Kako odabrati nakit na tamnoplave haljine?

Anonim

Psihološka percepcija tamnoplave odjeće evoluirala je ne jedno stoljeće. Od tkanine takve nijanse koja je tradicionalno šivala morski oblik (od tada, stilisti su usvojeni od strane izraza mornaričke plave - flote plave), haljine za gimnaziju i hladne dame, a tamnoplavo dvogodišnje odijelo već je klasik Poslovna odjeća za muškarce i žene. Žena u haljini ove boje izgleda vrlo ugledno i suzdržano, ali ne gubi se na općoj pozadini.

Kako odabrati nakit na tamnoplave haljine?

Modni dizajneri ne napuštaju tamne plave tkanine bez pozornosti, a takve se haljine sve više pojavljuju na glamuroznim fotografijama, postupno dobivaju isti status kao i legendarni mali crni izum Coco COCO Chanel.

Značajke tamnoplave odjeće

Dark Blue je univerzalna - dolazi do bilo koje nijanse očiju i kose, osim toga, dodaje liknu lik. Ovo je vrlo pobjednička pozadina za dekoraciju u bilo kojem stilu, možete odabrati najrazličitije dodatke, što ga čini osnova za širok raspon lukova. U isto vrijeme, haljina diskretne tamno plave boje čak i uz vrlo pasty, održavanje neće izgledati previše prkosno.

Jedina okolnost razmotriti pri odabiru ovog tkiva je sjena vaše kože. , Na vlasniku ne previše svijetli izgled, osoba na pozadini može biti samo izgubljena, pa bi se trebali brinuti o izražajnijem make-up ili ukrasiti zonu vrata s kontrastnim dodacima, a zatim vidjeti uspješan rezultat stvaranjem samo- fotografija.

Kako odabrati nakit na tamnoplave haljine?

Ovisno o tkivom i rezanju stila tamnoplave haljine, može biti drugačije, ali se najčešće vjeruje kategorijama univerzalne i neutralne odjeće:

  1. Zatvorena haljina ili twin odijelo vunene tkanine, guste svile ili lan - to je vrlo ispravna odjeća, na koju možete pokupiti dekoracije i dopune za uredu i službeni događaj bilo koje razine.
  2. Slučaj slučaja također se odnosi na broj univerzalne osnovne odjeće pogodne za bilo koju brojku. Takva haljina šiva iz tamnoplave svile ili atlas je vrlo elegantna i pobjednička večernja odjeća.
  3. Čipka tamnoplava haljina može biti temelj romantičnog ili koktel luka.
  4. Haljina na podu iz tamnog plavog baršuna ili atlasa učinit će vas kraljicom lopte ili svečane večeri.

Članak o temi: rezbarenje na sapun ili rezbarenje: glavni razred na proizvodnji

Tajne kombinacija boja

Kako odabrati nakit na tamnoplave haljine?

Dark Blue se smatra neutralnim, međutim, za svaku vrstu izgleda, može se manifestirati na različite načine. Ovisno o slici i izgledu, pokupite kombinacije boja za bilo koji pramac na njemu može se temeljiti na takvim načelima:

  • kombinacije neutralnih nijansi;
  • svijetli naglasci;
  • Kontrasti.

Klasična neutralna dodatak tamnoplavoj boji je crna, koja je najčešća u poslovnim lukovima. Manje službene slike stvoriti dodatke smeđe ili bež boje, nakit i dodaci mlijeka ili krem ​​hlad izgledaju vrlo elegantno , Za neformalne luke moguće je kombinirati tamno plavu s gotovo svim svijetlim bojama (ne više od tri), dok je poželjno uzimati plavo, bijelo ili crno kao jedan od njih. Pisač životinje u sivim ili smeđim tonovima postat će spektakularan kontrastni dodatak takvoj haljini. Takav šal ili torba moći će oživjeti i ukrasiti diskretne tamno plave luk, a istovremeno neće uzrokovati.

Pravilan izbor nakita

Unatoč neutralnosti i svestranosti tamno plave, ukrasite ga u pravom stilu nije tako jednostavno, za to vam je potreban dobar osjećaj harmonije:

  1. Za svakodnevne i svečane slike možete odabrati dekoracije i nakit u svijetlim bojama: slon kost, srebro, biseri, opals.
  2. Vrlo lijepa na tamnoj pozadini postoje transparentni kristali i rhinestones, međutim, zapamtite da na fotografiji mogu dobiti prilično neizreciv.
  3. Opsebno pogledajte broševe i pojaseve s rinestones, kao i rhinestones na cipelama.
  4. Od skupog nakita do tamno plave, ukras s dijamantima najbolje odgovara.

Kako odabrati nakit na tamnoplave haljine?

Prilikom stvaranja svijetle slike, tamnoplava haljina može biti ukrašena perlema, ušima, narukvicom s jantar, koraljima, citrinom, laganom žadom ili staviti na nakit u svijetle boje , U tom slučaju preporuča se odabrati cipele ili neki drugi pribor u boji nakita ili iskoristiti pravilo za triad u boji.

Članak na temu: Snow Maiden Crochet: Glavni razred s shemama i opis

Što se tiče zlatnih proizvoda, sa svojom svestranošću, kao što je samodovoljan element slike, kao tamnoplava haljina, bolje ih ne preopteretiti. Isto vrijedi i za dekoracije s plavim kamenjem (tirkizno, safire, lazurite, plave topose): moraju biti lakonski i dobro usklađeni s zajedničkom pozadinom. U isto vrijeme, tamna tkanina omogućuje vam da odaberete velike perle i broševe, masivni srebrni nakit, nekoliko redaka srebrnih lanaca. Za večernje lukove do ukrasa od srebra, preporuča se odabrati srebrne cipele ili srebrnu spojku.

Čitaj više