CAP CABANK COWCHT: Opis s shemama i videozapisima

Anonim

Ovaj model otvora poslužit će kao veliki atribut zimskoj slici. Vrlo je ženstvena i izvanredna. U ovoj lekciji ćemo vam reći kako vezati šešir-kubanka kukiča (opis će biti ispod), trošeći minimalne materijale.

CAP CABANK COWCHT: Opis s shemama i videozapisima

CAP CABANK COWCHT: Opis s shemama i videozapisima

Brzo i jednostavno

Za visokokvalitetnu proizvodnju proizvoda trebat ćete samo kuku i vunenu pređu.

Naš je glavu početi s dnom pletenje uz pomoć stupaca s Nakudom. U ovoj lekciji, svi izračuni su naznačeni uzimajući u obzir veličinu od 56.

1 do 6 redaka - Provjerite stupce s NAKUD-om. 7 Redak - Provjerite stupce bez Nakida. 8 Redak - Napravite jedan veličanstveni stupac i 1 stupac s Nakidom, ponovite ga do kraja retka. 9 Redak - Provjerite cijeli redak po stupcima bez Nakida. 10 Redak - napravite jedan veličanstveni stupac i 1 stupac s Nakidom, ponovite ga do kraja retka. 11 Redak - Provjerite stupce bez Nakida. 12 redak - napravite 1 bujnu stupac i 1 stupac s Nakidom, ponovite do kraja.

13 Redak - laže brojne stupce bez Nakida. 14 redak - napravite 2 uloge s Nakud, 1 bujne stupca i ponovite do kraja retka. 15 Redak - Provjerite stupce bez Nakida. 16 Redak - Napravite 5 stupca s Nakidom, 1 bujne stupca i ponovite do kraja retka. 17 i 18 redaka - napravite 2 stupce bez nakida i 1 reljef lica. 19 redak - ponovite uzorak.

CAP CABANK COWCHT: Opis s shemama i videozapisima

CAP CABANK COWCHT: Opis s shemama i videozapisima

Za ljubitelje klasika

Za ovu majstorsku klasu trebat ćemo: vunena pređa od meke plave boje, dijagrama i kuke. Da bi proizvod gusta i toplija, dvaput preklopite nit.

Dakle, nastavite.

1 red - kravata 10 stupca bez caid i spojiti ih u prsten. 2 Redak - Provjerite u donji redak stupac pomoću bujnog stupca koji se sastoji od tri petlje Nakids (ne zaboravite napraviti 1 zračnu petlju između njih, svi biste trebali imati 10 stupca). 3 Redak - Provjerite jedan stupac bez umetanja na vrhu bujnog stupca, zatim 2 stupca bez umetka u luku 1 reda 2 reda 2. 4 Redak - Provjerite s povećanjem nakon svake dvije petlje, stupce s pričvršćenjem. 5 Redak - U stupcima bas provjerite bujne stupca koja se sastoji od tri nink i 1 petlje u sredini.

Članak na temu: prsluci s pletenje iglice - izbor moderan modela za pletenje

CAP CABANK COWCHT: Opis s shemama i videozapisima

6 Redak - Umetnite u luku iz jedne zračne petlje, 1 stupac bez Nakida. 7 Redak - Provjerite stupce s NAKUD-om i povećajte kroz svaku 4 petlju. 8 red - Provjerite lica. 9-10 Redak - Provjerite gotove stupce bez nakida i povećajte kroz svaku petu petlju. Dno proizvoda je spremno. 11 Redak - Provjerite dva stupca bez umetka u luku od 2 zračne petlje. 12 Redak - Provjerite 1 stupac s Nakidom i 1 reljefni stupac s nakidom. 13 U 19 redaka - ponovite shemu u redoslijedu kontrole. 20 Redak - Provjerite stupce bez Nakida. 21 Redak - Provjerite dva stupca bez umetka u luku od 2 zračne petlje. 22 Redak - Provjerite stupce bez nakida i 2 stupca bez Nakide u luku od dvije zračne petlje. 23 Redak - Provjerite stupce bez Nakida. 24 Redak - U ovoj fazi šešir je spreman, ostaje da napravi uzorak za vezanje "radiyy korak".

Osobitost ovog uzorka je da ga plešu s lijeva na desno. Unesite kuku od sebe pod obje petlje prethodnog retka. Uhvatite radnu nit i izvucite ga, tako da imate dvije šarke na kuki. Napravite kuku Nakida i provjerite sve petlje u jednoj aplikaciji. Ponovite tako pet puta.

Ljetna opcija

Ovaj model glave uklonite je bolji pletivi s komom pamuka. Nazovite pet petlje zraka i spojite ih u prsten. Provjerite u krugu od 10 stupca bez nakida i ravnomjerno raspodjeljuje. Da bi se postigao učinak spirale, potrebno je napraviti nesmetan prijelaz, postiže se pomoću jedinstvene povećanje petlje. Provjerite sljedeće retke uz pomoć dobitka petlje, provjerite 2 petlje u prvom stupcu prethodnog retka. Sada vezati 5 stupca i napraviti još jedan porast.

Ono što je najvažnije - ne zaboravite da ste dalje izbrisani iz središta proizvoda, to više mora biti razmake između njih, slijedite rubove proizvoda.

Ako ne radite s glatkom linijom na rubovima, to znači da se petlja povećava previše oštro. Kada promjer dosegne 10 centimetara, počinjemo smanjiti broj petlji. Svaki sljedeći redak se smanjuje za 4 petlje, za to, provjerite dva stupca zajedno (u jednoj petlji). Budite sigurni da uzete u obzir činjenicu da redove s odbijanjem ne morate imati najviše pet. Da biste povezali alat, napravite platno bez dodataka i ispaše u krugu. Naš šešir je spreman!

Članak na temu: Prekrasna traka za glavu s vlastitim rukama

CAP CABANK BOCHET: Opis s shemama i videozapisima

Varijacije ovih šešira su puno. Pokušajte eksperimentirati s bojom. Na primjer, možete naučiti jedan redak u jednoj boji, sljedeći, a zatim treći. Kao rezultat toga, imat ćete šešir koji će steći fakturu i izražajnost. Također možete koristiti boje za oblikovanje uzoraka na kapici ili se okrenuli s prugama.

Video na temu

Tematski izbor videozapisa s detaljnim opisom:

Čitaj više