Kako napraviti pouzdan avere za psa učiniti sami

Anonim

Mnogi uzgajivači pasa sadrže svoje kućne ljubimce na ulici. Voliers za pse mogu se instalirati ne samo u dvorištu, već iu stanu. U oba slučaja potrebno je uskladiti s određenim zahtjevima za dizajn. Ono što bi trebalo obratiti pozornost na građevinu Waiar za Four-bočni prijatelj će biti ispričana u ovom članku.

Zahtjevi za novim stanovima

Kako napraviti pouzdan avere za psa učiniti sami

Da biste napravili posebnu ogradu s udobnom kućom za vaš omiljeni, morate znati o zahtjevima:

  • Dimenzije strukture trebale bi se odnositi na dimenzije životinje. Postoje određeni standardi za određivanje područja gradnje. Ako je visina stanica kućnog ljubimca je 45-50 cm, tada bi minimalni naponski trg trebao biti 6 kvadratnih metara. m. na visini životinje u grebena od 60 cm - najmanje 10 četvornih metara. m. S velikim dimenzijama, ljubitelji se mogu zamrznuti;
  • Materijali trebaju biti ekološki prihvatljivi i nisu dodijeljeni pod određenim uvjetima (na primjer, kada se zagrijavaju pod izravnim solarnim zrakama), otrovnim tvarima;
  • Zidovi i kat ne smiju imati rupe i pukotine, kao i obilaznice i područja gdje se pas može ozlijediti;
  • Ako je potrebno, su izolirani unutarnji elementi kućišta (na primjer, kabina). Zahvaljujući zagrijavanju tijekom hladne sezone, pas se neće zamrznuti;
  • Dio poda dizajna preporučuje se osloboditi od ploča i temelja kako bi životinja mogla in vivo zaštititi njihove potrebe;
  • Zidovi su napravljeni s lumenom. Tako će pas moći promatrati što se događa okolo. Maksimalna dva zida su gluhi. Za njihovu završnu obradu koristi se "prozračan" materijal;
  • Krov je konstruiran s emisijom, tako da snijeg i drugi oborine ne odgađaju na njemu. Također je učinjeno vodootporan.

Članak o toj temi: Odaberite valjane zavjese i sjenila u Lerua Merlen

Preporučuje se da su se vrata do aviona otvorila unutra. Međutim, ovo se pravilo ne može promatrati. Ulaz je jedan. Prolaz usluga nije potreban ovdje. Unutar takvog dizajna, uštedi uvijek treba biti, gdje će ljubimac spavati i opustiti.

Takvi zahtjevi nužno se izvode ako je izgradnja ulice napravljena za predstavnike velikih pasmina. Ako je pas mali, sasvim je moguće izgraditi kompaktnu opciju blokiranja.

Wolter soba može se lako izraditi vlastitim rukama. Glavna stvar je odabrati sljedeće točke:

  • mjesto. Nemoguće je staviti ovu vrstu konstrukcije u blizini grijača, kao i otvorene vatrene izvore;
  • Dimenzije. Dimenzije ovdje se također određuju na temelju veličine PSA;
  • materijal. Materijal koji se koristi ne bi trebao biti otrovan. Nemojte ga odabrati, fokusirajući se samo na prekrasan pogled.

Video "Willer za psa s vlastitim rukama"

Iz ovog videa naučit ćete kako sami izgraditi aviona za psa.

Kako se graditi

Izgradite plavicu ulice za kućni pas može biti u nekoliko faza. Razmotrite svaki od njih detaljno.

Odrediti veličinu strukture i mjesta

Kako napraviti pouzdan avere za psa učiniti sami

Prvo morate napraviti crtež. Da biste to učinili, potrebno je ispravno izračunati visinu, širinu i duljinu strukture. Određeni su na temelju veličine životinje (ovise o pasmini). Ako je ljubimac štene, onda je izgradnja dopuštena "uzgajanju". Ali vrlo velika kavez ne može se obaviti.

Sve veličine se prenose u papir. Projekt je vrlo prikladan za izgradnju, tako da se sve faze montaže mogu izračunati unaprijed, a ne u pokretu.

Ova konstrukcija trebala bi biti udaljena od kuće i zgrada, koja sadrži domaću stoku. Inače, miris od njih može negativno utjecati na miris psa.

Wolfer Yard može uključiti stablo ako konstrukcija ima krov ne preko cijelog područja.

Kako položiti temelj

Kako napraviti pouzdan avere za psa učiniti sami

Takva zgrada zahtijeva pouzdanu temelj koja može biti točka ili čvrsto. Organiziraju se iz metalnog profila (kanal ili veliki kutak), koji je fiksiran u betonu.

Članak o temi: Moderivi načini 2019. godine, načini vezati šal, rupčić, palatine!

U početku se rov prelazi oko perimetra. U njemu se nalazi metalna mreža. U uglovima jarka, piloti iz profila su instalirane. Nakon toga, rov se izlije betona.

Možete napraviti temelj odvojenih gomila smještenih oko perimetra izgradnje.

Ugradnja ograde

Kako napraviti pouzdan avere za psa učiniti sami

Nakon izrade temelja, izgradnja se kreće u sljedeću fazu - ugradnja ograda. Street Avoire može se izvesti iz običnih drvenih ploča ili koristiti metalnu mrežu za pokrivanje zidova.

U početku se prikazuju podrška. Mogu se napraviti od drvenih barova ili željeznih cijevi. Postoji mreža ili obloga između nosača. Dvije zidove trebaju biti gluhe kako bi zaštitili kućnog ljubimca od hladnog vjetra i nacrta.

Prije instaliranja svih drvenih komponenti su brušenje, tako da životinja ne može dobiti offline. Nakon obrade na površini ploče ili bara, to bi trebalo biti učinjeno rukom, što će omogućiti procjenu kvalitete visokokvalitetne obrade.

Također treba tretirati s posebnim sredstvima za zaštitu od vlage i insekata. Metalni strukturni elementi obrađuju se otopinom koja štiti od pojave hrđe.

Završni materijal je fiksiran vijcima, noktima i vijcima. Zidovi bi trebali biti izdržljivi tako da mogu izdržati težinu psa, ako će doći.

Aranžman

Kako napraviti pouzdan avere za psa učiniti sami

Najbolje je izgraditi pod u uličnom plavicu s drveta. To je najpraktičniji materijal u ovom slučaju, budući da je rizik od ozljeda pape životinje minimalan.

Za podne sklop prikladan je drvene šipke pravokutnih i kvadratnih dijelova. Ovih, povećavajući se zaostaje. Na vrhu njih može se postaviti uobičajena obloga. Nakon završetka montaže, pod se obrađuje naftom i lakom. Od gore navedenog na pločama, možete staviti fani. Nakon podu odlazi na krov.

Kako napraviti stan

Također možete napraviti aviona za male pse u apartmanu. U stanu će imati mnogo kompaktniju veličinu i pojednostavljeni dizajn. Prisutnost takve strukture omogućit će ograničiti kretanje životinje u njemu. Vrlo je prikladno za takav sadržaj za male štence i laktaciju ženki.

Članak na temu: Rezanje lambrekina u Fold: Kako izvesti?

Također, takav se uređaj koristi u sljedećim situacijama:

  • Pet Naord idite na zahod na pravom mjestu;
  • Zaštita imovine, djece i drugih kućnih ljubimaca iz stomatologa PSA;
  • ograda pacijenata životinja;
  • Podizanje štenaca.

Kako napraviti pouzdan avere za psa učiniti sami

Za malu štene s visinom u grebena od 40 cm, područje objekta treba biti 0,5 četvornih metara. m. Za predstavnike malih pasmina do 80 cm - 2,5 četvornih metara. m. Unutar kućišta, morate staviti ne samo psa za spavanje s igračkama, već i njezine zdjele s vodom i hranom, kao i zahod.

Plavinski boravak je sastavljen vlastitim rukama kako slijedi:

  • Izgrađen je okvir šipki ili drvenih šipki. Najbolje napraviti dizajn četverokutnog oblika;
  • Zatim je okvir pokriven mrežicom, bilo kuhano od strane ploča;
  • Na uglovima, završni materijal je fiksiran žicom ili vijcima. Također možete koristiti zavarivanje;
  • S jedne strane, vrata su visjela u zidu na izmjenjivim petljama.

Rezultirajuća struktura je instalirana na odabrano mjesto. Tkanina ili pelena postavlja se na podu unutar takve kućišta, a stavljaju se zdjele s vodom i hranom. Također u vama morate organizirati mjesto za spavanje.

Znajući kako izgraditi aviona za psa, možete organizirati najugodnije uvjete za vašeg ljubimca.

Čitaj više