Kako objesiti potkove kako bi donijela sreću

Anonim

Potkova je simbol blagostanja, koji mnogi ljudi vise u svom domu, pokušavajući privući sreću svom domu. Neki ga koriste kao talisman za sreću, drugi kao traženi od neuspjeha, drugima kako bi privukli financijsku dobrobit. Ali, unatoč svim znakovima i uvjeravanju, kako pravilno objesiti potkove znaju vrlo malo. Zašto bi talisman trebao objesiti na poseban način?

Kako objesiti potkove u privatnoj kući

Ako živite u privatnoj kući, onda se preporuča potkova preko vrata da se objesi van, tj. S obje strane ulice. U tom slučaju, šarm će stvoriti pouzdanu zaštitu od nečiste snage i zlih duhova, kao i od loših misli o dijelu bolesti i neprijatelja.

Prije popravljanja talismana u obliku potkove preko ulaznih vrata, napravite želju. Držite šarm u ovom trenutku u rukama i čim završite s željom, pljunite na njega i pomaknite ga kroz lijevo rame.

Kako objesiti potkove s ulice? Dolje ili gore rogove?

Treba staviti iznad gornjeg okvira vrata. Izvan talismana visi niz rogove - vjeruje se da će čak i sam vrag hodati u krugu, vraća se na početak potkove. Također spustite krajeve overgara stvoriti način načina obrnute posude, koji uzima sve negativne misli gostiju vašeg doma. Važno je da se negativ ne akumulira u zdjeli, ali je ojačana, što znači da vaš dom ne prijeti ništa.

Članak o toj temi: 16 načina za pranje hladnjaka

Kako smjestiti šarm u apartman

Gdje ubiti i kako objesiti potkove preko vrata ako živite u stanu? Gdje gledati rogove - gore ili dolje. Zašto se sretno potkova za sretno može drugačije riješiti? Od načina na koji ćete objaviti talisman u vašem domu ovisit će toliko toga, tako da razmislite o ovom pitanju s posebnom pažnjom.

S obzirom da potkova iznad vrata akumulira cijeli negativ preko vrata, ne preporuča se objesiti niz rogove, jer će se probleme ojačati pravo na vlasnike kuće i zadržati se u njemu, tako da rogovi bi trebali izgledati gore.

Vjeruje se da se srebrna potkova okrenula, nalikuje izgled zdjele, koji je stražar za kuću od nečiste moći. Željezo zaustavlja zle duhove, a najistaknutiji od njih neće se držati ionako, jer će pasti u šalicu potkova na vratima. Stoga, u sobi ne možemo objesiti rogove rogova.

Gdje drugdje možete objesiti šarm

Zanimljivo, šarm o sreći ne uvijek visi iznad vrata. Koja druga uvjerenja postoje, a koja vrijednost može biti mjesto talismana?

Kao što možete vidjeti, mjesto talismana je bitno. Ali zapamtite da potkova na sreći i sretno radi samo kada se kupuje s čistim mislima. Ne možete ukrasti taliska za sreću, inače će donijeti samo tugu.

Zavjere na potkoljenju

U Rusiji su često koristili tagissen za zavjere, pa se potkova za sreću može potrošiti i čuvati u vašem domu.

Urota do kuće mladenci

"Kao sokol mladih do Kunitsa došao je zazvonio, pa je u domu postojanja, bogatstvo i sreća donijela! Sada, i sanjajući, i zauvijek. Amen".

Zavjera za sreću

"Kao stara potkova, moć se izlije, pa neka bude ispunjena srećom, a u njemu će biti mnogo radosti. Sada, i sanjajući, i zauvijek. Amen".

Članak o toj temi: Jacket pleteni s opisima i sheme: učenje plesti kardigana u stilu "Chanel" za pune žene

Što trebate znati o šarmu

Kako objesiti potkove je ozbiljno pitanje, ali je potrebno zapamtiti postojanje drugih ne manje važnih točaka:

  • Stara slavenski nastava navodi da maskota ne može biti pletena noktima, a treba ga popraviti uz pomoć udije.
  • Ovaj šarm je potkovica, snimljena od konja. Prekrasna srebra ili drvena trgovina je samo suvenir, više.
  • Magic vrijednost talismana može ojačati druge znakove - čari. Na primjer, u kući možete staviti rog obilja.
  • Ako je srebro potkova u rukama svih stanovnika kuće, u kojoj će se objesiti, onda će sreća distribuirati otprilike ravnomjerno između njih.
  • Ako su rogovi usmjereni prema gore promijenili položaj - bili smo pogledali ili potpuno potopili, pričekajte gubitke.
  • Pao potkove je kubinger nevolje.

Srebrna potkovica može igrati ulogu ne samo čarobni objekt, već i za obavljanje dekorativne funkcije. Često se nalaze suveniri - Ključni komadići koji se mogu uspješno smjestiti u njihov dom. Napunite svoj stan pozitivnom energijom, a potsinje na ulaznim vratima pomoći će vam da se riješite negativnih misli o neprijateljskim riječima.

Čitaj više