Reverzija: Instalacija s vlastitim rukama, značajke

Anonim

Valovi su savršeni elementi dekor. Oni mogu biti opremljeni šeširom s različitim duljinama, kao i imaju široku paletu tematskih i boja rješenja. Za one koji ne znaju koje su zapise, vrijedno je dati malo pomoći. Zapravo, to su mali plastični ili metalni cilindri s šeširima, koji su instalirani na različite unutarnje detalje. Često su dodatno opremljeni perilicom ili stezanjem prstena.

Reverzija: Instalacija s vlastitim rukama, značajke

Šavci su element unutarnjeg dekoracije, tako da se detalji moraju odabrati na takav način da su usklađene s bojom zavjese ili vijencem.

Naravno, svaka osoba, barem jednom u životu bavila sličnim detaljima unutarnjih poslova. Instalacija s vlastitim rukama je izvrsno rješenje za one koji su odlučili ukrasiti nešto uz njihovu pomoć. Postavite šampioni vlastitim rukama je dovoljno lako. Najvažnije je slijediti upute koje su prikazane u nastavku. Opisat će se detaljno o tome kako instalirati šampi.

Reverzija: Instalacija s vlastitim rukama, značajke

Color Gama Champs.

Champetes ne nose ne samo praktičnu komponentu za interijer. Oni su također dio njegovog ukrasa. Danas, tržište predstavlja velik broj različitih tkiva koji se koriste za šivanje zavjesa. Izvrsno gledaju ovaj element dekor stana.

Ako razmislite o ovom konceptu šire, oni se koriste pri šivaći cipele i za ukrašavanje odjeće, i tako dalje. Reverzija je univerzalni ukras elementi. Često ne dolaze zajedno s zavjesama ili odjećom. Moraju se instalirati odvojeno. To se može učiniti u bilo kojoj radionici koja se bavi tom smjeru. Međutim, možete ići na drugi način. Kako

Instalirajte šampions sebe i vrijedi dalje razgovarati.

Članak o temi: slame kuće su stvarno stvarna, topla i pouzdana! (20 fotografija)

Ova uputa će pomoći svima koji su odlučili instalirati champete na zavjese ili bilo koje druge elemente dekor. U osnovi to nije važno, jer će princip njihove instalacije biti isti.

Što je potrebno za rad

Raditi, morate dobiti sljedeće materijale i alate:
  • crta;
  • ljubavnik;
  • olovka;
  • Probijač rupa;
  • Proizvod na kojem se planira instalirati.

Sve se to može kupiti u trgovini. Nešto već može biti kod kuće, tako da ne morate trčati u potrazi za određenim stvarima.

Instrukcije i značajke rada

Parametri okruženja: promjer rupe (a), vanjski promjer (B), visina (c).

Za početak, zavjese moraju biti pričvršćene na traku maziva. Zatim se rub zavjesa pretvara u traku. Nakon toga, proizvod je miločen pomoću željeza. Vrlo je važno pratiti temperaturni režim. U suprotnom, vjerojatnost je vjerojatnost da će se proizvod u konačnici razmaziti. Rub se mora ponovno vratiti i ponovno uključiti proizvod.

Zatim, na zavjesi morate odabrati bilo koje mjesto gdje se planira instalirati ljubavnika. Na ovom mjestu, vrijedno je napraviti okrugli rub proizvoda olovkom. Nakon toga, ljubavnik je očišćen, a krug se izrezuje uz pomoć najbolje škara. Troši za napraviti malu dionicu na proizvodu. Trebalo bi biti oko 5 milimetara.

Nakon toga, donji dio naše hrapove mora biti stavljen ispod grafikona. U isto vrijeme, potrebno je osigurati da se ovaj dio potpuno podudara s rezanim rupom. U ovom trenutku potrebno je obratiti pozornost na činjenicu da nema dodatnih praznina. Najjednostavniji dio rada ostaje. Od gore navedenog, ostatak ljubavnika je postavljen, koji je čvrsto pritisnut na donji dio.

Ovaj se rad može smatrati dovršenim. Kao što je jasno, ne postoji ništa komplicirano. Zato se elepens, kao dekor elementi, trenutno koriste svugdje. Često možete pronaći zavjese koje su ukrašene njihovom pomoći. Ovaj mali element dekor može učiniti nove boje apsolutno u bilo kojoj sobi.

Članak o temi: Kartonske kutije: igračke za djecu i ideje za dom (39 fotografija)

Nekoliko korisnih savjeta

Reverzija: Instalacija s vlastitim rukama, značajke

Shema zapisa pričvršćivanja na tkanini.

Prije kupnje Champs za ukrašavanje bilo kojeg proizvoda, trebali biste vidjeti gdje su napravljeni, također koji su korišteni kvalitetni materijali za proizvodnju. Vrlo je važno obratiti pozornost na materijal iz kojeg se naprave champete. Prilikom uređenja zavjesa, metalni proizvodi se najčešće koriste, pa ako govorimo o odjeći, nema mjesta za plastične mogućnosti bez poteškoća. Nakon što morate početi instalirati prvake, morate naučiti takav parametar kao koeficijent montaže na nadstrešnica. Navedeno je za sve vrste zavjesa. Najčešće, ovaj parametar je 2. Ispada da je strehe, koji je jednak jednom metru, morate uzeti tkanine dvostruko više. Vrlo je važno uzeti u obzir činjenicu da bi broj izazova koji je fiksiran na zavjesu trebao biti čak. U suprotnom, rubovi mogu biti pogrešno smješteni, što će dovesti do gubitka estetike.

Ako govorimo o instaliranju prvaka vlastitim rukama, tada traka mora nužno koristiti. Inače, tkanine zavjese mogu potonuti i izgubiti svoj izvorni izgled. Da biste izbjegli opuštanje u procesu instalacije, morate imati elemente na udaljenosti od najmanje 5 centimetara od zavjesa.

Kada radite s snimkama, bolje je koristiti prirodne tkanine za zavjese.

Iako u tome nema posebne razlike, ali ako se temperatura ne uspoređuje s temperaturom njihove instalacije, vjerojatnost da će zavjesa od sintetičkog tkiva biti oštećena, a to će dovesti do dodatnih troškova. Da biste to izbjegli, uvijek biste trebali kupiti zavjese koje su izrađene od prirodnih tkanina.

Reverzija: Instalacija s vlastitim rukama, značajke

Izračun koeficijenta sklopa tkanine na strehe.

Ako govorimo o rješenjima boja, najbolje je koristiti lagane krede za meke tonove. Ako govorimo o dekociranju sjajne zavjese, možete koristiti pozlaćene elemente. U ovom slučaju, gotov proizvod će izgledati dobro.

Članak o temi: Dekoracija sobe ljeti

Ako govorimo o instaliranju prvaka s vlastitim rukama na odjeći, onda morate promatrati maksimalnu skrb. Inače, odjeća će biti jednostavno razmažena. Budite sigurni da se pridržavajte režima pod glačanjem. Nije sva odjeća koja danas šiva je poteze koristeći isti režim temperature.

Ako govorimo o cipelama, onda je situacija potpuno ista. Nemojte instalirati ogromne izazove na malim proizvodima tkiva. U ovom slučaju proizvod će jednostavno izgledati ružno. To ne može dovesti do ukrasa, nego na hitnost konačne ukrašene verzije odjeće ili cipela.

Sumiranje gore opisanih rezultata

Dakle, možemo pretpostaviti da se kuće danas koriste svugdje. Oni se koriste kao dio unutarnjeg ili ukrasa odjeće, kao i praktične. Oni se drže na viječuru, na taj način drže grafikon preko prozora. Postoji veliki broj širokog raspona opcija.

Sada se koristi za uređenje uglavnom plastičnih i metalnih snimki. Važno je napomenuti da ovi materijali nisu izabrani, jer se odlikuju najvišom snagom i ljepotom. Sada svi znaju kako instalirati champetes na grafikon s vlastitim rukama.

Svakako slijedite upute koje su prikazane gore. Samo u ovom slučaju, rad će biti iznimno kvalitativno. Inače, vjerojatnost da će svatko morati početi ponovno s kupnjom novog materijala. Ako ne postoji povjerenja u svoje, bolje je kontaktirati specijaliziranu radionicu.

Čitaj više