Kako odabrati prikladan laminat na vrata?

Anonim

Prilikom odabira vanjskog premaza, morate obratiti pozornost na okolno okruženje. Na primjer, ispravno odabrati laminat, potrebno je uzeti u obzir njegovu kombinaciju s bojom vrata kavalo u sobi. Vanjski materijal treba biti savršeno usklađen s protuuravnim vratima, stavljaju stilsku atmosferu.

Kako odabrati prikladan laminat na vrata?

Da bi se stvorio pravi dizajn laminatne sobe trebao bi biti dobro u kombinaciji s vratima u zatvorenom prostoru.

Neutralna parama boja

Pokupite vrata i laminat ispravne nijanse nije tako jednostavan kao što se čini. Potrebno je obratiti pozornost na način na koji će se boje u kombinaciji s ostatkom uređenja prostorije, uskladiti jedni druge. Tipično, kat i platna vrata se kupuju u jednom gama, isto vrijedi i za okvire prozora. Ako je teško odabrati, onda se preporuča stručnjaci da ostanu na univerzalnoj verziji, tj. Poželjne tople zlatne i svjetlo bež opcije.

Kako odabrati prikladan laminat na vrata?

Najčešće boje laminata mogu se kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini.

Za sve završne obrade, praktično je uzeti nijanse pepela, akacijske, svijetle johe, medene breze, svjetla hrasta. Ove opcije se ne nalaze samo univerzalne, oni su izvrsne za bilo koji stil, savršeno u kombinaciji s mnogim opcijama za završnu obradu. Prilikom odabira takvih žarulja, važno je osigurati da nemaju crvene tonove. U tom slučaju, bit će teško kombinirati ih, crvena i svijetlo žuta s drugim tonovima su u biti teško. Tamna vrata ne mogu se primijeniti ovdje, a boje hladne svjetlosti, lila, ružičaste, svijetlo ružičaste, ljubičaste, nisu prikladne. Redhead gama je dobro usklađena samo s narančastom, terakotom, smeđom, zelenim nijansama.

Hladne nijanse: bijela boja u unutrašnjosti

Hladne nijanse se ne mogu uvijek koristiti, najčešće se koriste za južne i istočne sobe, za velike prostorije ili male, ako je prirodna razina rasvjete dobra. Da biste završili pod i vrata, koriste se nijanse izbijeljene hrasta, mliječne, kremaste boje. Također se primjenjuje i čista bijela boja za vrata i malo tamnije - za pod.

Članak o temi: Što trebate kupiti za slikanje zidova?

Kako odabrati prikladan laminat na vrata?

Tamni laminat u unutrašnjosti dobro je u kombinaciji s bijelim pozadinom.

Potrebno je biti pažljivo sa sivim za zidove. Može se sigurno koristiti za klasični stil ili high-tech, ali za druge vrste unutarnjih rješenja je komplicirana. Pokupiti vrata ispod laminata u takvom rasponu nije previše teško. U bijeloj boji, lako je odabrati list vrata, pod može biti dvije boje, ali prozorski okviri moraju uzeti samo bijelu, smeđu ili ispod stabla bilo koje nijanse nisu prikladne ovdje. Ne možete koristiti bijela vrata i prozore u slučaju kada se podovi naprave u tamnom rasponu, na primjer, Wenge ili tamno hrasta.

Tamna boja gama

Kako odabrati laminat Ako su unutarnja vrata mračna? Potrebno je obratiti pozornost na odabir glavnog tona. Za pod, najbolje opcije su tamni kesten, zapanjeni tamni hrast, smeđa nijansa Wenge. Tamna platna vrata obično se izvode u istom rasponu, ali njihove nijanse moraju se u potpunosti podudarati, inače će se situacija ispostaviti da se ne-harmonika.

Kako odabrati prikladan laminat na vrata?

Tamna vrata mogu se kombinirati sa svijetlim laminatnim cvjetovima.

OPREZ Preporučuje se platiti i koja paleta boja su ukrašene otvore za prozore. Kontrastne kombinacije za tamni dizajn se ne primjenjuju, oni će izgledati ne samo loše, već i stvoriti iznimno neugodnu atmosferu kod kuće. Najbolje je odabrati dizajn u jednom segmentu boja, u ovom slučaju interijer će biti što ugodniji i organski.

Ove godine, razne nijanse Wenge su popularne, ali je najbolje primijeniti tamno smeđe, koja je najprikladnija za dizajn poda, vrata, otvorenih otvora. Prilikom planiranja takvog interijera potrebno je odmah odrediti koja se sjena koristi za ispravno pokupiti boju zidova, tekstila, tepiha i drugih stvari. Prilikom odabira wenge morate zapamtiti da ova određena opcija ne tolerira kontraste , Za klasičnu unutrašnjost, Wenge se ne preporučuje, posebno u kombinaciji s velikim brojem metalnih dijelova. Najbolje od svega ove palete s hladnim bojama pogodna je za modernu domaću unutrašnjost.

Članak na temu: ogledalo za šminkanje s LED pozadinskom osvjetljenjem DIY

Nekoliko nijansi za pod i vrata

Danas se premazi koje se sastoje od nekoliko boja sve više izabravaju za podove. Na primjer, pod ukrašen crno-bijelom gama, ružinom šumom, tigar stablo. Kako pokupiti boju laminata koja će se savršeno približavati vrata u ovom slučaju? Potrebno je odabrati nijanse na takav način da se barem jedan od cvjetova laminatne obloge podudara s nijansom prijenosa vrata. Također treba posvetiti pozornost na koju se završava u dekoru prostorije i koristi se razina prirodne rasvjete.

Ako dizajn dopušta, vrata se mogu napraviti svjetlom kako bi se unutarnji dao više od prostora.

Za južne prostore, sasvim je moguće koristiti više hrabrih rješenja, platna unutarnjih vrata mogu se staviti čak i tamne tonove.

Prilikom odabira laminata za sobe, trebali biste se pridržavati određenih pravila, pogotovo kada se popravak koristi neovisno, bez sudjelovanja profesionalnih dizajnera. U tom slučaju slijedite ova pravila:

  1. Ista boja za laminat i vrata mogu se koristiti u malim sobama kako bi se postigla veća harmonija unutarnjih poslova.
  2. Za sjeverne i zapadne sobe, najprikladnije su svijetle nijanse ili proizvodi s prevlast lakih tonova.
  3. Za velika područja preporuča se koristiti kontrast između nijansi laminata i unutarnjih vrata.
  4. Kada koristite metodu kontrasta, morate obratiti pozornost na odabir postolja. To bi trebala biti svjetlija nijansa koja odgovara laganom tonu ploče ili lista vrata.
  5. Prilikom odabira bilo koje boje, nijansa mora biti jedna vrsta. Ako su se hladne boje korištene za pod, takve takve treba odabrati za vrata (s toplim bojama su isti uvjeti).

Izbor podova je prilično težak posao, ali sasvim je moguće sami nositi se s njim. Potrebno je samo slijediti posebne uvjete za kompilaciju sheme boja za unutarnje okruženje kako bi dobili impresivan rezultat i udobnu sobu.

Članak na temu: LIMINESCENCENT SHEREMES Sheme

Čitaj više