25 načina da se riješite mirisa cigareta

Anonim

Osjetite miris duhana od osobe s kojom komuniciramo, sjedeći u salonu automobila, kao kod kuće ili gost nije jako ugodan čak i za obožavatelje. Miris cigareta je vrlo visok u odjeći, ljuska o strukturi kose i kožu ruku, tekstila u sobi, presvlake automobila, ali možete i morate se boriti. Pokušajmo shvatiti kako ukloniti miris cigareta.

Isporučujemo kosu iz arome cigarete

Miris cigarete kose je neugodan fenomen, posebno za ženku. Vage za kosu savršeno apsorbiraju strane okuse i zadržati ih dugo vremena. Da biste eliminirali duhanski duh često opere glavu i koristite sljedeće sredstvo.

  • Veo. Kako bi se spriječilo pojavu mirisa duhana na kosi, nabavite kozmetički veo. U parfemenom alatu nema alkohola, ali postoje korisne za tvari za kosu. Nanesite veo ujutro na čistu i mokru kapelicu.
  • Suhi šampon. Brzo osvježite kosu pomoći će suhi šampon koji treba nanositi ako nema vremena za pranje glave. Ugodna aroma suhog šampona će uzeti miris cigarete kose.

25 načina da se riješite mirisa cigareta

Spray veo za kosu će uštedjeti od neugodnog mirisa

Uklonite miris duhana s rukama

Možete razlikovati amaterski pušenje iz osobe za nepušače u jednom tipu i mirisu njegovih ruku. Evo nekoliko mogućnosti za brzo eliminiranje neugodnog mirisa s kožom ruku.

Isporučujemo odjeću od mirisa duhana

Odjeća stječu neugodan miris ne samo u procesu pušenja, već i nakon boravka u baru ili drugom nezakonitom mjestu. Suho čišćenje će pomoći ukloniti neugodan miris, ali možete se boriti s njom i sami. Razmislite o načinima da se riješite mirisa duhana na odjeći.

Članak o temi: Orange stablo perli: shema tkanja vlastitim rukama s fotografijom

Kako se riješiti mirisa duhana u automobilu

25 načina da se riješite mirisa cigareta

Osvješici zraka, klima uređaji u kabini automobila ne mogu u potpunosti ukloniti miris otpornog cigareta. Suho kemijsko čišćenje koje se koristi u automobilskom salonu ne uklanja uvijek duhan SINIC. Stoga, prije kontaktiranja specijalizirane usluge, pokušajte ukloniti miris cigareta sebe i bolje baciti pušenje.

  • Aktivni ugljik. Da biste dobili osloboditi od duhana duha, stavite što više spremnika napunjenih aktiviranim ugljikom u kabini što je više moguće. Držite ugljen u automobilu nekoliko noći u nizu. Takav znači učinkovito čak i uz apsorbiranu aromu duhana.
  • Kava. Uzmite zrna kave ili topljivu kavu smještenu u vrećice tkanine. Proširite zrna kave ili ugušene vrećice za kavu u automobilu. Dva - tri dana, duhanski duh će ispariti i više se ne pojavljuje ako prestaneš pušiti.
  • Bijeli destilirani ocat. Ulijte destilirani ocat u zdjelu i stavite ručnik vafla. Ostavite posuđe ručnikom i octom u kabini automobila tri sata.
  • Soda bikarbona. Da biste donijeli miris duhana u kabini automobila, ulijte hranu soda u nekoliko tenkova i razočarali automobil. Preporučljivo je posuti sodom akumulacije cigareta. Tijekom noći, soda će apsorbirati inozemne okuse automobila.
  • Ugljen. Uklonite duhanski duh u kabini automobila je sposoban za ugljen. Ostavite torbu za ugljen u automobilu tri do pet dana. Ugljen upija vanjske okuse i osvježava zrak.
  • Ocat i cimet. Pripremite gustu pastu od jabuka octa i cimet u prahu. Iznesite dobiveni sastav u plastičnom spremniku. U poklopcu napravite rupe i zatvorite spremnik. Stavite okus u auto.
  • Amonijak. U malim jelima, ulijte otopinu amonijaka i ostavite par sati u automobilu. Zatim provjerite automobil, spuštajući staklo.

Uklonite miris cigarete u prebivalištu

Češće, vlasnici su zainteresirani kako se riješiti mirisa duhana u stanu. Gotovo svaka kuća ima osobu naviknut na pušenje i ostavljanje zraka zagađenog duhana. Smrad u sobi se lako eliminira ako znate neke trikove da biste dobili osloboditi od mirisa cigareta. Ako se miris apsorbira tijekom godina i uklonite ga bez stručnjaka nije moguće pomoći profesionalnom dezinfekciji.

Članak na temu: Karetny je estrirao vlastitim rukama

25 načina da se riješite mirisa cigareta

Laurel Leaf ima snažan, ali ugodan miris

Za zauvijek se riješite mirisa cigareta u kućanstva koje trebate prestati pušiti. U slučaju da je misija nemoguće spašavanja, doživjet će se savjete i trikove.

Čitaj više