Boja Wenge u unutrašnjosti kuće - plemenito drvo

Anonim

Od Wenge, prilično rijetkog i stoga skupog drva, koji se dobiva iz stabla s istim imenom, napraviti namještaj (stolovi računala, komode, krevetići, stolovi za pisanje, hodnici, kuhinje) i umjetnički parket najviše kvalitete. Primijenite ga za proizvodnju furnira, LSSP. Boja Wenge (nijanse Meling i Tsavo), koji je primio svoje ime u čast drva, primjenjuju mnoge dizajnere prilikom završetka prostora.

Wenge je dobro u kombinaciji s drugim bojama, pogodnim za gotovo svaki unutarnji stil.

U boji

Danas mnoge tvrtke nude kupiti proizvode koji u boji imitiraju Weny Wood. Može biti komoda, ormar, dječji i odrasli kreveti, olovke i odjeljak, računalo ili pisaći stol, stol, stolić za kavu, noćni stol, hodnik. Također se proizvode laminat i linoleum, unutarnja vrata. Čak i utičnice i prekidači stilizirani ispod stabla. Popularni i samoljepljivi film u boji. Takav samoljepljivi film nije skup, ali izgleda privlačno.

U boji

Kako dobiti Wenge: RGB boje

U postotnom izrazu, RGB boja sadrži gotovo 40% crvene, 33% zelene, ostatak RGB pada na plavo. Službeni kod: # 645452.

Tablica RGB.

RGB.vrijednost
RGB u oktalnom sustavu144, 124, 122
RGB u binarnom sustavu01100100, 01010100, 01010010
RGB u postocima39,22%, 32,94%, 32,16%
Decimalni kod RGB.100, 84, 82

U boji

Postoje varijacije boja: tsao, oblaganje i drugi. Color Wenge Magic je popularan. Postoje svijetle i tamne nijanse.

Boja Wengea naziva se smeđa i njegove nijanse koje ne posjeduju jednu sliku i nalikuju strukturi drva.

U boji

Koristiti u unutrašnjosti

Boja Wenge u unutrašnjosti dodaje nevjerojatne, ponekad nekompatibilne bilješke: luksuz i asketizam, bogatstvo i zanemarivanje konvencija. Prirodni namještaj iz ovog drva za kupnju dopušten je svima ljudima čak i s velikim napretkom.

Wenge Boja može nalikovati smeđe s zlatom ili smeđem s crnim prugama. Tu su ljubičaste, čokolade, patlidžana, burgundy tonove Wenge, Tsavo i Melioning, koji predivno gleda na drvnu teksturu.

U boji

Takav model boja RGB stvara osjećaj udobnosti, mirnog raspoloženja. Boja je nenametljiva i savršeno u kombinaciji s velikom paletom boja i s drugim stijenama stabla: povišeni hrast je prikladan, lagani pepeo, joha, javor.

U boji

Dekoracija dnevnog boravka

Prevladavajuća uporaba boje Wenge u dnevnom boravku naglasit će održivost i stabilnost domaćina kuće. Plemenite boje mogu se primijeniti u podne obloge. Može biti prirodni parket ili stiliziran pod Wince laminatom, linoleumom.

Članak na temu: Grafička crna i bijela: osnovne boje (+45 fotografija)

U boji

Slično tome, s namještajem. Mnogi proizvođači masovno proizvode proizvode iz LSSP-a (self-adhezivni film također se koristi), na teksturi nalik stvarnom drvu. Uključujući nijanse tsavo i oblikovanje. Drvena ormarića, kutija olovke, prsa magazina ili računalnog stola, stol će se uspješno uklopiti u unutrašnjost ako su malo drugačiji od tona podne obloge. Preporučljivo je koristiti tamni linoleum ili laminat, a namještaj je instaliran za nekoliko tonova upaljač (zebrano, povišeno, mlijeko hrast).

Vrlo zanimljivo dizajnsko rješenje će biti korištenje tamnog namještaja (to može biti kabinet-kazna, odjeljak, stol, komoda, časopis ili računalni stol, bilo što) u sobi s ne-zvučnim zidovima.

U boji

Rozete i prekidači u rasponu Wenge na njihovoj pozadini bit će gotovo neprimjetni, iako su prodajni i bijeli prekidači prikladni kao razrjeđivanje. U pozadini bijelih zidova, namještaj iz LSSP ili furnir također će stati.

Eksperiment će omogućiti samoljepljivi film, ako se primjenjuje, recimo, na namještaju, u proizvodnji u kojem je korišteno mlijeko hrast. Općenito, Helge voli kontraste. Glavna stvar je da su sve utičnice i prekidači, namještaj (ormar s krevetom, olovke, kupe, stol, časopis i računalni stol) izgledali skladno. Jednako je važno razmotriti kako će izgledati unutarnja vrata. Oni se mogu podudarati s gamima boja namještaja. I to se može učiniti tako da se laminat ili linoleum spajaju s vratima i u suprotnosti s laganim namještajem.

U boji

Unutarnja vrata skraćena u unutrašnjosti dnevnog boravka, ukrašena prirodnim furnirom, postao je popularan u Rusiji od sredine 2000-ih. Unutarnja vrata Wenge u unutrašnjosti bilo kojeg apartmana izgledaju vrlo originalni, skupi, ali u isto vrijeme mogu se kupiti po razumnoj cijeni.

U boji

Dizajn kuhinje

Tablica, ormar, stolić za kavu, kabinet, laminat i linoleum kuhinja, vožnja Wenge, izgledat će dobro na zidu obojenom u mliječnoj ili pjeskovitoj boji. Koristite "tople" stablo ili namještaj objekata od LSSP-a kako biste stvorili osjećaj dobro uređenu i udobnu kuhinju, određenu strogost. Da bi omekšali taj osjećaj, ormarić, komode, čak i stolovi često se stvaraju s različitim umetcima iz mat ili prozirnog stakla, a ponekad i kromiranih dijelova.

U boji

Takav dizajn kuhinje je obično višenamjenski. No, njihov veliki minus je visoka cijena kuhinje, nije ni stilizirana kuhinja. Međutim, danas možete pronaći kuhinje iz LSSP-a ili gdje se koristi samoljepljivi film.

Slušalice, koje imaju donji kabinet tamnih nijansi Wenge, a vrh - svijetli.

U boji

Dekoracija spavaće sobe

U dizajnu spavaće sobe, dizajneri Wenge pokušavaju odabrati zanimljive i neobične dodatke boja u sobi. Često se odnosi na spavaće sobe tekstila - posteljina, prekrivači za krevet. Mali dodiri daju sobu potpuno drugačiji izgled i drugo raspoloženje. Također možete instalirati za spavaću sobu neobičnih unutarnjih vrata (svjetlo hrasta, mlijeko hrast, itd.). Oni također odabiru laminat ili linoleum.

Zavjese za boju Wenge nisu prikladne za svaku spavaću sobu, ali samo u slučajevima kada će se strop, zidovi i namještaj biti izrađeni u svijetlim nijansama, na primjer, stol za noćenje stoje u proizvodnji od kojih koristi mlijeko hrast.

U boji

Dvostruke spavaće sobe spavaće sobe (uključujući TSAO i nijanse za oblaganje) obično su strogi oblici, bez nepotrebnih detalja i nefunkcionalnih dekorskih elemenata. No, drugi namještaj za spavaće sobe: stolić za kavu, stol, ormar, ormar, olovkom Peng, shopboard, noćni ormar, obično nadopunjuje kromirane spojnice i staklene umetke. Unutarnja vrata Osvedite se nijanse Tsavo i obliju u unutrašnjosti spavaće sobe mogu se također kombinirati sa staklom i detaljima kromiranja metala.

Članak o temi: zavjese za spavaću sobu s bež pozadinom: savjeti za odabir i skladne kombinacije boja

U boji

Registracija drugih prostora

Dječja soba u Wenge je rijetka. Bedside Stand, magazin, računalo stol, stol knjiga, tablice pisanja s LSSP s karakterističnom teksturom, kao i kreveti, uključujući i dječje krevetiće za najmanji, izgledat će dobro ako dijete uključuje elemente mekih, nježnih boja. U sobi u kojem djeca žive, morate razmišljati o tome kako napraviti sigurne utičnice i prekidače.

Tamni parket ili laminat idealan je u smislu čistoće prostorije, bilo kakve mrlje neće biti jednako vidljivo kao na laganim podovima. Ali dječja soba trebala bi biti prvenstveno sigurna, bolje je postaviti mekani linoleum ili marmoleum. Važno je ne pretjerivati ​​s tamnim bojama: tamna djeca će negativno utjecati na cjelokupno emocionalno stanje djeteta.

U boji

Limeting je dobro prikladan za unutrašnjost kupaonice, prije svega, jer se boja uspješno kombinira sa staklom i kromom. Ali samoljepljivi film za kupaonicu više nije prikladan, bolje je koristiti prirodni namještaj s visokom vlagom. Zanimljivo je izgledati sklopke i utičnice. Host je najbolje da odaberete dva-tona: hodnici koji kombiniraju hladu oblikovanja i elemenata koji uključuju još jednu boju: mlijeko hrast, orah, javor.

Prednosti Wenge:

  • dobro u kombinaciji s bogatom paletom boja;
  • Izgleda skupo, čak i ako samo stilizacija pod stablom, na primjer, samoljepljivi film ili proizvod iz LSSP, laminata i linoleuma, iste utičnice i prekidači se povećavaju u cijeni zbog jedne boje;
  • Omogućuje vam da dobijete i minimalističku interijeru i unutrašnjost u klasičnom stilu.

U boji

Koji je glavni nedostatak:

  • Uz preopterećenje tamnih tonova može stvoriti opresivni osjećaj u sobi;
  • Budući da se boja može dobiti umjetno, ponekad beskrupulozni proizvođači nude kupnju namještaja od manje vrijednog drva ili imirodne ploče, izdajući ga za Wenge.

Članak: Zelena - boja apartmana za optimiste

U boji

Danas je moguće kupiti proizvode za kupnju proizvoda u gotovo svakom velikom trgovini namještaja. Bedside Stand, Tablica, stolić za kavu, garderoba, ormar olovka, dječji kreveti, računalo, stolovi za pisanje, hodnici - sve to je u izobilju. Kupite nikakve probleme ni prekidači i utičnice. Također se prodaje laminat i linoleum u Wenge; Za kupnju takve vanjske premaze treba se prijaviti na specijalizirane zgrade supermarketa. Kupite olovke, kupe, hodnik, pisanje stolova, komoda, krevetići, kreveti za odrasle, računalne tablice mogu biti u online trgovinama.

U boji

Samoljepljivi film u Wengeu može također biti u pravu u dizajnu prostora: kuhinje, namještaj u dnevnom boravku, dječji i spavaćoj sobi. Savršeno sastavljen uz pomoć. Samoljepljivi film Wenge, primijenjen na kuhinju ili kupe, izgledat će sjajno s laganim tumbom (hrast, pepeo).

U boji

Kombinacija s drugim nijansama

Opcija Win-Win se smatra kombinacijom namještaja Wenge i svijetle zidove. Ali sada popularno instalirajte garderobu, komode, ormar, računalo ili stolić za kavu, pisanje stolova, hodnika sjene oblikovanja na pozadini tamnih podova i zidova, razrjeđivanje palete s detaljima nježnih tonova. Tablica, komoda, stolovi računala ili noćni ormarić za spavaću sobu pod Wengeom izgledat će dobro na pozadini skulptura, slika, tekstila. Posebna važnost su prekidači i utičnice.

Kakvu je boju bolje izabrati zamisliti:

  • plava;
  • mliječni;
  • krema;
  • pistacija;
  • maslina;
  • ljubičasta;
  • zelena.

U boji

Preporuke:

  1. Boja Wenge u unutrašnjosti ne tolerira susjedstvo nekoliko vrsta stabala. Moguće je kombinirati samo s elementima jedne strane drvene teksture. U klasičnom razumijevanju, mlijeko hrast, pepeo, dobro je kombiniran.
  2. Ovisno o izboru dodatne boje, možete dobiti posebno raspoloženje sobe. Boje masline i crnogorične u kombinaciji s Wengeom stvorit će odmor atmosfere, a ljubičasta, mliječna ili tirkizna će dodati nesporazum bilješke.
  3. Samoljepljivi film uvijek će pomoći promijeniti boju namještaja ili vrata, tako da možete napraviti ormar pod wenz, a kada se umorite od promjene filma.

Video galerija

FOTOGALERIJA

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

U boji

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

U boji

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

U boji

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

Wenge Boja u apartmanu: Savjeti i prijedlozi

U boji

Čitaj više