Vinilna pozadina s olakšanjem

Anonim

Jedan od popularnih vrsta tapeta našeg vremena smatra se vinilnim pozadinom. Vinilna pozadina pripada završnim materijalima visoke kvalitete i činjenice da su oni reljef samo dodatno nas uvjeravaju u ovome.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Luksuzni interijer stvoren s dvije vrste vinilne pozadine

Uz njihovu pomoć, možete implementirati originalne ideje u interijeru, stvoriti nenadmašne kompozicije ili jednostavno napraviti uredni popravak, izračunat za dugotrajno vrijeme.

Pozadina iz vinila: ravna i reljefna

U građevinarnicama, vjerojatno ste se susreli s pozadinom, poput prirodnog materijala kojim se nalikuju prirodnim materijalima, kao što su kamen, drvo, plastika ili čak kožom, ovi pozadini nastaju pomoću vinila.

Materijal polivinil klorida ili skraćenog PVC je gornji reljefni sloj vinilne pozadine, donji sloj, tzv. Supstrat je izrađen od papira ili fliseline.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Vinil pozadina na bazi fleesline od poznate Moskve tvornice

Gornji sloj se nanosi na gornji sloj, izrađen kao ornament, a boja koja daje pozadinu potrebnu boju, donji sloj je važan za lijepljenje visokokvalitetnih. Da biste to učinili, s podlogom, potrebne operacije se provode u fazi proizvodnje, zagrijavaju ga i tretiraju se s posebnim rješenjima.

Postoje vinil tapete bez olakšanja, često se nazivaju stan. Stvoreni su metodom vrućeg pritiskom. Pozadina platna, prolazeći kroz vruće pritisnite, postaje gusta i ravna.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Šik ukrajinski vinil pozadine

Slično tome stvorite reljefne pozadine od vinila, upečatljive matrice na preše. Ista tehnologija može se koristiti u proizvodnji apsolutno različitih materijala.

Imajte na umu da olakšanje na pozadini platno privlači pogled osobe jak kao svoju boju.

Članak o temi: kroz (izvanredna) za fondamentnu ventilaciju - potrebne su ili ne?

Periva valovita pozadina

Danas je vinilna pozadina pouzdano uzela nišu, vole ljude sa svojim svojstvima, osobito činjenicom da se mogu oprati. Budući da naša osoba voli red i redovito provodi mokro čišćenje u svom domu, vrlo je važno da je pozadina dobro u interakciji s vlagom.

U ovom pitanju, vinil praktički nije jednak među ostalim materijalima, pjena se ispere s mekom spužvom, a može se zgnječiti s nepristojnim četkicama. U isto vrijeme, izgled vaših pozadina će ostati početni, ne će se dogoditi promjene.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Pranje pozadine vinil, kuhinjska varijanta

Uzimajući u obzir takvu toleranciju za vodu, moguće je spasiti sve prostorije od vinila s olakšicom s olakšanjem, čak i kuhinje, koja se stalno pojavljuje na zidovima.

Korištenje proizvoda za čišćenje i kemikalijama u kućanstvu u takvim prostorijama kao kuhinje, predsoblje, ne samo nužno, ali potrebno, a pozadina bi trebala biti u interakciji s njima.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Plava kuhinja, ugrađeni reljef Pranje pozadine vruće utiskivanje

Međutim, vodootporna vinila može biti i prednost i nedostatak, budući da takva pozadina praktički ne propuštaju paru i mogu ih nazvati ne disati. Ali ne biste trebali brinuti o tome, nijedna vlaga se pohranjuje za pozadinu, a kalup se ne formira, to je otežano njihovom podlogom.

Prozračan je nazvan papirnatim pozadina koji lako prolaze kroz sebe zrak, paru, vlagu. Zidni lijepljenje s takvim pozadinama pomoći će u stvaranju svježe atmosfere gdje neće biti kondenzata i isparavanja.

Valovita pozadina iz vinila na flizelin

Pozadina iz vinilnih reljefnih zidova iz destruktivnih učinaka sunčeve svjetlosti, kisika i drugih čimbenika, uključujući mehaničku štetu. Takva svojstva pozadine pojavljuju se ne samo iz prisutnosti u strukturi vinila, nego i phlizelin.

Članak o temi: Fabric slike - korak-po-korak upute za početnike (80 fotografija)

Podlogu metar vinilne pozadine izrađena je od fliselina, ovaj netkani materijal olakšava proces lijepljenja, držeći pozadinu na zidu. U početku, flizelin baza je korišten samo na pozadinu od vinila vrućeg žičanja, sada se koristi svugdje, na svim dugim refren i reljefnom pozadinu.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Vinil pozadinu na fliesline supstrat s cvijećem, dobro poznatom i popularnom kolekcijom, koja se često nalazi u našim trgovinama

Mnoge poznate tapete tvornice se aktivno koriste: Eden, Paleta, Erismann.

Pozadina pod slikanjem nastaje na otočićima, i tako je suptilno da ne ometa olakšanje ni više boje. Vrlo često, reljefna pozadina pod slikanjem koristi se u takvim prostorijama kao hodnik, dnevni boravak u kojem su prisutni izduženi zidovi.

Boja za bojenje vrijedi odabira vodene disperzije, može se čistiti ili na stroju u trgovini.

Kao rezultat toga, možete dobiti jedinstveni dizajn koji utjelovljuje vaše fantazije, praktične i moderne. Odaberite boju koju možete i oprati, to će vam omogućiti da provedete redovno mokro čišćenje, ne teško brinuti o oštećenju na zidu.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Sofisticirani dizajn dnevnog boravka, koristite vinilne pozadine

Osim toga, iza slojeva boje i iza reljefa vinila možete sakriti nedostatke zidova. Sada pukotine zidova neće biti bačene u oči, čips žbuke, čak i malu rupu u zidu može se pokušati prikriti s pozadinom.

Zidni štap s reljef vinilne pozadine

Ljepilo vinilna pozadina na zidu je vrlo jednostavna, barem nekoliko puta lakše od papira. Kao što smo već napisali ranije, supstrat Flizelin pojednostavljuje cijeli proces što je više moguće. Sam, lijepljenje se ne razlikuje od tradicionalnog, dovoljno je slijediti nekoliko jednostavnih i standardnih preporuka.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Kombinacija dvije vrste vinilnih pozadina iz jedne zbirke

Pripremite sobu prije lijepljenja pozadine, uklonite sve nepotrebne stavke, zatvorite sve prozore i vrata čvrsto. Nacrti mogu biti nepovoljno pogođeni raspecificiranim pozadinama, mogu se oddati i odmaknuti od zidova zglobova i rubova platna. Ista slika može se promatrati tijekom rada u vrlo sirovoj, mokroj sobi ili s nedovoljnom količinom ljepila na zid.

Članak o temi: Što bolje napraviti strop u dnevnom boravku

Pripremite površinu za potresne pozadine na zidu. Pozadina Univerzalni završni materijal, ali i oni vole red i dobro su zalijepljeni na ravnu, suhu, projiciranu površinu.

Mnogi graditelji zanemaruju temelj, mi to ne preporučujemo, kao što je prajmer pruža dobru adheziju, suprotstavlja se plijesni i gljivicama, kao i smanjuje protok ljepila.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Uredno puhanje vinilne pozadine na temelju fliesline

Kada zalijepite vinil reljef pozadine na bazi Fliesline, nije potrebno brinuti da mogu posuti i izgubiti obrazac, to se neće dogoditi. Pokušajte napraviti savršen spoj, neće nestati nakon sušenja ljepila, ovaj proces će spriječiti fliseline.

Nemojte žuriti, pričekajte cijelo sušenje ljepila, u vremenu traje oko jednog dana.

Vinilna pozadina s olakšanjem

Alat za lijepljenje Vinil Wallpaper Wall: Velor valjak, gumeni valjak, nož, četkica, četkom maclitus, lopatica za glačanje pozadine, kupka za ljepilo

Potrebni alati i materijali za lijepljenje vinilne pozadine:

  • Pozadine od vinila,
  • Vlastiti ljepilo
  • tare za ljepilo,
  • nož,
  • Spatula za izglađivanje
  • Valjak za šavove,
  • Tassel za ljepilo,
  • razina.

U korištenju reljefne pozadine iz vinila, više od više prednosti nego minusi, izgledaju sjajno, oni su praktični i izdržljivi. Pravilno i kvalitetno lijepljenje takvih pozadina omogućit će vam da uživate u ljepoti i udobnosti sobe dugo vremena.

Čitaj više