Što učiniti ako su unutarnja vrata loše zatvorena

Anonim

Nakon postavljanja unutarnjih vrata može se otkriti strukturni rad. Vina mogu ležati na oba uspostavljanju tvrtke i proizvođača ili samog vlasnika. Kako podesiti vrata skroom, ako su loše zatvorene? Možete ići na dva načina: nazovite u vlasništvu brigade radnika ili ponovno instalirate na sebe.

Što učiniti ako su unutarnja vrata loše zatvorena

Unutarnja vrata

Neispravna koža

U slučaju da je uzrok lošeg zatvaranja unutarnjih vrata pogrešne dimenzije svog weba, odgovorna je za ovu proizvodnu tvrtku. Kupac ima pravo kontaktirati ovu organizaciju i zahtijevati nadoknaditi štetu ili zamijeniti snimljeve vrata novim. U ovom slučaju, morat će ponovno obavljati proces instalacije. Da biste izbjegli tako dugo, dugotrajan i skup proces, možete pokušati demontirati ili se prilagoditi.

Kada se brak, unutarnja vrata ne mogu zatvoriti zbog:

  • Raspršivanje vrata plaća;
  • nepravilne dimenzije (duljina, visina) materijala;
  • neispravne petlje.

Što učiniti ako su unutarnja vrata loše zatvorena

Ugradnja petlja vrata

Najlakši način da se nosite s problemom petlji. Da biste riješili, potrebno je ukloniti vrata s dna pričvršćivača, ostavljajući samo gornju koja je pričvršćena na platno. Ako je slučaj u hrđe, ulazak u kapsulu prljavštine ili građevinskog smeća, vrlo pažljivo očistite pričvršćuje. Kada se petlje stalno škripaju, nemojte se slabo pomaknuti kada se pokušavate zatvoriti - to je loš mazivač.

Ova opcija je riješena bez uklanjanja unutarnjih vrata, jednostavno izlijevanje ulje na elemente motora. Kada su petlje relativno planirane same s druge strane, ona je povezana s listom, a zatim je pravilno stavljen na donji dio pričvršćivača, dok se dvije polovice ne u potpunosti ne zatvaraju.

Dimenzionalna nepotpuna je najteža u obradi. Uz to, nema dovoljno kruga mljevenja, kože. Trebat će ozbiljnu promjenu rubova dizajna ili terminala platforma. Ako dopušta vrata, moraju se proširiti dok se ne dobije prikladan jaz.

Članak o toj temi: Kako zatvoriti vrata s gipsanim pločama - shemom instalacije

S slabim poremećajima geometrije snimljenih vrata, dovoljno je koristiti avion i ukloniti višak materijala s vrata. Ako je model bio skup i uklanjanje gornjeg sloja neće moći sakriti prekrivanje vlastite boje i mljevenje, zatim u estetskim svrhama bolje je zamijeniti vrata novom. Samo neobojan, u ekstremnom slučaju tretira s prozirnim drvenim lakom, tretira se granama i sličnim alatima.

Problemi u instaliranju komponenti

Često ispravno zatvaranje unutarnjih vrata ometaju upletene platfords, previsoke pragove ili ukupne brtve. Nakon provjere prisutnosti svakog problema, majstor ili vlasnik treba ići na odgovarajuće rješenje za povredu.

Što učiniti ako su unutarnja vrata loše zatvorena

Popravak gumba za vrata

Prvi slučaj je prisutnost previsoka praga. Aluminij ili gumeni jastučić na području dna unutarnjih vrata mogu se nalaziti iznad razine donje granice vrata i spriječiti njegov prolaz na vratima. Prag je rastavljen i zbog jeftine takve završne obrade jednostavno je zamijenjen novim, manje dimenzionalnim. Ovo pitanje je lako popraviti.

Drugi vjerojatni uzrok je problem - iskrivljavanje platforma ili sam vrata. Ako je jedan od pričvršćivača pomaknuo, na primjer, nokat slijedi uz pomoć čekića da ga vrati natrag u zid i platwork. Ako ima previše veličine platforma, oni su potpuno rastavljeni kako bi ispravili situaciju. Zapravo, morate ponovno instalirati proizvod.

Brtvila se moraju jasno smjestiti prema planu. Ako je zabilježeno odstupanje i promatra se problem s dizajnom unutarnjih poslova, položaj se mora podesiti položaj pečata.

Problemi prilikom instaliranja struktura isključivanja

Brave, obrazi i drugi proizvodi namijenjeni za ugradnju osobnog prostora mogu uvelike ometati vrata vrata s pogrešnim algoritmom pričvršćivanja. Zbog nepažljivog rada majstora, dio metalnih vrata junk može preklapati vrata. Jezik ručke odgovorne za držanje vrata u najnovijoj poziciji može se preokrenuti i pohraniti u list vrata, dok će posebna rupa biti veća ili niža. Nakon dijagnosticiranja problema i njegove jasne definicije, što učiniti, potrebno je ponovno instalirati neispravan dizajn. Instalacija može potrajati od 30 minuta do para sati.

Članak o toj temi: Odabiramo štapiće stabla za vikendice i vrtove (40 fotografija)

Što učiniti ako su unutarnja vrata loše zatvorena

Strukture vrata

Okretanje ručke su izrezane iz proizvoda pomoću odvijača kako bi ih prilagodili. Otkrivanjem približnih vijaka, uređaj za zaključavanje može se gurnuti oštrim dijelom odvijača. Bit će potrebno zasebno povući ručku i ravninu oko njega, - kroz prednju ploču, a odvojeno rastavljati bočni dio mehanizma, to jest, kućište i udubljen u jezik. U slučaju kada su brave ispravno zatvorene, instalacija je bila uspješna.

Ako mehanički proizvod radi i nije dopustio unutarnju particiju da radi ispravno samo zbog nedostataka koje je ugradnja donijela, ispravno se ažurira. Ako je slučaj u braku samog uređaja, kupuje se novi. Vlasnici su dostupni opcije proračuna s nekoliko stotina rublja koje ne bi bili.

Rješavanje problema nastali zbog krivnje vlasnika

Koja druga vrata ne zatvaraju? Ponekad je vlasnik stana i unutarnjih vrata instaliranih u njemu može stvoriti problemsku situaciju. Nepažnjem ili nepažnjom, može priznati sljedeće.

Materijal za puhanje. Proizvodi od prirodnog drva snažno su deformirani i slabo zatvoreni pod utjecajem visoke vlažnosti. Ako je vlasnik nepažljivosti bio mokro čišćenje netretiranih vrata, stalno je otvorio prozore tijekom kiše, uključen na ovlaživač zraka, usmjeravajući ga na vratima, a onda se otekline dogodila njegova krivnja. Tijekom vremena, materijal se naviknut na okoliš, a vlaga više ne utječe na njega. Stoga se problem može pojaviti samo u prvim tjednima nakon instalacije. Vrijedno je govoriti o braku kada, nakon mjesec dana, unutarnja vrata nisu postala manje.

Što učiniti ako su unutarnja vrata loše zatvorena

Ugradnja vrata skrotišta

Instaliranje neprikladnog podne obloge. Vanjski tepisi ili linoleum mogu biti loši, uplašiti i toriti pasti u vrata, blokirajući ga i kretanje proizvoda odozgo.

Najviše banalne pogreške je instalirati žice iznad ili ispod vrata. Ožičenje (na primjer, kabel za internetsku vezu) mora biti instaliran na takav način da se ne miješa. Morate pratiti jesu li unutarnja vrata ispravno zatvorena nakon korekcije.

Obično se ožičenje provodi ili plinte u posebnim udubljenjima, ili se čak provodi kroz zid na akutnoj nužnosti. Možete nadvladati kabel, jednostavno pomicanjem nosača na drugo mjesto gdje su žice postale nevidljive i obnovu. Da biste razumjeli ispravnu lokaciju, možete koristiti fotografiju.

Članak o toj temi: Podna estriha Mix: Koji je najbolji i omjer za popunjavanje

Kako bi se nadoknadila oteklina vode, samo će vrijeme i ograničenje vlage odgovarati u prvom razdoblju korištenja proizvoda. I tako da podne obloge nije lepršano i ne padne u lumen, to bi trebao biti ili premješten (tepih) ili ispraviti i brtvi kako bi hranio prag čelika ili aluminija i pluta (linoleum). Instalacija će potrajati nekoliko minuta.

Nakon svih isprava, vlasnik će primijetiti da sada sve radi ispravno i unutarnja vrata su dobro zatvorena.

Čitaj više