Stajati pod šalice učiniti sami

Anonim

Kako uz pomoć svijetle akcente u dekoru čine vašu zabavu nezaboravnim, a ne trošeći proračun odmora na dunselu i dekoracije? U ovom glavnom razredu učimo kako diverzificirati dekor vaše stranke ili okupljanja s prijateljima, čineći stalak pod naočalama vlastitim rukama. Pripremili smo predloške za vas koji se mogu preuzeti ovdje. Oni sadrže uzorke nosača s pisaćim strojevima i šarenim izjavama i jednostavnim uzorcima s kojima možete napraviti štandove pod naočalama vlastitim rukama koristeći fotografije iz kućne arhive.

Stajati pod šalice učiniti sami

Potrebni materijali i alati:

  • Foto papir;
  • Tankog kartona ili čep lista;
  • aerosol ljepilo;
  • Poklopac samopokretanja (školski pokrivač za udžbenike / bilježnice);
  • građevinski nož;
  • Crta.

Početak rada

Ispis Page 2 - 4 Iz navedene datoteke, za to koristite, koristite fotografije - A4 papir. (Za ispis fotografija preporučuje se da koristite inkjet pisač) izrezati dio plahte na isprekidanoj liniji, ovi dijelovi neće biti korisni za nas. Uklonite zaštitni papir iz samo-samo-čuvara, zalijepite poklopac na površinu prednjeg dijela budućeg stajališta, gužvajte ruke i čvrsto pritisnite, otpustite zrak. Nakon toga morate saviti ostatke unutar i ljepilo. To će spriječiti okretanje i prijevremeno oštećenje.

Stajati pod šalice učiniti sami

Detalji ljepila

Nanesite aerosolni ljepilo na stražnju površinu čepa lista. Stavite ga na svoj list - novčanica. Pričekajte dok se ljepilo ne osuši. Sada, uz pomoć linije, izrežite svaki štand, odsiječeći građevinski nož duž rubova slike.

Stajati pod šalice učiniti sami

Pakiranje poklon stalak

Standovi su spremni! Oni su tako dobri da ih ne samo da ćete ih koristiti za ukrasite večer, ali i dati prijatelju. Ako ste im htjeli dati dobru osobu, vezati snop stalka s konopcem ili prekrasnom vrpcom da bi ih bilo prikladnije zadržati.

Članak o toj temi: Rak ultrazvuka

Stajati pod šalice učiniti sami

Priprema fotografija

Ispišite fotografije koje želite objaviti na postolju. To se preporučuje za korištenje formata foto-papir A4. Provjerite da fotografije ne prelaze 9 cm veličine po 9 cm. Koristite predloške na stranici 6 kako biste smanjili fotografije kako bi odgovarali veličini i obliku.

Stajati pod šalice učiniti sami

Zalijepimo temelj

Nanesite aerosolni ljepilo na stražnju površinu fotografija i nježno pozirajte u konture postolja, ispisane s 5 stranica. Stick samo-čuvar pokriva na prednjoj strani vaše podrške, raspršivanje, stiskanje zraka.

Završetak rada

Nanesite aerosolni ljepilo na stražnju površinu čepa lista. Stavite ga na svoj list - novčanica. Pričekajte dok se ljepilo ne osuši. Sada, uz pomoć linije, izrežite svaki štand, odsiječeći građevinski nož duž rubova slike. Standovi su spremni! Koristite ih ne samo da biste zaštitili namještaj iz ingerice fluida, već i pokazati svoje omiljene fotografije prijateljima i poznanicima.

Stajati pod šalice učiniti sami

Čitaj više