Napravimo ploču u kuhinju vlastitim rukama

Anonim

Svatko od nas barem jednom, ali pokušao sam učiniti nešto sa svojim vlastitim rukama, bilo da je to bila vježba u školu za dijete, popravljajući sobu u sobi, polaganje pločice ili ukras akvarija s ribom. Odlučujući da ukrasite zidove u kuhinji s vlastitim rukama, počeo sam razmotriti mnoge mogućnosti i zaustaviti se na zidnom ploču. Vrlo često se koristi ploča u kuhinjama i može se napraviti u atmosferu kućne udobnosti i topline. Samo na prvi pogled, stvaranje takvog krajolika može izgledati kao težak događaj, jer je zapravo moguće prikazati ploču u kuhinjama od djevojke. Danas ću dati nekoliko primjera proizvodnje panela za kuhinju s vlastitim rukama.

Napravimo ploču u kuhinju vlastitim rukama

Ploča na kuhinji

Što može biti sastav

Napravimo ploču u kuhinju vlastitim rukama

U kuhinju s vlastitim rukama

Pod riječju panela, s obzirom na sastav, koji se izrađuje pomoću boja ili volumetrijskih elemenata. Koristeći takve panele u kuhinjama, ne možete samo ukrasiti sobu, već i sakriti neke od mane dobivenih tijekom popravka. Za male sobe, veliki sastav se ne mogu koristiti, ali iu velikim prostorijama nije jedna mala, ali bolje nekoliko panela.

Panel u kuhinjama se može izraditi:

  • Slike ili fotografije - aktivno se koriste u spavaćim sobama i dječjim sobama
  • Volumetrijske ploče od soli tijesta i sapi
  • Sa suhim cvijećem
  • Kada koristite tkiva, gline ili posebnu vunu

Ovo je samo mali popis materijala koji se mogu koristiti za zidne pripravke. Ali budući da sam imao zadatak da napravim ploču za kuhinju, pokušao sam što je više moguće koristiti elemente za ispaljivanje.

Najtraženije slike

Napravimo ploču u kuhinju vlastitim rukama

Sami izrađujemo ploču u kuhinji

Članak o temi: Izgradnja sjenice u zemlji

Ploča iz fotografija je u velikoj potražnji, budući da ove skladbe nose obiteljske vrijednosti i prenose raspoloženje svojih vlasnika. Tematske panele su vrlo lako raditi s vlastitim rukama, ali najbolje od svega to će izgledati u spavaćoj sobi, dvorani ili dječjoj sobi.

Odlučio sam napraviti sliku koja je očito prošla stilistiku sobe. I prva opcija koju sam pokušao s ovim plodom i povrćem. Opcija je vrlo jednostavna i može se učiniti čak iu par s djetetom. Za proizvod trebat ćemo:

  1. Osnova je platno ili kartonska ploča. Imao sam prekrasan drveni jedan pri ruci, za koji sam našao stari nepotreban okvir
  2. Boja - to može biti akrilna, ulja ili gouche
  3. Povrće i voće u kontekstu - jedina obveza takvih elemenata je solidno stanje.

Tehnologija proizvodnih panela u kuhinji je vrlo jednostavna i ne zahtijeva posebne vještine. Prije svega, morate pripremiti boje i temelj - ulijte u spremnik i razrijedite u potrebno stanje, kao i odmašćivanje baze obrta i obojiti u pravu boju. Nakon toga, potrebno je uzeti povrće ili voće, smanjiti ih i raspršiti se u spremnik s bojama. Nakon toga se primjenjuje osnova.

Važno! Sada postoji veliki broj video i majstorskih klasa koji će vam pomoći da odlučite o stilu i pogled na vaš panel u kuhinju.

Koristimo stare kuhinjske posuđe

Napravimo ploču u kuhinju vlastitim rukama

Domaće ploče za kuhinju

Na ovoj proizvodnji sastava s mojim vlastitim rukama upravo sam počela. Pregledao je hrpu web-mjesta i raznih opcija, odlučio sam pokušati primijeniti stare i već nepotrebne kuhinjske aparate i elemente. A moja žena me podsjetila na ono što ima stari obiteljski recept za tortu koja želi zadržati i za njegove unuke. Malo misao odlučio sam kombinirati vinske čepove, obiteljski recept i stare kuhinjske vilice i žlice. Djelujem u skladu s takvom shemom:

  • Pripremljeni temelj na kojem će se odrediti recept, uzeo stare prometne gužve od vina i šampanjca, škare, tipova za pribora i ljepljivog pištolja
  • Za početak odlučio sam napraviti okvir koji se sastoji od prometnih gužvi. Bio sam izrezan i počeo ljepilo, i horizontalno i okomito na konturu baze. Širina okvira za ploču možete odabrati vaš ukus. Imao sam dva reda
  • Kada je okvir bio spreman korištenjem tipova za tiskanice, osigurao sam recept u sredini baze. Sljedeći uz pomoć pištolja za ljepilo je fiksirao desert vilicu i žličicu
  • Za snagu, pokrio sam sve s lakom i ostavio da se osuši

Članak o toj temi: Saznajte kako sam ja položio Tulle

Za vaš ploču u kuhinju možete koristiti različitu pribor za jelo i kombinirati ih s drugim posuđem za kuhinje. Glavna stvar je uključiti fantaziju i ispravno staviti sve na platno.

Zanimljiva ideja za bilješke u kuhinji

Napravimo ploču u kuhinju vlastitim rukama

Ploča za bilješke

Za one koji imaju prostor u kuhinji vam omogućuje da koristite nekoliko panela, savjetujem vam da koristite vrlo zanimljiv način pričvršćivanja za recepte i obiteljske bilješke. Naravno, to će biti pogodan za one koji u obitelji uobičajeno je ostaviti poruke za voljene osobe.

Njihove materijale, trebat će vam samo lijepe vilice i ljepilo. Tehnologija je vrlo jednostavna i trebat će vam samo prisutnost slobodnog prostora na zidu na koji će biti trajni pristup. Estetski položaj vilica treba biti okomito, treba ih postaviti ili strogo paralelno ili u kaotičnom redu. Bit će dovoljno popraviti na zidu od 3-4 vilice, nakon čega su recepti ili bilješke upućene članovima njihove obitelji na tismum instrumentu.

Važno! Izvezena s kuglicama ili križnim slikama, također se može zatvoriti na zidovima kuhinjske sobe. Međutim, oni bi trebali biti unaprijed postavljeni u okvir i ispod stakla, budući da negativni čimbenici i kuhanje tijekom vremena mogu imati štetan učinak na vašem umjetničkom djelu.

Bit će vrlo impresivan gledati panele od gumba različitih boja, možete ih popraviti u bazu, kako u kaotičnom redoslijedu i polaganju određenih uzoraka. Uz pomoć gumba različitih oblika i boja, možete postaviti stablo ili cvijeće, naziv imena ili neku vrstu crtanja. Prije početka lijepljenja s gumbi pomoću pištolja za ljepilo, trebate nacrtati konture slike pomoću olovke, koja će biti prikazana na ploči.

Čitaj više