Ljetna kuhinja, fotografija

Anonim

Ljubitelji provode ljeto u kućici, radije imaju ljetnu kuhinju na parceli. U takvoj kuhinji, dobro je provesti vrijeme s obitelji i prijateljima, uživajući u komunikaciji i hrani pripremljenoj na otvorenoj vatri ili mreži. Ljetne kuhinje su jednostavne u svom dizajnu, oni čine važan detalj vaše web-lokacije. Moderni dizajneri nude veliki izbor ljetnih kuhinja.

Ljetne kuhinje

Ljetna kuhinja, fotografija

Domaćini koji žele naglasiti individualnost svoje parcele, mogu biti zainteresirani za kuhinjski model kao "kuhinja de Luxe". Dizajn takve kuhinje je prilično lijep u jednostavnom i rafiniranom stilu. Ljetna kuhinja se sastoji od zasebne kamene strukture, koja se sastoji od tri zida izgrađena od betonskih blokova prekrivenih bijelim žbukom. Unutar ljetne kuhinje, zidovi su dodatno obloženi prirodnim kamenom. Završiti takav dizajn krova s ​​dva kravata, čiji je preklapanje od drva. Neobični dizajn kuhinje može se dodati u žarulje od drva i zelenih vaza s dekorativnim biljkama postavljenim prije ulaska u rubove. Sljedeće se može nadopuniti po vlastitom nahođenju. Staviti Brazier na jedan od zidova ili izgraditi roštilj i unutar stola i stolica.

Dakle, vaša ljetna kuhinja stvara iluziju velikog prostora i najsvjetlinije što je više moguće, napravite ukrasne prozore s obojenim naočalama. Ako je vaša parcela prilično velika kvadratna, onda možete staviti umjetni spremnik pored kuhinje.

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja, fotografija

Sada razmislite o kuhinji u stilu zemlje. Ovo dizajnsko rješenje pogodno je za slijeganje, koje preferencije na otvorenom aktivnosti na svježem zraku. Ovaj kuhinjski model predstavlja dvije međusobno povezane sobe. Jedna soba je izrađena u obliku drvene kuće, štiti od kiše, hladnoće i vjetra kružnog krova, ostakljenog prozora i vrata. Druga soba je otvorena veranda koja je savršena za prijateljske lokalitete na toplom ljetnom danu. Odabir ljetne kuhinje u stilu zemlje, važno je ne preopteretiti unutrašnjost s malim dijelovima i napraviti skladniji prostor.

Članak na temu: Valentine 14. veljače sa svojim vlastitim rukama (43 fotografije)

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja "za dvoje" savršena je za male ljetne vikendice. Izgleda kao drvena zgrada osmerokutnog oblika s velikim prozorima i malom prostorijom, u kojoj se nalazi mali stol i dvije stolice. Oko se može ukrasiti dekorativne biljke i grmlje čine romantični pogled na ljetnu kuhinju.

Povećan interes u istočnoj kulturi gurnuo dizajnere za stvaranje ljetne kuhinje, ponavljajući svoj tip pagode. Zidovi takve kuhinje izrađeni su u istočnoj tradiciji u obliku kvadrata-stanica, ostakljenog posebno odabranog bijelog-mat stakla. Takva kuhinja ima tamno smeđe, što naglašava bijelo-mat staklo. Unutar interijera može se nadopuniti hijeroglifima, prostircima, bizarnim u obliku svjetiljki. Stvaranje istočnog okusa, važno je očuvati strogost i milost oblika koji su karakteristični za kineske i posebno japanske kulture.

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja, fotografija

Ako se vaša stranica nalazi u blizini rezervoara - jezero, ribnjak, rijeku ili more, pogodan je za lijep model plaže ljetne kuhinje. Za razliku od drugih zgrada, takva kuhinja je instalirana na posebno natkrivenim gomilama, tako da se ljetna kuhinja podigne iznad razine tla na nuli i šest metara.

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja, fotografija

Ponavljanje zgrada na plaži u svom planu, ljetna kuhinja izvana nalikuje vanjskom drvenom paviljonu. Krov dvojice se drži na dvanaest drvenih stupova. Unutra mjesto puno svježih svjetiljki. Glavna prednost konstrukcije takve kuhinje je njegov nestandardni izgled.

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljubitelji nacionalnog ruskog stila definitivno će odabrati dizajn ljetne kuhinje načinjene u stilu ruske kolibe i ruskom pećnicom. Takva kuhinja je prilično pristojno mjesto na vašem mjestu: ukupna površina je dvadeset i osam četvornih metara. Dovršena drvena konstrukcija blokirana je tradicionalno, dvostrukim krovom i uključuje tri međusobno povezane sobe.

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja podijeljena je na otvoreno područje i zatvorenu sobu koja štiti od bilo kojeg vremena. Ima sjajne prozore i vrata odvajaju jednu sobu iz druge. Zatvorena soba je podijeljena u dva dijela, a prva površina od četiri četvorna metra koristi se za kuhanje, drugi obavlja funkciju hodnika s površinom od dvanaest četvornih metara. Također u takvom visini nalazi se otvorena soba s područjem poput hodnika, pogodan je za odmor i kao plesni podij.

Članak na temu: Instalacija stropnih ploča na drvenom okviru

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja, fotografija

A posljednji dizajn ljetne kuhinje naziva se "Hermithouse". Ovaj model je sličan vagonu šumara, a građen je od jednodijelnih trupaca. Krov ponavlja oblik shag, unutar mjesta za uzgoj požara. Troškovi su instalirani oko perimetra, a životinjske kože vise na zidovima.

Ljetna kuhinja, fotografija

Ljetna kuhinja, fotografija

Ove vrste ljetnih kuhinja ne ograničavaju fantazije vlasnika zemalja mjesta. Glavni uvjeti uspjeha pri odabiru određenog modela kuhinje i dalje rješavaju problem stvaranja tople i ugodne atmosfere, što vam omogućuje da uživate u rekreaciji u zemlji.

Čitaj više