Toalet teče ispod

Anonim

Neispravan vodovod je veliki problem za svakog vlasnika, ali u većini slučajeva može se lako eliminirati.

Toalet teče ispod

Crtanje toaletne posude.

Ako voda u tonitu stalno teče, odvod radi loše, onda je to signal za izradu hitnih mjera za uklanjanje tog kvara.

Uostalom, curenje u WC-u nosi visoku vlažnost, stalnu pozadinsku buku, nevolje sa susjedima i visoke količine komunalnih računa.

Kako popraviti tok u zahodu

Možete nazvati stručnjaka koji će brzo eliminirati šljive u toaletu u vrlo kratkom vremenu. Ali u ovom slučaju ćete morati platiti za svoje usluge. I možete sami popraviti kvar, koji imaju sve potrebne alate i znajući kako to ispraviti. Da, i naučite tako jednostavnu stvar, osobito, takvo znanje će uvijek biti korisno za svakog čovjeka.

Za blokiranje toaletne posude, voda ulazi pod određeni pritisak, pa prije nego što nastavite s radom, na samom početku, potrebno je preklapati protok vode u spremnik i zahod. Takva mjera opreza pomoći će da se izbjegne moguća propuštanje vode na podu u zahodu. Sada morate saznati koja je stavka neispravna.

Toalet teče ispod

Diagram toaletne toaletne toalete.

Koji instrumenti možda trebaju:

  • Vatra i brusni papir;
  • bušilica;
  • bit;
  • odvijač.

Koji materijali trebaju biti:

  • silikonski brtvilo;
  • cement;
  • Gumeni pečat;
  • dvokomponentna epoksidna smola;
  • Ako je određeni dio slomio, onda imaju svoj novi analog.

Najteža i odgovornija faza svih radova je ispravna identifikacija suštine problema: zašto voda teče? Sam mehanizam, uz pomoć od kojih je odvod vode u zahodu nije tako kompliciran. No, cijeli odvodni sustav sastoji se od određenog broja dijelova i veza, na čiji rad je potrebno vidjeti i identificirati kvar među njima.

Članak na temu: Kako to popraviti nit prilikom vezenja križa: na početku i na kraju, video, na pravim načinima

Uzrokuje uzrokuju vodu

Toalet teče ispod

Shema popravka toaletne posude.

  1. Kada se ispere s vodom u nastavku, od mjesta priključenja na WC školjku do kanalizacijske cijevi, ako je kupus srušen u završetku lijevanog željeza. Često kada instaliranje vodovodne radnike određuju vrlo kratko vrijeme za prolazak objekta. WC je montiran na cementnu otopinu, što je gotovo nemoguće rastaviti. Ova instalacija osigurava dovoljno visoku nepropusnost. Tijekom vremena, rješenje pukotine, i ako su određeni depoziti akumulirani ispod cijevi Sockel, zatim se tijekom pranja ispunjava s vodom. Dakle, i protok do dna toaleta je osigurano.
  2. Gumene manžete ili nabore, nepropusnost spoja opremljena je tankim gumenim membranama. Kao i bilo koje druge gume, postupno podaci membrane gube elastičnost i suhi. Pojavljuju se praznine između pečata i oslobađanja WC-a. Voda treba slobodno napustiti kosi oslobađanje, čak iu odsutnosti nepropusnosti bez ikakvih problema. Ali ako postoje sedimenti i smeće ispred utičnice, voda tijekom pranja će početi sipati vezu, a zatim je osigurana curenje vode.

Eliminacija:

  1. U prvom slučaju, s jakim odvijačem ili uskim bitnim bit, treba pažljivo početi uklanjati ostatke uklanjanja od prestanka. Slabo usmjeren ili previše jak udarac može podijeliti budalu. Nakon uklanjanja cijelog starog kita, bit će potrebno ponovno instalirati zglob. Materijal za to može poslužiti kao razrijeđen bez pješčanog cementa ili silikonskog brtvila.
  2. U drugom slučaju, bit će potrebno prvo očistiti odvod i ukloniti ostatke cementa i smeća od rastera. Ne preporučuje se mirisati pukotine samo za cement. Nakon takvog popravka moguće je primijetiti da voda ponovno propušta što je prije moguće.

Ovdje su poznate dva puta popravka:

  1. Ako je zahod uklonjen bez mnogo truda, to će biti mudriji samo zamijeniti manšetu. Novi pečat može se odmah posaditi na silikonske brtve. U ovom slučaju zajamčena je duga nedostatak curenja.
  2. Ako je zamjena gumene brtve nemoguće, tada treba koristiti gumenu brtvu oko kruga oslobađanja i raskid se treba koristiti, a silikonski brtvi treba primijeniti na rezultirajući utore.

Članak o temi: Hilderboard je štetan za zdravlje: istinita i fikcija

Crack u češće WC

Ako se pojavi pukotina na vidljivom mjestu WC-a, kroz koje voda teče, a zamjena vodovoda iz nekog razloga je nemoguće, takav se takav defekt može eliminirati. Da biste to učinili, morat ćete šivati ​​vježbu na Kafelu na krajevima ispucati dvije rupe. Potrebno je da fayans napuknu. Tada će biti potrebno pažljivo hodati oko pukotine emerije ili datoteke, a zatim nanijeti dvokomponentnu epoksidnu smolu. I ostaviti sve da dovrši sušenje. Možda nakon toga, toalet će izgledati outnetic, ali to će raditi ispravno.

Pad na podnožju toaleta

Ako se susjedi neprestano žale na mokri strop i ispod toaleta, cijelo vrijeme košta vodu, bez izričitih izvora za izgled vode, tada u ovom slučaju, kada vode kapi, neki dio izlazi van. Takav fenomen karakterističan je za pukotinu u podnožju toaleta. Razlog izglede pukotine je izlivena kipuća voda, fairce se boji oštre temperature kapi i pucaju kad su pomaknuti. Exit ovdje može biti samo jedan: zamjenska toaletna posuda.

Još jedan razlog zašto je toalet tok slabo sparen nosači na pod. U ovom slučaju, trebate provjeriti sve nosače. A ako postoji potreba, onda ih izvucite ili zamijenite novim predmetima. Prilikom stezanja pričvršćivača, određeni oprez je potreban, jer na velikom tlaku, pločica može ispucati pločicu.

Čitaj više