Frokon krov: vrste i opcije

Anonim

Izgradnja bilo kojeg doma uključuje prisutnost krova, koja je zaštita zidova i unutarnjeg prostora. Krovna struktura može biti vrlo različita, ali u većini slučajeva nakon izgradnje formiraju se dva krajnja zida. Ovo je frontalni krov, koji se često suočava s zgradom. I naravno, treba biti atraktivan. U isto vrijeme, ne smije se odabrati samo boja prednjeg dijela, već i odabrati optimalni materijal koji trebate šivati ​​područje zida.

Frokon krov: vrste i opcije

Krov složenog oblika s trokutastim frontama

Opcije i obrasci

Graditelji mogu stvoriti bilo koji oblik ovog elementa kuće. A ipak to u potpunosti ovisi o krovnoj strukturi, budući da je froron odmah ispod njega. Postoji veliki broj različitih oblika ovog dizajna, ali vrijedi spomenuti najpopularnije od njih, koji se najčešće koriste u samogradnji:

  1. Trapezoidalna frouth.
  2. Trokutasti froron.

Činjenica je da krov kuće može biti holm ili slomljen, kao i dvosloj. Uz prvu verziju, kraj nalikuje turističkom šatoru, koji ima trapezoidni oblik. Drugi tip je sličan ekvilibriranom trokutu, na prostor koji se ponekad nalazi prilično veliki prozor. Ovdje je ovo dobiveno područje i mora se zavesti davanjem frout kvalitativni pogled.

Frokon krov: vrste i opcije

Krov slomljenog oblika sa složenim trapezoidnim frontonom

Priprema temelja

Kako napraviti prednji dio krova, ako postoji samo zračni prostor na svom mjestu? Odgovor je jednostavan. Potrebno je instalirati okvir i šivati ​​njegov završni materijal. Što? U potpunosti ovisi o preferencijama vlasnika kuće. Ali ovaj izbor ovisi o pripremi temelja za takav cilj. Stoga, prije nego što šivate prostor sprijeda, trebali biste odlučiti o materijalu koji se koristi za ovaj proces.

Što se može koristiti za samostalan rad? Izbor je dovoljno velik, budući da su proizvođači spremni ponuditi korisnicima ogroman broj različitih građevinskih i završnih materijala. U isto vrijeme, ne smijete zaboraviti na šipku krova, koji je također potreban da bi se tražili na frontonu izgledaju čvrsto i skladno.

Članak o temi: Dekor bačva za vodu u zemlji (15 fotografija)

Frokon krov: vrste i opcije

Frontona Brick House će biti prekrivena sporednjem

Boja materijala i konačnih završnih obrada je također dovoljno važna. Budući da je kuća izgrađena na ulici sela, uvijek će biti u očima prolaznika. I podnožje kuće bi trebalo izgledati privlačno i sjajno.

Za neovisne završne obrade koristi se drvena obloga, sporedni kolosjek ili kućni blok. To su najpopularniji materijali za trim, s kojima je prilično prikladan za rad. Dekoracija sporednjaka koristi se ne samo na brusadi i stambenim zgradama, već i s ciglenom dizajnom zidova. Ovaj materijal je pogodan za prednji dio prednje strane, a potreban je krov, koji je potreban za stvaranje gotove vrste strukture. U tom slučaju, boja prednjeg dijela će se razlikovati od sjene veziva, što će naglasiti ljepotu i oblik cijele strukture.

Frokon krov: vrste i opcije

Theron drvene kuće uhvaćen je klapnom

Podstava i blok Kuća također mogu pretvoriti kuću u prekrasnu palaču. Ali za razliku od završetka sporednjaka, ovi materijali će zahtijevati dodatnu boju ili lak. Ali u to iu drugoj izvedbi bez okvira ne može učiniti. I bit će potrebno napraviti prije početka rada na završnoj obradi frontona, klapata ili drugog materijala.

Da biste stvorili pravu temelj za buduću kožu, drveni drv ili metalni profil može poslužiti. Potonji se uglavnom koristi kada je završna obrada fromena napravljena od vinila. Ali potplati krova uvijek se truju samo s drvetom. To vam omogućuje brže funkcioniranje rada, jer je bar jednostavno podešen na grudice instalirane na ekstremnom rafter stopalu.

Frokon krov: vrste i opcije

Za pokrivanje fasade, a prednji dio kuće koristi "Block House"

Uz budući rad s sporednim kolosijek, froron i plivanje okviri moraju biti spremni za jedno vrijeme. Činjenica je da prije montaže panela morate instalirati vodilice u koje su kasnije umetnuti. Ali u odsustvu kostura SBes ili Fronte, neće moći postati jedna cjelina. Boja koja će imati tvrtka također mora biti unaprijed definirana tako da se rad ne zaustavi.

Članak o temi: uređaj za sudoper u kuhinji

Frokon krov: vrste i opcije

Kuće za fasadu i frontonu

Udaljenost između regala ne bi trebala biti prevelika. Dopušteno je ne više od 60 cm, što je dovoljno dovoljno da ne dobije otklon materijala. Ali Smel nikada ne prelazi ovaj pokazatelj, kao što je rijetko širi od 50 cm. U slučaju većeg otpuštanja između dvije šipke, potrebno je staviti treći, strogo u sredini.

Kvadratni kvadrat

Kada počinje natopljenje frontona, onda je potrebno dobro pripremiti. Bez prikladnog alata i uređaja uređaja, nemojte raditi. Stoga je potrebno kuhati:

  • Građevinske šume;
  • stubište;
  • odvijač;
  • hacka ili brusilica s krugom za rezanje;
  • razina izgradnje;
  • Rulet i olovka.

Sve to treba pripraviti u fazi okvira okvira, tako da je krov froron postao lijep i elegantan. Da, i jednostavno obavljati rad na nadmorskoj visini bez polovice popisa neće biti moguće, jer je to posljedica ne samo opasnosti, već i s određenim vještinama koje sugeriraju uporabu dostavljenih sredstava. Inače, vožnja će biti problematična, a gornji dio prednje i dalje će ostati prazan.

Završetak počinje instalacijom vodilica. Ove daske imaju žlijeb u kojem se moraju umetnuti paneli. SVE mora imati i slične daske, samo u kutu umjesto p-oblika, potrebno je instalirati poseban za unutarnji kut. Boja vodiča može se podudarati sa sporednjem, ali se ponekad razlikuje od njega. Uz razliku između slike boja, daske obično biraju bijelu boju.

Frokon krov: vrste i opcije

Frontonov prolazni vodič

Sporedni kolosijek je izrezan s jednostavnim hakepom ili brusicom. Kraj se treba liječiti nožem ili brusnim papirom kako bi se uklonile postojeće Burrs. Duljina panela treba biti 5 - 10 mm manje točne veličine između vodilica. To je potrebno za mogućnost sporenja za proširenje uz povećanje temperature. Ako to nije učinjeno, obloge se može deformirati i dobiti oštećenja. Uz istu svrhu, paneli nisu pričvršćene na kraj. Vijci samo-tapka trebali bi ih ostaviti ne veliki remen, koji će omogućiti da se stavke kreću kada će to zahtijevati situaciju.

Članak o temi: Metode poravnanja crnih katova

Kada je područje fondona zašijeno sa sporednjem, startna ploča mora biti ugrađena točno duž horizonta. Ovo se provjerava razina konstrukcije na njega. Iz ovog elementa će ići na košuljicu cijelog područja. U tom slučaju svaka sljedeća ploča također treba provjeriti na ispravnoj instalaciji. Ako se završetak provodi elementima koji imaju različitu boju, onda pažljivo slijedite način na koji se mijenjaju tako da ne morate ponoviti sav posao.

Frokon krov: vrste i opcije

Frokon SVET krovovi zidovi

SVET krovovi također počinju hedit s početne ploče. Treba pratiti ne samo iza horizonta, nego i ravnomjernosti samih elemenata u odnosu na ravninu fronte. Na krovu s dva kravata vrlo je jednostavno, jer će brod ići kontinuirani pojas. Boja panela može se razlikovati od odabranih boja na samom sporovima kako bi se naglasio prijelaz s krova do ravnine zidova. Često se koriste posebne ploče koje imaju perforaciju. To vam omogućuje da napravite vožnju, što će mu dati priliku da služe što je više moguće.

Ove jednostavne akcije omogućit će vam da dobijete lijep i atraktivan fronton kod kuće, koji se može ušivati ​​i spojiti i bilo koji drugi završni materijal. Glavna stvar ne smije biti pogrešna i odabire optimalnu boju tih elemenata, a zatim će zgrada oduševiti oka ne samo vlasnici, nego i bilo kojeg čovjeka koji prolazi.

Čitaj više