Pozadinu u sobi za tinejdžer

Anonim

Pozadinu u sobi za tinejdžer

U adolescenciji, formiranje znakova završava. Postoje osobni interesi, hobiji, pogledi na okolnu valjanost postaju sve zreli. Na razvoj djeteta utjegnut je situacija, okoliš: rodbina, bliski prijatelji, nastavnici. Soba tinejdžera trebala bi biti svijetla, vesela, prostrana i funkcionalna. Neka joj krase prekrasne fotografske zidove.

Čine unutrašnjost spavaće sobe za tinejdžer tako da je praktično, lijepo, funkcionalno.

Razmislite gdje će radno područje biti odmaranje, spavanje? Razgovarajte s svojim sinom ili kćeri, neka dijete aktivno sudjelovati u pripremi zidova i dizajn zida.

Ponuditi sinu ili kćeri da odabere boju pozadine. Objasnite da će svijetlo vizualno proširiti sobu će učiniti lakše, podići raspoloženje. Ako dijete voli pozadinu s malim ili velikim uzorkom, neka odabere takve. Preporučiti da odaberete deterdžente na bruto osnovi. Ako slučajno tijekom zabave s prijateljicama, prijateljima, netko je blokirao zid - uvijek možete oprati.

Objasnite da pozadina treba tako da skladno u kombinaciji s zavjesama, mekom i ormarićem namještajem, tepihom, pa čak i ležajima na krevetu. Iako se kasnije može pokriti za kupnju drugih. Potaknite inicijativu, brzo optimalne opcije za dizajn djece.

Promjena krajolika

U modernim uvjetima, obitelj ne mijenja toliko jer oni nose koliko zbog činjenice da je dječak ili djevojčica, a možda i djeca odrastala, žele napraviti vrtić na njihov ukus. Zidovi su prva stvar koju su gosti zabilježeni u unutrašnjosti sobe. Lijepa, elegantna pozadina - ukras sobe.

Kada odaberete pozadinu za dječaka ili djevojčicu, naglasite pozornost na psihološke i praktične nijanse. Na životni put roditelja postoji značajan događaj - dijete ili djeca odrastaju, postaju neovisni i uskoro će "letjeti iz gnijezda", stvarajući svoju obitelj, obitelji. Za dječaka, pliš medvjedi i zeko više nisu važni, a djevojka nije zainteresirana za lutke. Stavovi sina ili kćeri snažno se mijenjaju pod utjecajem medija, vršnjaka. Čistite osobne ukuse i postavke.

Roditelji su zabrinuti. Kako planirate dogovoriti njegovu spavaću sobu? Je li preferirana crvena rješenja u unutrašnjosti? Najbolje što možete učiniti, slažete se s činjenicom da je soba osobni prostor djeteta i ima pravo nadoknaditi kao što želi, možete samo dati pravovremeni savjeti za dizajn.

Oblikovati

Prvi plan, kako obično stavite sobu? Razmislite o dizajnu. Tinejdžer stoji na skretanju između djetinjstva i zrelosti - to se zove mladost. Neka se dizajn pomiješa, u okusu dječaka ili djevojčice. Često mladići sastavljaju dizajn spavaće sobe vrlo su suzdržani, koji odobravaju roditelje. Samo se veseli detalji dodaju dizajnu zidova, spola, stropa, namještaja, pribora.

Članak o toj temi: Kako staviti laminat vlastitim rukama: drveni, betonski pod

Na primjer, imate sina. Neka osobno izabere u kojem ton želi biti uređen glavni dizajn u sobi. Možete skladno kombinirati dvije ili tri boje. Ako vidite da je dijete izabralo previše tamno ili neke svijetle, vrištanje boju, razgovarajte o rasponu boja s njom, nenametljivo preporučuju upaljač i smirenost.

Recite nam da takve boje ne utječu na psihu. Tamno - inhibirajte, vrišteći svijetle - brzo umorno i dosadno. Obje varijante su loše - živčani sustav je preopterećen. Dječak će imati loše raspoloženje bez vidljivih razloga. Neće se moći opustiti, opustiti se u državi budnosti, samo u snu.

Neka posljednja riječ i izbor boja za dizajn dječje će biti za tinejdžer. Ako vjerujete da druga kombinacija ne radi bolje, ponudite da se prilagodite, a zatim se može prilagoditi odabiru namještaja, tekstila drugih boja. Postoji mogućnost da se kao tinejdžer ("kiselina" ili mrak) želi jedan od zidova, na primjer, na glavi kreveta, a ostatak dogovoriti u suzdržanim ugodnim tonovima.

Pozadinu u sobi za tinejdžer

Pozadinu u sobi za tinejdžer

Odaberite boju

Za tinejdžer može biti ugodan: siva druga nijansa, plava, klasična bež. Sive i plave tradicionalno muške boje i bež neutralno. U takvom tonu možete organizirati sobu ako imate različitu djecu. Kreativne osobnosti su obično ugodne, nježne, nježne salate, narančaste. Ako sin želi kombinirati salatu sa žutom ili narančastom s plavom bojom - to su prilično prihvatljive opcije u dizajnu zidova.

Pozadinu u sobi za tinejdžer

Zapamtite da nije potrebno kupiti pozadinu jedne slike ove ili te boje, možete uzeti prugaste. Na primjer, plave prugaste organiziraju dugi zid i narančasta - kratka i pravokutna soba izgledat će više kvadratnih u formatu, pogledajte harmoniju. Osim toga, trake su vizualno podigle strop.

Plavi prugasti zid je bolji organizirati radno područje, jer ova boja smiruje živčani sustav, prilagođava se na radni način. Narančasta, organizirajte rekreacijsko područje. U glavi kreveta, plava prugasta pozadina također će se bolje uklopiti.

Sive pozadine mogu se kombinirati s bež ili uzeti pola sa salatom, žutom, narančastom. Sve ovisi o okusu i preferencijama dječaka. Možda voli svirati gitaru? A na žutom zidu u prekrasnom okviru bit će internetska časopisa omiljenih skupina.

Članak na temu: Kako mogu napraviti savijajući kauč s vlastitim rukama

Pomorski

Ako čovjek ima krhtno more. On voli brodove, priče o gusarima, prikupljanje takvih vojnika kao dijete, a zatim ga ponuditi da organizira sobu u tipičnim tonovima za ovaj stil:

  1. Plava ili plava.
  2. Bijeli ili mliječni proizvodi.
  3. Smeđa ili bež.
  4. Tamno crvena.
  5. Zlato.

U tim je tonovima najčešće izrađena pomorskim avanturistima. Na pozadini možete uzeti jednu boju, na primjer, plava i nekoliko: plava s bijelim, plavim s bež, moguća su i druge kombinacije. Sve ovisi o vašim željama i željama dječaka.

Uvjerite se da je dizajn praktičan, a ne postavljen. Dobri pomorski pribor koji se može postaviti na stalak, ukrašavaju sobu. Ako pronađete prugaste vertikalne plavo-bijele pozadine - to će biti unutarnji naglasak.

Pozadinu u sobi za tinejdžer

Avangard

Avangard je neobičan izazov klasičnim, standardnim, uspostavljenim. Funkcionalnost je ovdje cijenjena. Pozadine Kupnja s velikim geometrijskim oblicima ili uzorcima, ukrasima. Pozadina u finom crtežu nije tako. Prekrasne pozadine su prikladne za nešto sažetak prikazane na platnu.

Da biste stvorili avangardni stil, potrebne su glavne boje:

  1. Crno.
  2. Zelena.
  3. Crvena.
  4. Bijela.
  5. Žuta boja.

To su glavne boje koje naglašavaju prirodu živog tinejdžera, izražavanja i vodstva kvalitete s dobrim kreativnim potencijalom.

Svi zidovi ili jedan, nekoliko se može izvesti, kako u jednom i nekoliko, kontrastirajući jedni druge boje. Glavna stvar je da su boje sočne. Na primjer, sve boje s bijelom savršeno su kombinirane. Možete dobiti usku zid pravokutne spavaće sobe biti prekriven bijelim pozadinama i širokim zelenim. Postoje prekrasni teksturirani, ne nužno kupuju samo glatke.

Crveno svijetlo. Ne morate ukrasiti cijeli zid, osim što viša nijansa. Bolje, ako završite crvenu, na primjer, uglove ili neku traku u sportskom području.

Crvena je boja aktivnih, snažnih momaka, dat će energetskom sinu. Na primjer, dobro je smjestiti kut gdje je boksač kruška suspendirana. Trenirati radi razvoja volje, samodiscipline kako bi zaštitili one koji su slabiji - plemeniti. Nemojte se bojati eksperimentirati, a avangarde obično djelomično zalijepite pozadinu različitih boja na jednom zidu, nešto naglašava.

Ovdje za tinejdžer veliko polje kreativne aktivnosti. Možete objesiti ležaljku u svijetlom zidu, koji je ugodno čitao modni časopis, knjigu. Sin će voljeti meke, udobne stolice koje uzimaju oblik tijela. Na tako prikladno sjediti, gledajući kroz nogometnu utakmicu s prijateljima. Praktične, rotirajuće police na radnoj površini.

Članak o temi: Kako ispuniti stolić za kavu vlastitim rukama?

Pozadinu u sobi za tinejdžer

Potkrovlje

Među kreativno darovitim osobnostima, sportašima, iznimno popularnom stilu, koji nam je došao iz Amerike - "potkrovlje". Zlozio je u 40-ima XX stoljeća. Slikovit. Karakterizira se zid opeke. Za tinejdžer, pozadine koje imitiraju cigle su prikladne. Moguće je narančasto koje boje ili sive, bijele boje. Postavite pozadinu fotografija na zid s gradskim krajolikom.

Pozadina imitiraju žbuku, na primjer, svijetlo siva, "metalik", mliječni proizvodi, narančasto. Metalik s narančastom ili ispod zida od opeke i može biti zalijepljena pozadina.

U unutrašnjosti tinejdžera, pokušajte biti stakleni stol, metalne baze stolica. Zid se može djelomično ukrašen plastičnim pločama, uz dizajn površine s pozadinom. Pročitajte o značajkama ovog stila i na zahtjev dječaka, pomognite mu utjeloviti ovaj stil u dizajnu dizajna.

Posebno impresionira glazbenik ili aktivno sudjelovao u neku vrstu sporta. Na primjer, ograda.

Pozadinu u sobi za tinejdžer

Visoka tehnologija

Ovaj moderni stil je 60-tih duša. Voljet će dječake s logičkim skladištem uma. Ako je vaš sin strastven prema računalu, voli kozmički sagas, on često nešto sruši, voli automobile i drugu tehniku, on se bavi sportom, zadirkivao je "botanicom", a onda će voljeti dizajn u stilu hai -Tech. Ponudite takav dizajn kada jedan od zidova su elegantne pozadine (s obzirom na sliku tehnologije, na primjer).

Ovdje su dobrodošle monotone pozadine, osobito svijetle nijanse sive boje i bolje "metalne", sjajne. Pomoćne su pozadine bez crteža. Neto boja i atmosfera modernosti, tehnička napretka je dobrodošla. Osim sivog i "metala" u dizajnu zidova, mogu se koristiti sve hladne boje. To uključuje: bijele, crne, ljubičaste, plave, plave, druge.

Budući da je spavaća soba tinejdžer, možete dogovoriti jedan ili više zidova, skladno kombiniranih boja. Presvlake tapeciranog namještaja ovdje je dobrodošla iz umjetne kože, a umjesto ormarića stavljaju police. Izlazi iz prepoznatljiv stil prema minimalizmu. Ništa dodatno. Blok sustava, zaslon računala, kućanski aparati (električni čajnik, usisivač, željezo i drugo) Neka budu srebro.

Pozadinu u sobi za tinejdžer

afrički

Afrički stil se također naziva Safari. Voljet će one koji vole divlje životinje. Pozadina mogu biti sve nijanse smeđe od gotovo crne hunke do lagane pješčane. Dobrodošli i žute boje u dizajnu sobe. Na jednom od zidova možete postaviti pozadinu fotografija slikom jednog, nekoliko divljih životinja. Lijepo izgleda kao lava ponos, koji je pogleda na sunce. Lijepo izgleda kao krdo zebra, trčeći na safariju.

Pozadinu u sobi za tinejdžer

Čitaj više