Dječji krevet stroj radi sami: odaberite model

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Uređaj: Odaberite model i pripremu skica
  • Idite na odabir materijala za krevet
  • Napravite okvir kreveta
  • Kako podijeliti plahte i pripremiti rupe?
  • Slikarstvo rada i naknadna montaža kreveta

Tvoja će beba odrasti, i uskoro moraš promijeniti krevet. Možete, naravno, idite u trgovinu namještaja i tamo, nakon što je proučavao veliki raspon, odaberite nešto prikladno.

Dječji krevet stroj radi sami: odaberite model

Krug stroja.

I još jedna opcija - napravite krevet vlastitim rukama. U tom slučaju, spavaći mjesto vaših manjih mrvica bit će barem udobno, i kao maksimum jedinstvene i jedne vrste. Zamislite kako će dijete biti oduševljeno! I kako bi ga privukli na rad i nenametljivo obrazovanje, možete napraviti ovaj krevet s njim.

Tako da krevet odgovara prirodi svog vlasnika, možete izgraditi nešto neobično.

Na primjer, stroj za bebe je sami. Ovo je vjerojatno kao dijete. Što trebate sami krevet? Rječimo se!

Uređaj: Odaberite model i pripremu skica

Dječji krevet stroj radi sami: odaberite model

Crtanje za izgradnju kreveta.

Prva stvar koju trebate učiniti, donoseći odluku o neovisnoj proizvodnji kreveta, odlučite kako će to izgledati. Približan model može se spučati na internetu ili izmisliti zajedno s djetetom. Nakon što je napravljen izbor, postoji red stvaranja skica budućeg kreveta.

Takav crtež će vam pomoći jasnije cijeniti moguće načine proizvodnje i približnu potrošnju materijala. Optimalna opcija je skica na kojoj je stroj prikazan iz različitih kutova: na strani, prednji, vrh i tako dalje. Što je više kutova, lakše je izračunati količinu materijala. Naravno, dimenzije svih komponenti trebaju biti pričvršćene na crtežu.

Članak na temu: Značajke dnevnog boravka s TV na zidu

Obratite pozornost na potrebu da uredite stranu sa strane, čija je visina trebala biti sigurna za dijete. Što to znači? Oni moraju obavljati zaštitnu funkciju dok spavaju dijete, ne dopuštajući da padne s kreveta. Ali previsoke ploče mogu ometati s njim tijekom igre ili u trenutku kad se zatvara na krevetu. Stoga odaberite optimalnu veličinu visine bočnih zidova.

Natrag u kategoriju

Idite na odabir materijala za krevet

Dječji krevet stroj radi sami: odaberite model

Shema sklopa okvira za krevet.

Što je krevetni automobil za dijete? Pitanje je jednostavno. Najčešće u te svrhe koriste se uobičajene ploče ili MDF-a. Dimenzionalni seriji tih listova razlikuje se u dužini i širini, ali standardna verzija odgovara sljedećim vrijednostima, 2700x1830. Kolika je veličina lista za kupnju, sami odlučite, jer ovisi o veličini vašeg kreveta. U prosjeku, 1 ili 2 listova.

Ako želite dječji krevet da se pridržava zdravstvene zahtjeve, bolje je za proizvodnju umjesto iverice za korištenje prirodnih materijala, kao što je štitnik namještaja ili fana.

Još uvijek trebate bar, presjek koji odgovara vrijednosti od 50x70. To se obično događa dugačak tri metra. Najvjerojatnije će vam trebati najmanje četiri bara.

Za sigurno pričvršćivanje dijela kreveta među sobom, potrebno je koristiti potvrde ili euro shiurines. To su posebne pričvršćivanje za proizvodnju namještaja, u izgledu nalikuju vijcima. Za njih, potrebno je pripremiti posebnu šesterokutnu mlaznicu na odvijaču ili kao alternativu hex ključu dizajniran posebno za njih.

Za brži i udoban rad, morate kupiti posebne vježbe, ponovno namijenjene gore navedenim pričvršćivačima. Možete, naravno, koristiti uobičajene bušilice za te svrhe, ali onda biti spremni za činjenicu da ćete ići mnogo više na pripremu rupa.

Članak o temi: Kako lijepiti pozadinu na zidu i u kutovima

Kupite i valjci namještaja, opremljeni s njima dječji krevetić lako će se kretati po sobi. Ne zaboravite na samo-crtanje i nokte. Madrac se može kupiti spreman. Bolje ako je to ortopedska verzija. Ako planirate samoizmišljenu i madrac, trebat će vam gusto tkivo za obavljanje svoje trim.

Natrag u kategoriju

Napravite okvir kreveta

Dječji krevet stroj radi sami: odaberite model

Crtanje stroja za krevet.

Pa, došlo je vrijeme za izradu okvira budućeg kreveta. Njegove glavne kvalitete bi trebale biti snaga i pouzdanost. Određuje se činjenicom da, najvjerojatnije, u takvom krevetu, dijete ne samo da će provesti noćni sat, već se i aktivno igrati u danu.

To je samo za okvir i stekao barijeru kupnju unaprijed. Da se ne mogu zabrljati s rezom kod kuće, ovaj postupak možete implementirati pravo na web-lokaciji za prikupljanje. Dijelovi okvira pričvršćeni su uz pomoć noktiju ili vijaka.

Napomena: Izbušite rupe za te svrhe smatra se obveznim, jer je na taj način eliminirati mogućnost da će bar rasprsnuti. Leaf šperploča, koji obavlja funkciju časopisa je složen na okviru.

Natrag u kategoriju

Kako podijeliti plahte i pripremiti rupe?

Napravite predloške za buduće pojedinosti o krevetu na dva načina. Iskoristite računalni program ili crtanje. Tu je i treći način, ali je više dugotrajan i podrazumijeva veliku potrošnju papira i prisutnost fotokopije. Nakon što su predlošci spremni, potrebno ih je staviti na plahte odabranog materijala i zaokružiti marker na konturu. Sada, iskorištavajući električnu slagalicu, morate izrezati sve dijelove kreveta.

Nakon što ste došli do svih potrebnih dijelova, morate izvršiti njihovu obradu uz pomoć brusnog papira. Ova metoda će učiniti njihove ciljeve čak i glatke.

Članak na temu: Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Zatim idite na proces pripreme rupa za potvrde. Napravljeni su na mjestu pristajanja okvira i ostatka kreveta. Ako ste koristili naš savjet i stekli posebne vježbe, možete napraviti takav rupu možete brzo, ne činiti velike napore.

Natrag u kategoriju

Slikarstvo rada i naknadna montaža kreveta

Nakon svih prethodnih koraka dođe do kraja, možete obaviti prvu preliminarnu montažu kreveta. Uz to, naći ćete dostupne nedosljednosti i druge moguće nedostatke.

U nedostatku takvih problema moguće je slomiti krevet, započeti proces slikarskih dijelova. Najkvalitetniji rezultat može se dobiti, ako se koristi za bojenje, sprej limenke.

Slikarstvo s četkom također nije obnovljena. To nije potreban jedan sloj, tako da detalji kreveta estetski izgledaju estetski. Lak namještaja se primjenjuje završni sloj, također u nekoliko slojeva, prije dobivanja visokokvalitetne pokrivenosti.

Kada se svi detalji osuše, možete pokrenuti skup zgrade. Prvo, potrebno je zavrnuti valjci na donji dio. Zatim nastavite na pričvršćivanje dijelova na okviru. Tako da glave za pričvršćivanje nisu vidljive, možete ih obojiti prikladnim u boji.

Sada ostaje samo da stavi madrac na svoje mjesto, a dječji krevet je spreman uzeti svoj vlasnik. A ako tata je također prijateljski s električar, onda će u potpunosti jednostavno istaknuti različite dijelove stroja, kao što je donji dio ili prednja svjetla. Ova verzija automobila će cijeniti svakog čovjeka, čak i vrlo malo!

Čitaj više