Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Anonim

Moguće je raspravljati i razlog o tome tko je lakše raspravljati: stanovnici vlastite kuće ili stana u visokoj zgradi mogu biti beskonačnost. Ali, kao i tužno, preseljenje u stan, mnogi još moraju staviti gore s već stvorenim planiranjem. U tom smislu, svakako, vlastiti dom ima veliku prednost, jer to može biti sofisticirana za dizajn i izgradnju, uzimajući u obzir sve svoje želje.

Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Unutrašnjost kuhinje u privatnoj kući radi sami

Budući da svaka žena sanja o prekrasnoj, velikoj i funkcionalnoj sobi za kuhanje, onda ćemo ispričati o zamršenosti koja će pomoći ispravno izdati kuhinju dizajn u drvenoj kući.

U kojim stilovima možete pobijediti sobu s rustikalnom kućom?

Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Unutrašnjost kuhinje u privatnoj kući

Kuhinja u drvenoj kući treba biti postavljena tek nakon što će vlasnici definitivno definirati sa stilistikom sobe. Najpopularniji s dogovorom seoske kuće uživate u takvim stilovima kao:

  • Zemlja;
  • Provence;
  • klasik;
  • u eko i rustikalnom stilu;
  • kič;
  • Rustikalni i pr.

Kada se kuća nalazi na morskoj obali, vrlo je često uređena u morskoj temi.

Ako se sjetite više modernih smjerova, kao što su minimalizam, techno i potkrovlje, kuhinja u privatnoj kući s njihovom pomoći odigra se mnogo rjeđe nego u stanu.

Dopustili stilovi za kuhinjski raspored prikazani su u tablici.

StilZnačajka
KlasičanBijele i kremne nijanse, modeliranje, niše, minimalno svijetle detalje, puno svjetla
ModeranFunkcionalnost, ništa suvišno, izglađene kutove, glatke linije, asimetrija
ZemljaPrirodne prigušene nijanse, glavni materijal - drvo, mnogi dekorativni elementi, ekstraktor, vitražni prozori, kamin
RetroČvrstoća, visoka cijena, bogati dekor, stroga geometrija, svijetla rasvjeta, "stari" namještaj
Visoka tehnologijaRacionalnost i jednostavnost, minimalni dekor, ravne linije, veliki prozori i mnoge dodatne rasvjete, moderne kuhinjske uređaje
skandinavskiSvjetlo paleta boja sa svijetlim prskanjem, strogim oblicima i prirodnim materijalima, funkcionalnošću, minimalni dekor, maksimalni slobodni prostor
PotkrovljeOtvoreni raspored, grubi, funkcionalni namještaj, kreativnost, obilje rasvjete, maksimalne sličnosti sličnosti
KolonijalanSvijetla paleta boja, prirodni materijali, autentični dekor

S obzirom na činjenicu da je kuhinja u privatnoj kući što je moguće bliže prirodi, prikladno će koristiti prirodne materijale u rustikalnom stilu:

  • Drvo:
  • tkani rattan namještaj;
  • stijena;
  • glina;
  • Keramika.

Članak o toj temi: Kako objesiti Tullu Organu

Isto se može reći o elementima dekoracije. Kuhinja unutar privatne kuće može se urediti:

  • ITHLETSE;
  • ligamenti luka ili češnjaka;
  • izvezene salvete i kule;
  • flasteri;
  • rolete i ručno izrađeni stolnjak;
  • glinene posude;
  • kuhinjski pribor;
  • druge svijetle pojedinosti.

Kako odvojiti malu sobu?

Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Nezavisni uređenje interijera u kuhinji

Unatoč činjenici da se sve čajne kuhinje u visokim zgradama razlikuju malim prostorom, kuhinja u drvenoj kući ili u zemlji može imati apsolutno različite dimenzije.

Ako je vaša soba ograničena na području, s posebnim osvrtom na izbor namještaja i tehnoloških predmeta, tako da ih je najizrazitiji i udobnije organizirati, jer male prostorije s kompetentno postavljenim namještajem nisu niže u velikoj i prostranoj sobi.

To se također može reći o izboru boja. Koristite svjetlosne nijanse toplih boja koje će vam pomoći vizualno povećati prostor.

Također, iskusni dizajneri su također pribjegli korištenju sjajnih površina, na kojima refleksija omogućuje vizualno povećanje prostorije. Iste manipulacije mogu se obaviti sa stropom, koji će dati mjesto prostranosti.

Prema iskusnim dizajnerima, ako je vaša soba previše ispružena, instalirajte tehniku ​​i namještaj duž cijele duljine zida u obliku m-oblika. Ako širina sobe vam omogućuje da instalirate unutarnje stavke u oblici p-oblika. Naravno, koristite otoke i poluze na uskim kuhinjama neprikladni.

Za registraciju male i uske kuhinje bolje je odabrati ormariće s svemirskim vratima, a ne s otvaranjem, jer kada otvarate, blokiraju prostor. Također želim napomenuti ako imate priliku naručiti namještaj u vlastitoj skici, odustati od standardnih ormarića s dubinom od 60 cm. Za vašu usku kuhinju, bit će više relevantni namještaj s dubinom od oko 40 cm.

Ako postoji kvadratna soba u vašoj zemlji ili u seoskoj kući, bit će manje pitanja s njim. Najčešće u ovoj sobi, namještaj se nalazi u obliku otoka, koji se nalazi u središtu kuhinje.

Ako je kuhinja je kvadratna, ali vrlo mala, stolica za blagovanje ovdje nije dobro. U takvoj situaciji vrijedi razmišljati o njegovom "iseljenju" u blagovaonici. Ako ga nemate, instalirajte bar brojač ili nacionalnu momčad, koja se može riješiti i ne slaganjem tako dragocjenog prostora.

Članak na temu: Cvijeće u kutijama na balkonu: Engleski vrt u izvornom stanu

Povezujemo sobu za kuhanje dnevnim boravkom

Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Završiti unutrašnjost u kuhinji vlastitim rukama

Spojite kuhinju zajedno s dnevnim boravkom nije loše rješenje, pogotovo ako vaša kuhinja nije bogata kvadratnim metrima. Takva veza ima mnogo pozitivnih:

  • Domaćica može provesti vrijeme sa svojim kućanstvima;
  • Poželjno ne samo kuhinju, ali dnevni boravak se pretvara u veću sobu.

Ali, obratite pozornost na ono što se usuđujete takav potez, morate se pridržavati jednog stila, kako za kuhinju i za dnevnu sobu, tako da je slika bila ocijenjena i sažeta.

Postoje takve situacije koje takva veza sobe s kuhinjom omogućuje da dobijete više svjetla ako prozor u kuhinji nije osiguran.

Povezivanje kuhinje sa sobom, odmah dobiti dobru haubu, koja neće dopustiti tijekom kuhanja, mirisi će se širiti po cijelom stanu. Inače, svi mirisi trećih strana apsorbiraju se u namještaj, tekstil i u sobi će cijelo vrijeme biti miris vratila.

Nijanse pri stvaranju prolazne kuhinjske zone

Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Ukrašavanje kuhinje u privatnoj kući

Ako je dizajn kuhinje u privatnoj kući pretučen tako da postoji slobodan pristup terasi - ljetno igralište može postati neobično rješenje za mjesto blagovaonice na njemu.

Da bi se razdvojilo radno mjesto iz područja prolaza, instalirajte kuhinjski otok ili štand na granici, koji glatko i skladno mogu postati nastavak radne površine. Također s ovom misijom lako se nositi s kuhinjskim stolom.

Ako su kuhinjski prostor i blagovaonica povezani, dizajn kuhinje u privatnoj kući dobiva veliki prostor za maštu. U isto vrijeme, neki stoji mogu se premjestiti u blagovaonicu, oslobađajući više prostora za kuhanje. Vaš glavni zadatak pri dizajniranju otvorene kuhinje je pridržavati se iste stilske, u kojoj je oblikovana blagovaonica i ljetna platforma.

Kuhinja u mansardu

Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Mi smo interijera s kuhinjom

Mjesto kuhinjske sobe u rustičnoj kući izvan grada pod krovom je neočekivano, ali spektakularno i neobično rješenje. To je osobito isplativo ako izgleda ako postoje velike krovne staze na potkrovlju i opremljena je barem jedan prozor, koji će vam omogućiti da dobijete izvor prirodnog svjetla.

Kako bi se takva kuhinja razdvojila vlastitim rukama, pokupite punionice, kao i montirane štandove s zasićenim vrhom.

Članak na toj temi: Vi samo pogledajte što neobičan dizajn može biti učinjeno pomoću stakla hemisfera

Za registraciju vrijedi odabrati svjetlosni namještaj. Kuhinja dizajn u drvenoj kući može se igrati željeznicom koji će vam pomoći da imaju potrebne kuhinjske uređaje pri ruci, bez stiskanja prostora viška namještaja.

Ljetna kuhinja

Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Unutrašnjost u kuhinji

Kada ljeto na ulici, provoditi vrijeme na vruću kuhinju bolno za bilo koju ljubavnicu. Posebno je teško da je potrebno kada se ljetna vrućina podudara s godišnjim sezonom očuvanja. Ali, izlaz iz situacije je vrlo jednostavna - ljetna kuhinja.

U privatnim domovima ili u DACHI-i, ljetna kuhinja se može zastupati:

  1. u obliku otoka na otvorenom;
  2. U zatvorenom obliku.

Kao što razumijete, ljetna kuhinja bez krova neće moći spasiti vaše posuđe i kuhinjski namještaj od neočekivano zapanjene kiše. Da biste to učinili, morate steći pribor i namještaj, koji se ne boji kiše ili za izgradnju neke pokriće. Ne bi bilo loše da je otvorena ljetna kuhinja bila opremljena krovom, kliznim izmjenjivim particijama ili, na ekstremnom slučaju, gustu tkaninu.

Ljetna kuhinja zatvorenog tipa ima više prednosti, jer će vas krov i zidove moći zaštititi, i od neočekivane kiše i od bodovanja sunčeve svjetlosti.

Nekoliko savjeta za projektiranje kuhinje u rustičnoj seoskoj kući

Kuhinja unutrašnjost u privatnoj kući: Kako izdati unutrašnjost u zemlji s vlastitim rukama

Kuhinja interijera to učiniti sami

Budite oprezni pri odabiru zavjese u kuhinju. Ako soba ima veliko područje - objesiti funkcije zavjese od gustog materijala. No, ako je područje malo male, ima težak oblik ili radna površina ugrađena je u blizini prozora - smanjuje količinu korištenih tkiva, i bolje dati svoje preferencije rimskoj zavjesi ili sjenila. Takav analog tila bit će mnogo praktičniji i zadržat će prirodnu rasvjetu, što je tako važno na malim kuhinjama.

Osigurati slobodan pristup svim radnim površinama, pogotovo ako kuhinja nije bogata četvornim metarama. Vodite računa o funkcionalnosti namještaja, pokupite uvlačive štandove, kutak sa skrivenim odjeljcima u kojima možete sakriti stvari u kuhinji.

Kao što možete vidjeti, kada se prijavljujete za kuhinju u privatnoj rustičnoj kući, morate znati o nekim nijansama koje će vam pomoći ispravno organizirati namještaj i odabrati dekorativne elemente.

Kao što smo ranije rekli, pokušajte pokupiti maksimalnu količinu prirodnog materijala za završnu obradu, koja će vam pomoći da osjetite jedinstvo s prirodom.

Nemojte se bojati eksperimentirati, sve je u vašim rukama!

Čitaj više