Nakit do guipure haljine

Anonim

Od dugo vremena, guura je bila povezana s luksuzom i sofisticiranom, a njegov prijenosni uzorak učinio je ženu privlačnom i zavodljivom. Trenutno, čipki tkivo se proizvode metodom stroja iz različitih materijala i dostupna svima. Tradicionalno, takve odjeće smatraju se "vikendom", iako su umetci otvoreni u potpunosti dopušteni u uredskoj odjeći, a gurišna haljina strogog stila na pokrovu odgovarajući je iu poslovnoj atmosferi.

Nakit do guipure haljine

Fotografije modnih zbirki nude širok raspon modela od čipke tkanine - od večernjih odjeća na pod do mini-Suntedress. Akromatske boje su uvijek relevantne - bijele, crne, sive - koji ne ometaju pažnju s prekrasnog uzorka i uklapaju se na pramac bilo kojeg stila. Opsebno izgleda kao obojeno guranje tkivo - i nježne nijanse bjelokosti i svijetle crvene, tirkizne, ljubičaste tonove. Spektakularan izgled ima gužvu haljinu s zlatnim i srebrnim nitima, a jednostavno kraljevska fotografija modela koji pokazuju čipčenu odjeću s kamenjem i reminestones (na primjer, kao u ALI SAABI zbirkama).

Koje su ukrase prikladne?

Ljepota čipkih uzoraka ima vlastitu korijenu. Takva haljina zahtijeva vrlo pažljivo odabrane dodatke, prije svega posteljine i poklopca, a ne svi dekoracije će biti prikladni za to. Guipu je spektakularan i samodostatan materijal koji ne bi trebao biti ometen, tako da glavni kriterij za odabir odgovarajućeg dodatka je minimalizam. Prije svega, preporučuje se da nastavite iz takvih ograničenja:

  • U kombinaciji, guura haljina - dekoracije su poželjna prisutnost ne više od dvije boje;
  • Ne preporučuje se korištenje čipke;
  • Ne biste trebali nositi više od tri nakita u isto vrijeme, dok naglasak čini samo jedan od njih.

Izbor nakita do gurijske haljine određuje se stilom odjeće, boje i, naravno, okusom i preferencijama svojih vlasnika. Jednostavno ukrašavanje zlata i srebra uvijek su prikladne; Ako nadopunjuju večernju haljinu, preporučuju se za cipele ili sandale zlatne ili srebrne boje ili iste spojke (u ovom slučaju, cipele se skupljaju drugu boju).

Članak na temu: igračka na objektivu fotoaparata s rukama kukiča

Nakit do guipure haljine

Duga haljina gurišta može činiti da objavljuje (osobito na fotografiji) je prilično monotona, luksuzna ogrlica ili duga konopci iz kamenja kontrastne boje dobro odgovara.

Univerzalni ukras pri stvaranju večernjeg ili romantičnog luka je biser koji dolazi do haljine bilo koje boje. Međutim, ako tkanina haljine ima veliki reljefni uzorak, ogrlice i kuglice na to je bolje ne nositi. Može se ograničiti na skroman lanac, što naglasak na naušnicama i frizuru, također je prikladan i glatki masivni broš.

Odabir koji ćete nakit biti s guripom, trebali biste razmotriti gdje će se nalaziti:

Dekoracije koje se nalaze u rezanju haljina, kao i narukvice i naušnice, mogu imati bilo koji dizajn, ali mora biti elegantan i nenametljiv.

Kuglice i broševi, koji će biti na tkanini, trebali bi biti lakonski, ne premali i ne preveliki i kontrastirani s bojom haljine.

Ako se gurište napravi pomoću metalnih navoja, bolje je odbiti iz metalnog nakita, a zlato i srebrne dekoracije iste nijanse su izravno na vratu ili na otvorenoj ruci.

Bijource boja

Nakit do guipure haljine

Iako se preporuča gurište haljina da se nadopunjuje samo u jednoj boji, zadatak ovog izbora također nije vrlo jednostavan, posebno za tradicionalne boje. Stilisti preporučuju da se pridržavaju sljedećih pravila:

  1. Da bi se klasična crna gurišna haljina činilo se da bi se odabrano sumorni ili dosadni, kontrastni dekoracije. Najspektakularnija je crvena, suzdržana slika stvara bijeli dodatak. Prilikom odabira ukrasa zlata i srebra, treba ga napustiti masivnim ukrasima, dok će u isto vrijeme dragog kamenja i rhinestones imati vrlo vid vina.
  2. Bijela haljina izgleda vrlo romantično, osobito u kvaliteti vjenčanice. U ovom slučaju, možete pokupiti nakit od bijelog metala, bisera, rhinestones. Za romantičnu sliku, kontrastni nakit je najprikladnije - crvene, tirkizne, plave i cipele odgovarajuće boje. Takva haljina može biti temelj modernog luka u stilu fuzije, ako je dopunjen traper ili kožnom jaknom i čizmama ili teškim cipelama, kao i masivnim metalnim dekoracijama.
  3. Za obojenu haljinu možete odabrati nakit u tonu ili na načelu kontrasta. Kontrast se može izgraditi na načelu kombiniranja svijetlih i prigušenih nijansi ili takvih relevantnih kombinacija kao crveno-plave, zelene ljubičaste itd. Posljednja opcija je prilično podebljana i prikladna je, nego, za klubsku zabavu i stil mladih.

Članak o toj temi: Kako odabrati četkicu za WC i držati ga čistim

Čitaj više