Mali vrt dizajn

Anonim

Čak i mali vrt može biti odlično mjesto za razonodu u vašoj zemlji i poslužiti kao dodatna "zelena" soba ljeti. Glavna stvar je odabrati odgovarajući dizajn i najbolje koristiti ograničen prostor.

Mali vrt dizajn

U pravilu se manji vrt koristi uglavnom za opuštanje. Stoga, kada planirate njegov dizajn, bit će potrebno opremiti kutak u kojem staviti udoban namještaj (vrtni stolovi i stolice), možda mali brand, biljka dodatnih stabala.

Mali vrt dizajn

Mali vrt dizajn

A u malom vrtu možete stvoriti jedinstveni dizajn krajolika - ovdje stvaranje ribnjaka i slapova može transformirati mjesto. Iako, naravno, takva poboljšanja, u pravilu, sugeriraju velike prostore, međutim, postoje i vrlo kompaktna rješenja na modernom tržištu.

Mali vrt dizajn

Mali vrt dizajn

Mali vrt dizajn

U malom vrtu, drveće i druge biljke trebaju dosta, dok bi njihovo lišće trebalo biti dovoljno kompaktno. Stoga, proširiti granice vrta, dobra ideja će koristiti zidove kuće ili ograde - možete objesiti lonce na njima cvijećem ili koristiti kovrčave biljke. Moguće je povećati područje vrta i ukrašavati zelenilo klupe ispod zida kuće - ova odluka, usput, koristi se za mnogo stoljeća.

Mali vrt dizajn

Mali vrt dizajn

Mali vrt dizajn

Pretvaranje malog vrtnog dizajna također će pomoći raznim trikovima koji se koriste u različitim kulturama svijeta. Na primjer, možete stvoriti japanski kameni vrt u minijaturi, koji će vaš vrt učiniti malo ugodnijim. Ostale male dekoracije su prikladne - ukrasna ograda, cvjetne vaze ili popularne životinjske skulpture. Glavno načelo bit će izbor pribora i nakita u skladu s veličinom vrta i zajedničkog stila dizajna, inače riskirate neukusno kako biste zagrijali prostor s dodatnim objektima.

Mali vrt dizajn

Mali vrt dizajn

Članak o temi: Kako napraviti ljuljački iz drva i metala

Čitaj više