Teniski stol s vlastitim rukama crteža i sheme

Anonim

Teniski stol s vlastitim rukama

Stolni tenis je prilično čest sport na svijetu, popularnost igre je super u adolescentima, pa čak i kod ljudi koji su daleko od četrdeset. Tijekom igre u tenisu, mišići osobe se učitavaju proporcionalno i sinkrono. U odnosu na "stariji brat" bolshoy tenis, radna površina ne zahtijeva veliko područje i ozbiljan sportski inventar. U svakom dvorištu ili školskom sportskom području nalazi se teniski stol i tamo, u ljetnoj mladosti ide. Drveni teniski dizajn savršeno se uklapa u kućnu unutrašnjost. Mnogi menadžeri uredskih struktura podržavaju smjer fizički zdravog tima, postaviti tablice za igranje tenisa tijekom pauze za ručak. Napravite teniski stol može čak i teen ako stvarno želi igrati stolni tenis sa svojim prijateljima, roditeljima.

Teniski stol s vlastitim rukama crteža i sheme

Da biste to učinili, trebat će vam:

  • Noge 8 komada. iz drvene trake 30x40 mm, dužina 720 mm;
  • Longitudinalna traka 4 računala. iz drvene trake 30x4 mm, duljina 360 mm;
  • Bočna ploča 2 računala. Odbor 20x200 mm, dužina 500 mm;
  • Stavljanje plana 2 računala. iz drvene trake 30x40 mm, duljina 900 mm;
  • Sinkronizator zaključavanja 8 kom. od drvene trake 30x40 mm, dužina 100 mm;
  • Oko 8 komada. od drvene ploče, debljine 20 mm, 80x30 mm;
  • Tanko-pasmina nosač 16 kom. Vlakna ploča 10 mm;
  • Pandini Haljina 16 kom. Vlakna ploča 10 mm;
  • Vijak s barovima 8 komada. vijak m8;
  • Kontrattop 2 računala. Shemboard s debljinom 20 mm poprečnog presjeka od 1522 x 1370 mm.

Teniski stol s vlastitim rukama crteža i sheme

Proizvodni proces.

Prva razina.

Podrška noge za tablicu su dizajn s četiri modula P-u obliku dijelova. U jednom modulu, postoje dvije noge iz šipke u veličini 40? 30 mm i visini od 700 mm, međusobno povezane uzdužnom drvom dužinom od 1360 mm. U gornjem dijelu nogu, fino isprekidana nosači su neugodne i montirane. U svakom tankom uzgoju, rupa je izbušena veličinom R30. Središte podrške stola služi dva povezana modula koja su u sredini dizajna. Jesu li se međusobno povezali s dva bočna ploča u veličini 500x200? 20 mm i stvoriti snažan "Ringer". Preostali dva modula su opuštena na strani tablice. Oni su povezani s glavnim modulima režijskih regala iz trake. Na obje rubove dasaka instaliranih sinkronizatora fiksacije iz malih bara. A za spajanje manjih modula s osnovnim modulima, rane se koriste pomoću označenih dasaka, metoda iznad glave na uzdužnim šipkama, koje pričvršćuju noge svakog modula.

Članak o toj temi: Ono što piše zavjese za zavjese u unutrašnjosti izgledaju

Teniski stol s vlastitim rukama crteža i sheme

Druga faza.

Tabletop se može izraditi od dva identična dijela vlaknastih ploča, presjeka15222x1370 mm. Prednja strana vlaknastih ploča trebala bi biti prekrivena plastikom. Pa, ako ne postoji plastika na stolu, otvorite gornju stranu Olife (dajte vrijeme za sušenje), a zatim pokriti s nekoliko slojeva ulja ulja (po mogućnosti zeleno). Za oznake na stolu se koriste bijela boja. Primijenite ga na unaprijed napravljene oznake olovke ispod željeznice.

Teniski stol s vlastitim rukama crteža i sheme

Treća faza.

Tehnika instaliranja platforme za zglobu je napravljena na sljedeći način. U svakoj zglobnoj platformi nosač, rupa je izbušena veličinom R30. Na suprotnoj strani polja za igru ​​nalaze se platforme, četiri komada na jednoj polovici vlaknastih ploča, odnosno, u smislu slučajnosti s fino usidrenim nosačem koji su instalirani na nogama temeljnih nosača. Korištenje epoksidne smole ili vijaka (potrebno je predvidjeti tako da su vijci odgovarajuće veličine i nisu prolazili kroz tabletu), platforma za nosače je pričvršćena na ljepilo stolarije.

Četvrta faza.

Nakon sušenja ljepila, polje za reprodukciju je instalirano u dijelovima za podnošenje zaklade, spajanjem nastave platforme za nosače s fino isprekidanim nosačima, u prethodno napravljenim rupama, fiksiraju se vijcima ili barish orašastim plodovima. Nakon instalacije, countertops popravljaju nadzemne daske za uzdužne šipke. Po završetku Skupštine možete povući rešetku za igru.

Na zemlji.

Udoban mjesto za mjesto teniskog stola je u dvorištu sela, ima dovoljno mjesta za različite igre, a posebno za teniske stranke. Ne bi bilo loše ako je sportska oprema bila u skrovitom mjestu pod baldahinom (terasa, zatvorenom terasom, velikim sjenicom). Stolni tenis igra je uvijek ugodno vrijeme prijenosa.

Čitaj više