Popravak škole na TNT-u

Anonim

Popravak škole na TNT-u

"Škola popravka" je poznati program na TNT-u, koji govori koliko brzo i, što je najvažnije, možete promijeniti svoj stan. Na primjer, ono što govori rubriku "Školi za popravak: kuhinje" će vas jednostavno udariti. Ne možete ni zamisliti što možete pretvoriti vašu kuhinju. Posebna brigada koja se sastoji od najkorisnijih dekoratera, dizajnera i arhitekata, organizira nevjerojatne transformacije običnih soba - u svijetlom jedinstvenom stilu ženu.

Popravak škole na TNT-u

Fragment jedne od serije

Novi interijer je nevjerojatno ugodno iznenađenje da možete dati svoje voljene ljude. Dizajner programa ima punu kreativnu slobodu, njegovo samoizražavanje ne ograničava nikakav okvir. U roku od 72 sata, "Škola popravka na TNT-u" pretvara ravnanje. U isto vrijeme, svi se radovi provode na račun televizijske tvrtke, što je važno, ako razmotrite trenutne cijene na tržištu građevinskog materijala. Gledatelji televizijske emisije padaju priliku da prežive s kućanstvom ažuriranog stana, cijelu letjelicu emocija, koje dovršavaju bilo kakvu transformaciju poznatog stanovanja. Međutim, važno je napomenuti da se snimanje televizora prikazuje samo na području Moskve, u kućama opremljenim teretnim dizalom.

Kuhinja Mogućnosti za popravak

U ovom članku obratit ćemo pozornost na kuhinje. Odlazak na stranicu "Škola popravaka" Fotografija kuhinje pružit će vam ideje o glavnim poteškoćama u procesu njihovog dogovora. U pravilu, kuhinje imaju vrlo mala područja, što značajno ograničava prostranstva za bijeg dizajnerske fantazije. Očito, obnovu postojeće kuhinje (a još više kupnja prostranijeg stana) će pasti u čvrste ulaganja, takva odluka neće biti pod većini obitelji. Međutim, čak iu uvjetima ograničenog prostora, mala škola za popravak kuhinje pomoći će vam da odaberete dostojnu odluku koja će vas oduševiti dugi niz godina.

Popravak škole na TNT-u

Screensaver "Škola popravka"

Članak na temu: Kako i koji tapeta zalijepi u hodniku

Možete se činiti da je popravak male kuhinje jednostavan zanimanje. Vjerujte mi, daleko je pogrešno. Osim ozbiljnih financijskih troškova, mala kuhinja zahtijevat će čvrsta mentalna ulaganja. Uostalom, želite stvarno udobnu kuhinju?

Prije svega, čak i prije početka popravka, razmislite o rasporedu i budućem dizajnu vaše male kuhinje. Zamjenjiv gubitak santimetara dragocjenog trga zbog lošeg planiranja. Ponekad će biti korisno pozvati stručnjaka treće strane. Profesionalni dizajner, zbog svog razmišljanja, može vidjeti netrivijalna rješenja, pomoći će vam da odaberete namještaj prema redoslijedu.

Popravak škole na TNT-u

Jedan od fragmenata prijenosa

U skladu s parametrima usvojenim u području trgovine nekretninama, kuhinja, čije područje ne prelazi osam metara, smatra se malim. Osim toga, ova kategorija je prihvaćena uključiti kuhinje s nestandardnim rasporedom: imati nepravilne kutove, uske, prolaznu, m-oblik. Koji su načini spremanja kuhinjskog prostora?

Čak i ako vaša kuhinja ima G-oblik i male veličine, još uvijek možete pogoditi svoje prijatelje svojim dizajnom. Naravno, trebat će vam malo više alata i vremena, odabir dizajna će koristiti sve vaše fantazije, ali konačni rezultat će vas zadovoljiti zadovoljstvom. U slučaju složenog rasporeda kuhinje, njegova mala veličina, važnost preliminarnog akcijskog plana se još više povećava. Škola za popravak pokazuje koliko je potrebno taj proces čak i od profesionalnih dizajnera. Da biste predstavili krajnji rezultat, vrijeme će trebati mnogo više.

Popravak škole na TNT-u

Postavljanje zida pločica

U početku, napravite točan plan kuhinje. Točnost bi trebala doseći centimetre, jer zbog različitih plamena tijekom izgradnje i skupljanja same strukture, geometrijski parametri kuhinje mogu se razlikovati od idealnog. Nakon toga, modeli papira svih namještaja bit će vam vrlo korisni kao početni dizajner. Pozivajući ih na sastavljen od kuhinjskog plana, možete jasno modificirati krajnji rezultat. Ne zaboravite napustiti prostor potreban za otvaranje mezanina. Vizualni model će vam omogućiti da odmah vidite razliku između onoga što je sada i što ćete vidjeti nakon popravka. Vjerujte mi, to će vam dati samo nezamislivu naknadu za motivaciju.

Članak o toj temi: Zašto je dizalica u kupaonici pobjeđuje struju?

U programu, projekti projekata za popravak škole uvijek su počeli nadoknaditi instalaciju hladnjaka i kuhinjske ploče. Osim toga, pozornost posvećuje rasporedu namještaja i kućanskih aparata. Često možemo promatrati mnoge dodatne elemente u kuhinjama, popravaka - prekrasan razlog za brisanje ruševina, riješite se previše. Važna tehnička točka razmatra udaljenost od peći do pranja. Bez obzira na malu kuhinju, uvijek bi trebalo biti interval između njih. Neka bude samo jedan noćni stol, ali ispunjenje ovog stanja je potrebno za usklađenost sa sigurnošću. Također, ne biste trebali imati ploču pored prozora. Prostor iznad njega trebao bi uzeti samo izvlakač i ništa više.

Popravak škole na TNT-u

Fragment telecast "" Škole popravka "

Razmišljajući unaprijed mjesto svih ostalih električnih aparata u vašoj kuhinji, možete postaviti željeni broj utičnice u potrebnim lokacijama. Oslobodit će vas od potrebe za uvođenjem suzene i produženja u unutrašnjosti. Izvrsna sredstva za spašavanje kuhinjskog prostora služe sumnjivim ormarićima. Jednostavno postoji nezamisliva količina varijacija. Kuhinja dizajn škola popravka koji pokazuje, uglavnom se temelji na organskoj uporabi takvih elemenata, dok se sve veličine, visina i oblik polica izračunavaju unaprijed. Razmislite unaprijed što će točno biti pohranjeni u svakom ormaru koliko će trebati primiti cijeli kuhinjski inventar. Ako postoje problemi s mjestom, što je vrlo vjerojatno u slučaju malih kuhinja, onda možete koristiti bevelirane ili zaobljene ormariće. Zakladi mogu imati drugačiji dizajn vrata: mogu se okrenuti unutra, preklopiti, popeti se. Izbor jednog od tih rješenja omogućit će vam da dodatno spasite dragocjeni prostor. Osim toga, postoje ormarići oblika m-oblika, oni su najviše ergonomski. Koristite mjesto ispod sudopera racionalno - ovdje možete pohraniti ne samo bin za smeće, već i razne kuhinjske kuhinje.

Članak o temi: Je li moguće ljepilo na starim pozadinama: zaglavljen kao na vrhu, novi vinil, phlizelin, papir, fotografije, video

Pokretanje popravka male kuhinje, odmah se pobrinite za radne površine. To su najrazličitije površine (vrhovi tablica, kabine i ormarići) koji su uključeni u kuhanje. Prije početka popravka, potrebno je složiti radnu površinu na takav način da je njegova površina najhipniji. Osim toga, treba imati dovoljno snage, jer je na njemu da ćete smanjiti, ubod i usitnjavati proizvode. Ako vam vaš proračun omogućuje, odaberite umjetni kamen. Snažan je, izdržljiv, lako očišćen, bešutan. Uz skromni proračun, idealna opcija će biti iverica prekrivena posebnom plastičnom premazom.

Popravak škole na TNT-u

San Sanych (glumac Alexander Grishaev) - Foreman

"Škola popravka" Unutrašnjost kuhinje pokušava biti što je moguće slobodnije, za to se mijenjaju vrata. U slučaju da ne plašite širenje kuhinjskog mirisa, u kuhinji se instalira snažna ventilacija, možete odbiti vrata. Jedna od serija "Škole popravka: kuhinje s dnevnom boravkom" točno govori o ovoj opciji. Dakle, ako nastojite ponoviti ovu opciju "kuhinja popravak škole" dnevni boravak će unijeti jedan sustav s kuhinjom. To će vam dati mnogo više mogućnosti za fantaziju, iako će zahtijevati velike financijske injekcije. Konačno, vrijedi napomenuti da je "Škola popravak: Living" kuhinja preporučuje kombiniranje boje s hodnikom, dok je poželjno oboje obavljati u svijetlim bojama.

Čitaj više