Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Anonim

Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Neuspjeh rada ili normalno funkcioniranje sustava grijanja posljedica je akumulacije mjehurića zraka.

U tom smislu, pitanje kako voziti iz tople vode i poboljšati performanse, vrlo je popularan kod grijanja.

Takva oprema košta značajan novac, a isključivanje mogućih troškova, potrebno je izvršiti crpljenje toplog poda samo. Takva tehnologija ne zahtijeva posebne vještine, tako da se može provesti samostalno.

Glavni razlozi za akumulaciju zračnih masa

Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Često zraka pada u cijevi kada se sustav rasporedi

Problem formiranja zračnih masa u suvremenim sustavima grijanja vrlo je hitan. Suočeni je sa svime bez vlasnika iznimke privatnih i seoskih kuća.

Jedan od glavnih razloga je smanjenje samog sustava, problemi u uspozi i kasno zamjenu pojedinih uređaja. Često se u vrijeme ispiranja i pričvršćivanja pojedinačnih elemenata formiraju i pričvršćivanja pojedinačnih elemenata.

Obrazovanje takvih problema može se dogoditi kada je nepravilan rad usmjeren na instaliranje ili instaliranje sustava grijanja. U svakom slučaju, ovaj problem zahtijeva brzo rješenje.

Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Zahtijeva planiranu izlaz zraka prije prvog uključivanja. Zrak mora napustiti sustav cijevi za toplinu prije zagrijavanja.

Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Većina sustava grijanja mogu funkcionirati čak i nakon ulaska u mjehuriće zraka.

Cirkulacija će biti teška, zbog izgleda mjehurića u radijatoru, a topli kat će se zagrijati u slučaju da zrak spada u njegov sustav.

Mala debljina cijevi u agregatu s značajkom sustava neće joj se zagrijati, a podovi će biti hladno.

Možete se riješiti zraka i tijekom rada sustava, no to je mnogo lakše učiniti prije početka prvog hladnog vremena s nevidljivim mehanizmom. Nakon nekog vremena, mjehurići se mogu pojaviti opet, tako da sustav treba pratiti i temeljito provjeriti, povremeno miješanje zraka.

Članak o temi: Whirlpool Perilice rublja i kvarovi

Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Uklonite zrak u ljeto prije početka sustava grijanja

Obrazovanje zračnih masa u toplinom

Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Za sustav za crpljenje koristi crpku

Kako smanjiti zrak akumuliran u sustavu ovisit će o slučaju koji je doveo do sličnog rezultata.

Neke okolnosti zahtijevaju brzu intervenciju, dok drugi ne mogu uzrokovati snažan sustav štete.

Ako je topli kat postavljen s opipljivim kapi, vrijedi dobiti dodatnu pumpu za pumpanje rashladnog sredstva.

Preporuča se instalirati nekoliko automatskih isporuka koje će pomoći da napravite zračnu masu iz sustava. Jedan je instaliran na obrnutim autocestama, dok se drugi mora primijeniti.

Pokretanje cirkulacijske pumpe također će pomoći izbaciti višak zraka. Što više zrak akumulira, glasniji će raditi cirkulacijsku pumpu. Važno je napomenuti da se sustav crpnog sustava treba napraviti na maksimalnim brzinama. To će značajno uštedjeti vrijeme i omogućit će vam da u potpunosti uklonite zrak iz sustava. Ako je to nedavno pumped, ali zrak je već uspio ponovno okupiti, problem bi mogao biti u samoj crpki.

Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

Zračna cesta

Kada je češalj instaliran, svaka kontura preklapa naizmjenično, dok se otvor za zrak mora otvoriti na svakom od njih. Potrebno je postupno smanjiti zrak, tako da nakon čišćenja prvog konture otvara se sljedeće. Silazak se izrađuje u fazama i samo jedan kontur treba otvoriti u trenutku guranja.

Ako ovaj postupak nije dao očekivani rezultat, sljedeća sklonost treba obaviti ne ranije nego za nekoliko dana.

Da biste ispravno očistili sustav, osoba treba razumjeti uređaj za češljanje i razumjeti načelo njegovog djelovanja. Ako potrebna znanja nije dostupno, trebate potražiti pomoć stručnjaka. Pročitajte više o puštanju zraka, pogledajte ovaj videozapis:

Nedavno se separatori, čija je funkcija automatsko uklanjanje mjehurića zraka iz sustava, što značajno pojednostavljuje daljnji rad cijelog sustava.

Uklanjanje algoritam

Na najvišim točkama, plin se akumulira u procesu premještanja rashladnog sredstva. Kada koristite sustav HEAP kao uređaj, s kojim se rad provodi, češalj ili distributer obavlja. Inače ćete morati kupiti skuplje opreme za vodeće mase. Pročitajte više o crpljenju toplog katu, pogledajte ovaj videozapis:

Članak na temu: Cross-Stitch: Kako pravilno, video i fotografije, kako šivati ​​učenje, Ossinka Do, vrijednost procesa od nule

U nastavku su potrebne mjere kako biste dobili osloboditi od sustava grijanja iz zraka

  1. Većina crpki je opremljena regulatorom stepenaste brzine. Instaliran je u položaj "1", koji će mu omogućiti da radi na minimalnim rev. To će se malo više zauzeti za preuzimanje, ali će vam omogućiti da u potpunosti uklonite akumulirane mase.

    Kako voziti iz tople vode: stručne savjete

    Razbiti sve konture osim jednog

  2. Sljedeća faza je preklapanje svih kontura osim jednog. Ovaj slijed mora se promatrati tijekom operacije na drugim mjestima.
  3. Nakon uklanjanja zračne mase, slavina skreće u smjeru kazaljke na satu do završetka zatvaranja.
  4. Budući da će motor raditi na malim revolucijama, sličan postupak mora se obaviti više puta. Crpka je isključena nakon završetka prvog otpuštanja plinova. Po završetku svih radova, dizalica se ponovno otvara. Power se isporučuje, što će vam omogućiti da vozite rashladno sredstvo na maloj brzini nekoliko minuta.
  5. Ova se operacija mora ponoviti najmanje 4 puta. Nakon preklapanja kruga s slavine, idite na sljedeći.

Nakon završetka svih manipulacija, tlak se diže na normalnu radnu razinu.

Čitaj više