • bušilica;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • pila za metal;
  • Vladar i olovka;
  • Lak i fitinzi.

Svi radovi mogu biti uvjetno podijeljeni u nekoliko faza. Ovo je dizajn, priprema dijelova i montaže. Konačna faza će dati gotov ormar atraktivnog prikaza pomoću lakiranja i ugradnje priključaka.

Članak o temi: Vinil podovi Pro i CONS: Što je linoleum, samoljepljivi podni, bezbrižnih ploča i recenzija

Prvo morate odlučiti o veličini kabineta i njezinoj dubini. Ako je potrebno, štitnik namještaja je obrubljen željom na željenoj širini, koja, zauzvrat, ovisi o mjestu gdje je instaliran.

Učinite ladice u ormaru su vrlo teške. Umjesto toga, možete pripremiti udubljenja u zidovima police. Ne zaboravite na točnu oznaku koja je bolje učiniti s olovkom i vladom.

Dno kabineta je bolje učiniti iz istog štita namještaja, ali za stražnje zidove je sasvim prikladan za običan ploč list.

Nakon označavanja i izrade dijelova, možete otići na skupštinu. Prikupite namještaj od štitnika namještaja pomoću vijaka za samozadočavanje.

Ormarić štita namještaja

Ako kabinet uključuje prisutnost štapa za odjeću na vješalice, instaliran je nakon sastavljanja bočnih dijelova. Imate dvije opcije: kroz rupe u kojima se šipka radi i pričvršćivanje sa svim istim vijcima.

Međutim, prva opcija će izgledati kao ne tako estetička. Možete kupiti gotov bar u trgovini.

Vrata kabineta moraju se pažljivo izmjeriti tako da se ne ispostavi da je širi od kućišta. Možete napraviti uobičajena vrata ljuljačke na petlji.

Kada je kabinet u potpunosti sastavljen, možete se preseliti na njega uređenje. I važno je ne pretjerivati ​​s dodatnom opremom i odabrati pojedinosti pogodne za shemu boja dizajna prostorije, gdje će se instalirati kućiv.

Kabinet u nekoliko slojeva prekriven je lakom. Nakon potpunog sušenja proizvoda, možete pričvrstiti ručke, kuke i druge planirane spojnice.

Opisali smo primjer Skupštine najjednostavnijeg subjekta namještaja. Ako imate iskustva u radu s takvim materijalom, možete lako eksperimentirati s obrascem, veličinom i rješavanjem budućeg proizvoda.

Čitaj više