DIY: 5 elegantnih "čipova" dekor za seosku kuću

Anonim

Stvorite posebnu atmosferu seoske kuće, naglašavaju individualnost i karakter pomoći će stilizirati stvari dekor, stvorene vlastitim rukama.

DIY: 5 moderan

Živa biljka

"Live" zid je elegantan unutarnji element, osvajanje Eco-Style Country House.

DIY: 5 moderan

Stvorite "živu" sliku s vlastitim rukama neće biti mnogo poteškoća ako se pridržavate određenog slijeda akcija:

  1. Pripremamo materijale. Glavni element slike je biljke. Nezakoniti preživjeli supelenti su prikladni jer je nemoguće (također je moguće koristiti kaktus, grimiznu, kamena ružu ili čišćenje). Također je potrebno odabrati plitki spremnik i metalnu mrežu. Kao tlo za boje, koristi se posebna smjesa za sukkulente i kaktuse.

Stvorite sliku. Odabrani spremnik je prekriven tlom i obložen metalnom mrežom. Važno je da je tlo malo prekriveno rešetkom. Cijeli dizajn oko perimetra fiksiran je dekorativnim trakama. Mali klice živih boja posadi se u zemlju kroz mreže stanice. Biljke preporučljivo je čvrsto posaditi jedni prema drugima kako ne bi ostali praznina, a Zemlja nije ispala. Nakon sadnje biljaka, tlo se baca dobrom vodom. Ploča je spremna.

DIY: 5 moderan
DIY: 5 moderan

Lampa

Lagana, nijansa zračne svjetiljke stvara posebno raspoloženje seoske kuće, suptilno naglašava stil Provence u unutrašnjosti.

DIY: 5 moderan

Postupak:

  1. Priprema osnove za svjetiljke - zračnu loptu. Također za posao potrebno je pripremiti ljepilo za teške pozadine i obojene salvete.
  2. Ali pripremljena baza je ukidanje salveta, obilno omotan ljepilom. U središtu definitivno ostavljamo rupu kroz koji, na kraju posla, kabel s uloškom je učinjeno. Nakon sušenja salvete, lopta mora biti probušena i uklonjena.
    DIY: 5 moderan

Zanimljivo je: kao opcija napuhana balon možete vezati lagani klip tankih niti Moulin. Moderna pletena sjeckalica savršeno naglašava stil unutarnjeg dijela zemlje.

DIY: 5 moderan

Cvijet lonac čajnika

Slatke male stvari, elegantni dekor, stvoren od nepotrebnog kuhala, ukrasit će unutrašnjost kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka ili verande.

Članak o toj temi: Ograda iz Grid-Rabita: sve "za" i "protiv"

DIY: 5 moderan

Da biste napravili lonac čajnika, morate izvesti sljedeće korake:

  1. Pripremite akrilne boje, stari nepotrebni čajnik, spužva, cvjetanje s cvijetom, shuncit (male oblutke).
  2. Koračajte kotlić. Prije nanošenja uzoraka akrilne boje, površina kotla je ljepša, oprati i osuši. Boja se primjenjuje sa spužvom, tankim slojem.
  3. Ispunite čajnik rumenilom s cvijetom. Pojavljujem plamen na dnu, unaprijed ispunjen malim oblucima šilinga (apsorbiranje viška vlage).

DIY: 5 moderan

Pažnja: Ako se želi, kopričeva slika može biti komplicirana primjenom zaslonskog uzorka. Koristeći drugi ton boje, kroz prethodno pripremljenu matricu, uzorak se primjenjuje na dobro osušenu, već obojenu bazu.

Ručno izrađene svijeće

Svijeće od vlastitih ruku stvaraju jedinstvenu atmosferu udobnosti, topline.

DIY: 5 moderan

Složena procesa stvaranja svijeće bit će brzo, a rezultat rada će zadovoljiti kvalitetu ako slijedite određena pravila:

  1. Pripremamo materijale za rad: kapacitet za taljenje voska, tava za vodenu kupelj, oblik svijeće (bilo koji spremnik od plastike ili metala), ostaci starih svijeća, prirodna pamučna nit prikladna.
  2. Stvaramo svijeću. Kompanj pamuk je složen u spremniku (depilacija pre-impregniranog). Tako da nit ne gubi iz oblika u procesu topljenja voska, fiksiran je na štapić položen preko kalupa. Oko niti, do rubova obrasca postavljaju male komadiće stare svijeće. Boja svijeće može biti monofon, ali svijeća s više obojenih parafinskih slojeva izgleda mnogo zanimljivije. Za mrlje, pripremljen oblik se spušta u vodenu posudu, koja se zagrijava u vodenoj kupelji. Nakon što je vosak potpuno otopljen, svijeća se spušta nekoliko minuta u hladnoj vodi za brz mraza.

DIY: 5 moderan

Pažnja: Ne zaboravite napustiti rep wick svijeće. Dodavanje nekoliko kapi aromatiziranog ulja na vosak, svijeća neće samo ukrasiti unutrašnjost, već ga i ispuniti ugodnim mirisima.

DIY: 5 moderan

Stol ukrašene pločice

Okrenite konvencionalni stol za kavu u umjetničko djelo pomoći će pločici. Trebat će dosta za rad: komadi pločica (različite veličine oblika i boje), ljepilo za pločice.

Članak o toj temi: Kako očistiti šavove između pločica: "Pomladite" pločicu već nekoliko godina

DIY: 5 moderan

Algoritam akcija:

  • Površina stola je pročišćena od prašine i ostataka, sendviča, obložena tankim slojem popločanog ljepila;
  • Mali elementi ljuljačke pločice postavljeni su na stolu u proizvoljnom poretku.

Pažnja: Radovi se moraju brzo provoditi, budući da se ljepilo brzo osuši. Nakon objavljivanja uzorka, zglobovi između elemenata pločice su blizu boje boje.

Pločica ukrašena pločicama ukrasit će ne samo unutrašnjost kuće, već i vrt.

DIY: 5 moderan

Prikazuju se fantazija i kreativnost, trošeći minimalno vrijeme i novac možete stvoriti jedinstvene stvari, elegantne dekorativne stvari, pretvaranje unutrašnjosti seoske kuće.

Dachnik čips, kako ukrasiti vikendicu (1 video)

Domaći dekor za seoske kuće (14 fotografija)

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

DIY: 5 moderan

Čitaj više