Kako odabrati naušnice, kuglice i druge ukrase za zelenu haljinu

Anonim

Boja zelenila je jedna od najpopularnijih u odjeći, a raznolikost njegovih nijansi omogućuje vam da odaberete odjeću za lice bilo koju ženu i za svaku prigodu. Međutim, ova prednost se često okreće i tako teško: koje ukrase i nakit će ukrasiti ovo ili tu zelenu haljinu?

Koja je zelena boja?

Kako odabrati naušnice, kuglice i druge ukrase za zelenu haljinu

Činjenica da je zelena kombinacija dvije glavne boje - žute i plave, djeca će biti prepoznata u vrtiću. Stupanj ovog miješanja određuje raznolikost nijansi iz kanara do tirkiza. I to je također glavni kriterij u kojem treba odabrati dodatne boje dodatne opreme i nakita, dok stilisti definiraju nekoliko osnovnih opcija:

  1. Kombinacija win-win "zelena haljina i akromatska dekoracije", koja je idealna za uredski ili ležeran luk. Bolje je odabrati takav nakit na načelu kontrasta: bijela za tamno zelenu haljinu i crno - svjetlo zeleno.
  2. Večernji toaleti često se skupljaju na temelju jednobojnog luka. U ovom slučaju, u slučaju velikog izreza, dekoracije mogu biti složeni ton - u tonu. Ako se perle ili ogrlica nalaze preko haljine, tada bi njihova boja trebala biti barem na tonu s tamnijom ili svjetlijom bojom tkanine.
  3. Načelo kontrasta u zelenoj boji, koja je nedavno često bila prisutna na fotografiji "Star" i omogućuje vam da stvorite svijetlu avangardnu ​​sliku. Međutim, stvaranje takvog luka zahtijeva razumijevanje osnovnih pravila kombinacije nijansi.

Da bi se utvrdilo koje kontrastnim ukrasima odgovara zelenom duž, potrebno ga je usporediti s krugom boja i odrediti koja je osnovna boja dominantna u ovoj sjeni. Ako su dominantne nijanse žute boje, onda kontrastni ukrasi moraju biti tople boje - od bjelokosti do koralja i crvene.

Članak o temi: Plaidsko kukičanje iz izvornih isprepletenih motiva

Zelena haljina s pretežom plavom nijansom zahtijeva nakit u hladnom području - od plave do guste-ljubičaste. Odabir kao kontrastne modne ružičaste boje, treba imati na umu da može biti i topla ili hladna. Pravilo kruga u boji odnosi se na dekoracije za jednobojni luk - u pravilu, kombinacije toplih i hladnih nijansi zelenog izgleda u harmoniju.

Ako vaša zelena haljina ima ispis ili dekorativnu završnu obradu, dekoracije se moraju podudarati s njima u boji i stilu. Savršen dodatak je nakit, čija se boja podudara s jednom od nijansa ispisa i odgovara boji cipele.

Zelena haljina je pobjednička pozadina za bilo koji metal, također će biti prikladne perle keramike, drva, jantara, nakita iz kože "pod rektilijom" ili "pod zmijom". Međutim, takvi ukrasi moraju odgovarati situaciji za koju su namijenjene.

Nakit za svaku situaciju

Ukupni kriterij za odabir dekoracija zelenoj haljini je minimalizam: njihov ukupan broj ne smije prelaziti tri, a svi se moraju međusobno kombinirati pomoću materijala i stila.

Univerzalni dodatak je zlatni proizvodi koji će ukrasiti obje povremene odjeće i večernje haljine "na pod". Elegantno i plemenito izgleda na zelenim ukrasima srebra, uvijek perli iz poludragog kamenja odgovarajuće nijanse.

Standardni skup nakita pribora za zelenu pokraj su naušnice, prsten ili narukvica, kao i lanac na vratu ili perli , Svaka zelena haljina - i na podu i Sunyress - dobro u kombinaciji s obruč ili drugim ukrasom za zelenu kosu, u ovom slučaju naušnice bi trebale biti male i niske.

Večernje haljine bolje su dopunjene ukrasima od plemenitih metala, dok je potrebno pokupiti boju kamenja koje se usklađuju s glavnim tonom haljine. Transparentno kamenje (dijamant, rinjeston), kao i bijeli swarovski kristali odgovaraju bilo zelenoj nijansi i mat tkanina.

Članak na temu: Santia Santa Claus radi sami iz kartona u tehnici nadizanja

Kako odabrati naušnice, kuglice i druge ukrase za zelenu haljinu

Za smaragdne haljine na podu moguće je odabrati smaragde ili druge kristale iste nijanse, međutim, ako je veliki prekrasan kamen u velikom dekolteju, njegova boja može biti svatko (to se odnosi samo na dragog kamenja).

Ako se dekoracija nalazi na tkanini, a zatim ametici, zupci, safiri, aquamarins su prikladni za hladne nijanse zelene boje. Za tople - citrine, žute topaz, ružičasti kvarci, jantar.

Spektakularna ukrasa kontrastnih boja potrebna je za zeleno u klupskom stilu. Fotografije slavnih osoba nude podebljane kombinacije Emerald i Fuchsia, tamno zelene i koralje, svijetlo zelene i maline. Classic čelične kombinacije zelene s plavim, ljubičastim, kao i dodavanja u obliku crvenih perli i cipela.

Za romantične lukove preporuča se odabrati dekoraciju ružičastih, blijedo plavih, svjetlo-lila nijansa, a kontrastne kombinacije treba izbjegavati.

Čitaj više