Pregled automatalnih vrata Modeli

Anonim

Profildors je ruska tvrtka koja je u početku proizvela samo pribor za vrata, ali je tada ovladao proizvodnjom unutarnjih vrata različitih dizajna. Vrata skrotišta Meling Cappuccino ili Aschwit čvrsto su osvojili potrošače srca.

Pregled automatalnih vrata Modeli

Vrata iz promišljanja

Karakteristike sortnih vrata iz oblikovanja Profildora

Osnovni dizajn u zbirci je carg vrata. Sastoji se od okvira koji uključuje donji i vrh TSARGI, opremljenih i panela. Kao potonje, mogu se koristiti i uređena drvena ploča i staklo.

Specifična shema montaže bilo kojeg modela - melinawent, sive, osigurava jedinstvenu snagu dizajna vrata, troškovi su montirani prema vrsti sendviča: MDF i borovi masiv. Ova opcija jamči ne samo mehaničku čvrstoću, već i otpornost na temperaturne razlike.

Pregled automatalnih vrata Modeli

Vrata sa staklenim umetcima

Za dekoraciju krila koristi se high-end ecocamp, koji pruža potpunu sličnost s bilo kojim drvetom. Film reproducira ne samo hlad, već i teksturu bijelog hrasta, joha, stabla jabuka. Materijal je potpuno bezopasan i ne miriše.

Pregled automatalnih vrata Modeli

Cappuccino boja

Kombinacija strukturnih obilježja i završnih uređaja osigurava vrata s civilnim snimkama iz ciljanih prednosti:

  • Vrlo visoka mehanička čvrstoća, i sam vrata i ecosfon;
  • Potpuna neosjetljivost na temperaturu i vlagu. Materijal ne potiče, ne umire, a ne pukotine;
  • Ecochpon ne blijedi na suncu i ne gubi svoj tip i nakon 20 godina rada;
  • Šash ima sklopivi dizajn. Ako je neki dio vrata oštećen, nema potrebe za u potpunosti zamijeniti: dovoljno je rastaviti dizajn i zamijeniti samo jedan fragment. Mala oštećenja može se ugraditi s voskom namještaja;
  • Zbirka sadrži mnoge mogućnosti za bilo koji interijer: Melinaveng unutarnja vrata. Aschit, Gray, Cappuccino, Matlis u različitim varijacijama boja liječenim različitim lakovima, s najrazličitijim staklenim umetcima - izbor je ogroman.

Članak o toj temi: Kako napraviti nabore na zavjesama iz Tul ispravno: upute

Pregled automatalnih vrata Modeli

Vratni vrata

Nedostaci uključuju:

  • Prilično velika težina - krila u 70 cm široko teži 40 kg;
  • Snaga filmova je inferiorna od pouzdanosti samog vrata.

Zbirka proturavnih vrata

Svi proizvodi iz Profildora imaju izvrsne tehničke karakteristike. Njihove dizajnerske značajke se razlikuju, što vam omogućuje da odaberete model za bilo koji interijer.

Pregled automatalnih vrata Modeli

Vrata izgledaju sjajno na dugim zidu

Profildors 7x - strogi dizajn, visoka praktičnost, klasične boje - cappuccino, izbijeljeni hrast, pod uvjetom da series 7x serija serija iu kućištu, te u uredima. Za dekoraciju se koristi izvrstan njemački Ecoschpon, neki modeli su dovršeni s dobrom vrstom teleskopskog sustava.

Pregled automatalnih vrata Modeli

Kolekcija uključuje 3 serije: klasični, moderni i debi. Imaju isti dizajn, ali dizajn varira.

  • Classic - pretpostavlja gluhe i ostakljene zaklopke, simetrične i simetrične lokacije staklenih umetaka. Idealno za klasične interijere. Boje su vrlo različite: cappuccino, sivi, izbijeljeni hrast, Achevit.

Pregled automatalnih vrata Modeli

Čitaj više