Dječje igralište u zemlji s vlastitim rukama

Anonim

Putovanje u vikendicu za vaše dijete je izvrsna prilika i opustite se i provodite vrijeme s korist, a apetit za hranjenje. Međutim, iz praznog trkača, klinac će se brzo umoriti dok radite na vrtu. Bogata dječja fantazija naravno pronalazi zabavu, ali da te fantazije ne pretuju preko ruba, ima smisla izgraditi svoje igralište. Zašto ne, zapravo?

Mjesto za djecu s vlastitim rukama

Dječje igralište u zemlji s vlastitim rukama

To je sasvim moguće s vlastitim, i na nekoliko načina. Mi uzimamo alate, pa čak i takve predmete kao što su zapisi, gume i ploče mogu se koristiti kao materijal, i mogu se kombinirati. Štoviše, temelj, na primjer, može se izgraditi za sami, a glavni dio je u trgovini.

Prvo morate odrediti mjesto gdje će se nalaziti igralište. Najbolje je biti vođen takvim nijansama: prije svega mjesta trebala bi biti dovoljna za sigurnu i besplatnu igru ​​djeci. Pa, igralište ne bi trebalo biti na suncu, a istodobno ne u hladnoj sjeni. Savršena opcija je sjenčanje od oko 30-40% površine cijelog mjesta. I posljednje što imate priliku gledati svoju djecu.

Dječje igralište u zemlji s vlastitim rukama

Mala je nijansa još uvijek: prije početka aranžmana, vodite računa o kvaliteti platforme. Beton ili asfalt nije opcija, ne želite ozljede djece? Riječni pijesak ili niska trava je izvrstan izbor u ovom pitanju.

Također odlučiti da će biti unutar buduće platforme. Takvi projekti, obično je brdo, pješčanik, dječje ljuljačke, stepenice, prepreke, horizonti. Ako je moguće, izgradite kuću na web-lokaciji - zahvaljujući svojoj djeci će jednostavno neće biti granica!

Dječje igralište u zemlji s vlastitim rukama

Naravno, trebate uzeti u obzir i jednostavnije verzije objekata mjesta. Vjerujte mi, čak i iz uobičajenih starih auto udara, možete stvoriti mnogo nevjerojatnih stvari - to su štali i mostovi i zmaj. Ne zaboravite da se guma može lako izrezati na dijelove, a pojedinačne gume mogu se šivati ​​jedni drugima, dok stavljaju žicu.

Članak o toj temi: Pravilna oznaka kuhinje: Savjeti i ideje

Dječje igralište u zemlji s vlastitim rukama

Za proizvodnju pješčanih sanduka bit će potrebna odvodnja od šljunka. A onda već možete početi izgradnju okvira pješčanika, koji je izrađen od četiriju odbora. Okvir nožica sapun u tlu iu pripremljenom produbljivanju, sipajnička riječni pijesak - Sandbox je spreman!

Zašto ne možete graditi klizač preko vašeg pješčanika, i opremiti ga širokom platformom na vrhu? Takav dizajn neće samo dopustiti djeci da igraju kišne vremenske uvjete, ali će moći organizirati nešto poput načina kod kuće. Da ne bi napravili pogrešku u omjerima dizajna i njegovih elemenata, poželjno je unaprijed napraviti izgled.

Dječje igralište u zemlji s vlastitim rukama

U kutovima pješčanog okvira potrebno je umetnuti četiri trupca, do tri metra. Zapisi trebaju biti umetnuti u zemlju sve je na istoj dubini - tako da cijeli dizajn nije kolor i nije se okrenuo. Od truljenja trupaca koristite impregnaciju vruće smole ili bitumenskog laka. Nakon popravljanja svih trupaca, izbušite rupe u njima na jednaku visinu. Oni će biti na njima će kotrljati tračnice ili metalne pruge, zadržat će vrhunsku platformu. Platforma veličine jednaka je unutarnjem opsegu okvira.

Da biste dobili novi nevjerojatan kompleks, na stubama i na stranama mjesta, instalirajte ogradu, a na vrhu se nalazi niz krov. Još uvijek možete obojiti tereme u svijetlim i zabavnim bojama.

Dječje igralište u zemlji s vlastitim rukama

Pa, minimalna oprema igrališta u zemlji je spremna. A ako vaša djeca vole provoditi vrijeme također sa zdravstvenim prednostima, možete instalirati na mjesto stepenica, horizontalnih šipki, barova, švedske zidove i druge školjke.

Čitaj više