Zamjena petlje balkona plastičnih vrata

Anonim

Važni elementi dizajna balkona su šarke za plastične vrata. U većini slučajeva stanovi su instalirani na loggiji ili balkon plastični proizvodi, kao što su prozori i vrata.

Oni su fiksni koristeći posebne petlje koje moraju biti nesumnjivo izdržljive. To će ovisiti o pouzdanosti cijelog dizajna. Oni izdržavaju teške opterećenja za dugo vrijeme servisa, iako ponekad zahtijevaju regulaciju.

U vrijeme kada se koriste petlje za PVC vrata, koristi se trajni materijal, što povećava pouzdanost vezanosti. Važno je posvetiti posebnu pozornost na te elemente pri kupnji plaćanja.

Sorte i uređaj

Zamjena petlje balkona plastičnih vrata

Šarke za vrata biraju iz visokokvalitetne legure

U vrijeme stjecanja plastičnih struktura, treba pamtiti da petlje mogu imati različite vrste i karakteristike:

  1. Odabir petlji vrata trebaju se upoznati sa zahtjevima cijelog dizajna u cjelini. Tek nakon toga bit će jasno koji će elementi biti potrebni.
  2. Teoretski plastični prozori i platno izvode jednu funkciju, razlika samo u veličini. Zbog toga, za plastični zatvarači vrata moraju imati više izdržljiviji tip.
  3. Za vrata je prikladna petlja, koja je izrađena od aluminijske legure. Zbog čvrstoće materijala, pouzdanost privitka će se ponekad povećati.
  4. U vrijeme kupnje vrata balkona, najbolje je odabrati takve elemente za pričvršćivanje koji imaju kontrolnu funkciju. Zbog toga će biti moguće ako je potrebno izvršiti dizajn dizajna vertikalno ili horizontalno;

Važno je zapamtiti da tijekom rada mehanizama za pričvršćivanje koji su odgovorni za otvaranje i zatvaranje vrata, potrebno je povremeno podmazati. Od toga će ovisiti o kvaliteti građevinske službe.

Značajka

Zamjena petlje balkona plastičnih vrata

Set petlji

Tijekom cijelog radnog vremena, lopatice vrata su podložne velikim opterećenjima. Iz tog razloga proizvedeni su od izdržljivih materijala, kao što su: metal, nehrđajući čelik i teflon.

Članak o temi: Kaume pjene - "Jeftini i ljuti"

Cilj petlji za balkonska plastična vrata je osigurati dizajn do glavne kutije, kao i skinuti i zatvarati. U vrijeme zatvaranja, platno se pojavljuje gusta uz okvir, zbog čega hladan zrak nije izabran u sobu.

Loop vrata je dizajnirana između elemenata kao što su:

  • tronožac. Koristi se za popravak platna;
  • Metalne kartice (instalirane na platnu);
  • rukav. Najčešće se proizvode iz Teflona.

Zamjena petlje balkona plastičnih vrata

Vizualno petlja, koja se koristi za uređaj plastične strukture, sličan je analognom koji je instaliran na unutarnjim vratima. Ali postoji jedna očita razlika, petlje za plastične otvore moraju se prilagoditi nakon instalacije.

Koristeći ovu značajku moguće je podesiti cijeli proces otvaranja i zatvaranja platna bez mnogo poteškoća. Također vam omogućuje da izbjegnete očite praznine koji se mogu formirati između vrata i okvira.

U većini situacija, petlje su montirane pomoću posebnog predloška, ​​zbog toga, i sposobnost podešavanja horizontalne strukture pojavljuje se.

Zamjena petlje balkona plastičnih vrata

Vertikalna regulacija provodi se posebni vijak

Vertikalna regulacija se provodi pomoću posebnog vijka, koji se nalazi na petlji. Ti vijci su skriveni iza trake, koji će tijekom operacije zaštititi strukturu od prodiranja prašine.

Ako je potrebno, zaštitna traka može lako rastaviti, nakon čega se namjesti. Kako prilagoditi pribor na vratima balkona, pogledajte ovaj videozapis:

Zamjena petlji

Zamjena petlje balkona plastičnih vrata

Ako nakon instalacije postoji slom zbog kvara proizvođača, potrebno je zamijeniti dio koji nije uspio. Da biste to učinili, trebat će vam određeni popis alata:

  • Passacija finog tipa;
  • mali čekić;
  • odvijač.

Za svaki element dizajna, detaljne upute za montažu i demontažu su pričvršćene i izgleda ovako:

  • Plank je rastavljen, koji se nalazi na vrhu strukture;
  • aksijalni mehanizam djelomično je izbačen;
  • Uz pomoć tankog prerađivanja, potrebno ga je izvući;
  • Vrata sebi traju iznimno uredno;
  • Onda malo treba podići list vrata i ukloniti ga iz postojećih petlji.

Članak o toj temi: Dekorativni čips (obojana kora) u krajobraznom dizajnu (32 fotografije)

Popunjavanjem prikazanog slijeda, treba ga demontirati detaljom, nakon čega daje proizvod na izvorni izgled u obrnutom redoslijedu. Detalje o tome kako promijeniti plastična vrata i petlje, pogledajte ovaj videozapis:

Jasno praćenje primijenjene upute omogućuje vam da zamijenite neispravne dijelove bez dodatnog napora i kompetentno obavljaju periodične popravke, što će imati pozitivan učinak na rad cjelokupnog dizajna.

Čitaj više