Dizajn knjižnice: Metode i moderni pristup (30 fotografija)

Anonim

Bez obzira koliko je došao napredak, knjiga u klasičnoj verziji papira uvijek će biti potrebna. Nakon čitanja rada u elektroničkoj verziji, doslovno se zaljubljujem u knjigu, želim se vratiti na to više od jednom i činiti to bezžnim.

Knjižnica za registraciju

Zidovi sobe se otapaju, a izumio svijet zasjera čitatelja, udarajući maštu po događajima, incidentima ili mješavinama s pričama u kojima heroji padaju. Stoti put, polijetanje iz svijetle epizode, s obzirom na izgled u uobičajenom pozadinu, vi ste u zemlji snova, ako ste sretni, a ako ne, onda u antiutopiji.

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Talentirani rad je reprovidiranje svijesti, daje poticaj vlastitim zaključcima, uči, proširuje horizont, to vam omogućuje da u potpunosti doživljavate modernost u svim promjenjivošću. Registracija prostora za knjige - knjižnice, u jednoj ili drugoj opciji prisutna je u svakom domu. Raste s nama iz školske klupe, gdje se klasici proučavaju i prati sve svjesno budućeg života. Dizajn domaće knjižnice je jedan od najugodnijih trajnih razreda.

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Gdje biti knjižnica

Uzrokujući određeni broj knjiga, časopisa, poslovnog tisak i dječje književnosti, pitanje skladištenja intelektualnog blaga postaje relevantno. Ako prtljaga nije velika, možete napraviti police.

Stavite policu može bilo gdje u bilo kojem zidu. U ovom broju, prilično je vođeno načelom prostora na zidu i dostupnosti literature za svakodnevnu uporabu.

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Kako rezervirane rezerve raste, broj polica povećava prijeteći i često njihov raznolik pogledi oni pokvariti unutrašnjost prostorije. Vrijeme je da razmislite o temeljnijim pristupom i pojednostavljuju kaos. Stavljanje knjižnica po zidovima najčešći je način organiziranja pohrane.

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Vanjske police smještene na jednom od zidova pomoći će izdati baštinu knjige cijele obitelji u jedan od zidova. Polica police mogu biti otvorene bez stražnjeg zida. Wallpaper Peeling Wallpaper će dati knjižnicu domaći dizajn.

Dionica

Za postavljanje police koristi se svaki prazni kut stana. Iznimka je kuhinja, gdje knjige nisu mjesto. Bolje je odabrati dobro prozračenog, suhog prostora, gdje se uznemiriti nosači znanja o papiru će biti isključivo od ljubavi prema riječi i naracijama. Za kuhinju se nalazi literatura - pažljivo okupljeni natječaj s omiljenim receptima, napisanim rukom u bilježnicama Obiteljski priručnici za kuhanje neke tablice noktiju. Ali to je prilično određeni obiteljski arhiv, koji bi trebao biti pri ruci u domaćica, u jednom od ormarića.

Knjižnica za registraciju

U malom stanu, knjige su teško pohraniti svoja blaga, ali je potrebno. Spasenje može poslužiti kao najviša razina stana, tj. Perimetar stropa, gdje možete napraviti zglob mezanin i postaviti knjižnicu. Materijal za proizvodnju montiranih ormara male veličine poslužit će bilo koji materijal od plastike do prirodnog stabla, savršeno se nositi s zadatkom dizajna gipsane ploče. Osim toga, za bilo koju malu sobu, dodatne stropne svjetla su korisne i lako se kombiniraju s knjižnici Andresol.

Police smještene na gornjem stupcu stana značajno će spasiti korisno područje i izvesti značajku skladištenja knjiga.

Knjižnica za registraciju

Za standardne apartmane koji se sastoje od dvije ili tri sobe, pitanje s raspodjelom prostora u knjižnici nije tako akutno. Dizajn knjižnice u hodniku je tradicionalni način skladištenja knjiga za većinu čitavih obitelji. Ako koridor ne zadovoljava duljinu i širinu, uvijek postoji kut u kojem će se knjiga porijekla, postoji mogućnost objesiti police. Neinferencionalno u interijernim pitanjima knjižnica, izmislite više kreativnijih načina za uštedu knjiga - mobilnih knjižnica, police od cijevi, fotelja s police ili krevet s ladicama, odakle ne možete izaći iz kreveta. Možete uzeti svoj omiljeni roman i uronite u čitanje.

Članak o toj temi: Interijeri s različitim regalima: vrste i njihova uporaba

Knjižnica za registraciju

Interijer klasične knjižnice

Za dizajn knjižnice, knjižnični ormari su najbolja opcija. Najčešće, zasebna soba za knjižnicu opremljena je u privatnim apartmanima, kombinirajući ga s uredom.

Unutrašnjost ormarića u klasičnom stilu uključuje tamno namještaj, dobro napravljen ručno izrađen od prirodnog drva, vrijedne pasmine drva dobrodošli su.

Knjižnica za registraciju

Suzdržane unutarnje palete. To su prirodne nijanse prirode u prigušenom rasponu. Pozadina na zidovima bez crtanja, ako je knjižnica planirana u duhu ruske aristokracije ili s malim cvjetnim ornamentom, ako knjižnica u duhu odgovara engleskom klasiku. U atmosferi klasične biblioteke uzorka, stolne svjetiljke sa zelenim svjetiljkama Na mesinskoj savijenoj nozi, kapricioznoj svijećoj, slikama u vrećama s mekim pozlatom starog pozlata.

Dionica

Masivni regali, pisani tablica s dvoklama s prostranim ladicama, tajnicima, udobnom stolicom za stolom i još nekoliko stola za čaj. Buka koraka je raznesena na debeli pahuljasti tepih na podu.

Za ljude znanstvenog skladišta, istraživači i pisci, klasična knjižnica idealna je atmosfera za rad, a ponekad i za život, jer je talent potreban da utjelo na njegove ideje u ugodnom okruženju.

51.

Družba stvar unutrašnjosti klasične knjižnice nadopunjuje strop obrubljen tamnim stablom ili umjetničkom freskom. Soba u sobi igra drugu violinu, prve knjige. Svjetla bi trebala biti mnogo na različitim razinama s mogućnošću korištenja u isto vrijeme ili korištenje nekoliko scenarija rasvjete. Svjetla pozadina za zidove će se riješiti tamnog tamnog namještaja i ispuniti ga zrakom.

Knjižnica za registraciju

Također je važno je dostupnost bilo koje knjige. Visoki ormari savršeno zadržavaju knjige, ali literaturu živu, dok ga čitate. Stoga, za dostupnost gornjeg dijela polica za knjige, potrebna je posebna steptirana ili ljestvica s dva, tri koraka.

U prostoru zajedničke kućne knjižnice bit će mjesto za školsku zbirku obveznih knjiga. Za dijete važno je imati privatnu policu s knjigama u susjedstvu s "velikom" književnošću. To uči čitanje, red i organizaciju.

Knjižnica za registraciju

Moderna unutarnja knjižnica

Navijači modernih unutarnjih stilova za izdavanje knjižnice pod snagom demokratskijih načina. Opcije su mnoge i svi su dobri za one koji žude da imaju zbirku knjiga. Za školsku knjižnicu mora se naći mjesto u kući.

Članak o toj temi: Projektiranje uredskog ureda: U apartmanu, kuću, ured

Dionica

Ostava se lako pretvara u knjižnicu, koja je u našim apartmanima obično nekoliko. Rasporedite ga za knjižnicu vlastitim rukama, potpuno zadovoljan zadatak. Stavljanje regala, mali naslonjač i viseći strop za gornju rasvjetu, šarmantnu malu sobu u atmosferi, što je tako lako sanjati o zemljama na velike udaljenosti, rastavljajte filozofske sažetke Kanta ili zabrinuto je lijepo brušenje neozbiljnih carmena , Odmah postoji mjesto za školsku literaturu, a odrasle osobe neće spriječiti ponovni dostovskog ili Mayakovskog.

Knjižnica bi trebala biti udobna svim članovima obitelji.

Knjižnica za registraciju

Da bi unutrašnjost male knjižnice skladna i nije zamislila opasnost, provjerite snagu poda i njezinu horizontalnu. Mora izdržati prilično veliko opterećenje regala s knjigama koje ne bi trebale pasti na bilo koju stranu. Za zidove buduće knjižnice korisno je poravnanje i liječenje antifungalnog kompozicije. Ima smisla staviti pozadinu prikladnu za unutrašnjost nijanse. Materijal za regale će poslužiti tretiranom stablu. Odbori mogu biti dobro oštro i polirane - to je dovoljno za ekološki stil knjižnice.

Knjižnica za registraciju

Izvrsna alternativa stablu će nadoknaditi suvremene sustave koji se često koriste u ormarskim sobama. Montirane komponente lako, samo idu, a uvijek postoji mogućnost povećanja širine polica, nakon što ih preuredite u utorima u vodilicama. Vrijedno je instaliranje istog sustava u dječjoj sobi, prilično prikladne pratnje za školsku knjižnicu za školsku godinu.

http://palazomobobili.ru/wp-content/uploads/asnin-sinatra1.jpg.

Za knjige čitanja navijača, svjetlo modularni regali su poboljšani i stalno poboljšani. Oni se mogu stalno "povećati" modul za modul kao što je knjižnica raste. Sočne boje gotovih proizvoda Molimo oku i ukrasite unutrašnjost. Ako postoje određene vještine, mogu se prikupljati vlastitim rukama, nakon što su prethodno rezali odabrani materijal u radionici.

U slučaju dizajna interijera, privlače djecu, mogu stvoriti nekoliko polica za svoju školsku knjižnicu.

Knjižnica za registraciju

Važan aspekt dizajna je njezina snaga - knjige teže puno, i stoga je potrebno stjecanje gotovih regala vrijednih samo od dokazanih proizvođača. Pao dizajn s knjigama može obogatiti i nametati nepopravljivu štetu zdravlju. Najbolji način da se zaštitite je dodatni zatvarač otvorenih polica na zid, tako da ćete biti potpuno sigurni u njegovu stabilnost. Pozadina za knjige na policama s otvorenim stražnjim zidom - pozadinom neutralne nijanse ili naprotiv, izraženu boju.

Knjižnica za registraciju

Ali ako je stalak nizak i služi kao separator prostora u stanu studija, onda jednostavno umetnite donji dio s više teških knjiga tako da police ne padne.

Knjižnica za registraciju

Pojedinačno rješenje

Česta prilika kada nema postojećih opcija namještaja za knjižnicu nije prikladna. Ovdje će pomoć pružiti samo majstor ženski strojevi ili pertgel olakšanje ovisi o tome što se planira stvoriti ekskluzivni interijer knjižnice.

Članak o temi: Razvoj projekata za projektiranje apartmana 34 četvornih metara. m (+45 fotografije)

Knjižnica za registraciju

Majstori namještaja stvorit će na određenoj veličini polica, zatvorenim ili otvorenim ormarićima. Tu je gdje podići fantazije, moderne namještaj pribor, fasade, pribor. Zajedno s rukama inteligentnog stručnjaka sposobni su utjeloviti bilo koju ideju.

Master vozač će stvoriti ne samo namještaj ili police, već umjetničko djelo. U svojoj moći stvorite fantastične obrasce drvenih gredica, koji mogu postati obiteljski relikt.

Knjižnica za registraciju

Okrećući se gospodaru za pojedinačnu proizvodnju interijera knjižnice, obavite sve potrebne preliminarne radove.

Oni uključuju:

  • Popravak u knjižnici ili na mjestu prostorije u kojoj će se instalirati ormarići ili stacionarni regali (ojačati pod, poravnati zidove, ići pozadinu, to se može učiniti s vlastitim rukama);
  • precizne dimenzije planiranog namještaja;
  • Crtanje i punjenje namještaja (uvlačive ladice, vrata)
  • Izgled namještaja;
  • Želje za spojnice;
  • rješenje boja;
  • Datumi proizvodnje i instalacije.

To će biti relevantan korak za pozivanje majstora i demonstrirati raspoređivanje buduće knjižnice. Sigurno stručnjak ima nekoliko gotovih rješenja za izradu spremišta knjiga ili savjete kako napraviti funkcionalan namještaj.

Knjižnica za registraciju

Obnova starih ormara

Trend modernosti je ušteda već postojećeg namještaja. Promjena dosadne pozadine je uvijek lako, ali za promjenu punjenja prostorije ponekad je bolno ne lako.

Novo, s iglama, namještaj često zadovoljava oko, ali rijetko pohranjuje uspomene da je u prolaznom svijetu to prilično neugodno, i stoga mnogi pokušavaju zadržati bake i police.

Knjižnica za registraciju

Ono što je važno za stari namještaj u svakodnevnoj uporabi je njegova sigurnost u smislu sanitarnih standarda i kompatibilnosti s dostupnim interijerom.

Ako ste prianjanje stilova Provence, Rustikal ili Zemlja, onda se stara police za knjige, komode ili otvorene police dodaju se samo u unutrašnjost skladišta šarma.

Knjižnica za registraciju

Predmeti koji su bili naslijeđeni ili kupljeni na prodaji i dalje treba pažljivo isprati, ako postoji potreba za globalnim radom za obnovu kako bi dobili restaurator. Ali ako ste dobili punu radnih uzoraka, ali ne odgovara boji, tekstura ili bilo što drugo, hrabro svakako radite sami. Dodajte entourage vlastitim dostupnim alatima.

Knjižnica za registraciju

Pozadina lagane nijanse, zalijepljena na unutarnjim zidovima malo ormarine, vidjet će njegov izgled, a ako im se ne sviđa, pozadinu se lako uklanja bez ikakve štete raritu. Boja je također vaš saveznik u borbi za jedinstvo interijera knjižnice i cijeli kućni prostor. Odaberite boju s najmanju toksičnost, na primjer, akril, brzo će se osušiti, ne miris i brzo se uklanja s površine u slučaju sljedećeg napada unutarnje revolucije.

Kako pojednostaviti kućnu knjižnicu (3 videa)

Ideje lijepe knjižnice za dom (30 fotografija)

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Knjižnica za registraciju

Dionica

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Knjižnica za registraciju

Knjižnica za registraciju

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Knjižnica za registraciju

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

http://palazomobobili.ru/wp-content/uploads/asnin-sinatra1.jpg.

Knjižnica za registraciju

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Knjižnica za registraciju

Knjižnica za registraciju

Knjižnica za registraciju

Knjižnica za registraciju

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Knjižnica za registraciju

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Knjižnica za registraciju

Dionica

Prekrasna vezanja, tekstura papira pod prstima postavljena za zamišljen stav prema književnosti i kao posljedica događaja oko.

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Dionica

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Knjižnica za registraciju

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Naslovna knjižnica: individualna odluka (+30 fotografija)

Čitaj više