Crno-bijele zavjese u unutrašnjosti apartmana

Anonim

Tradicionalna kombinacija crno-bijele je klasična i nikada neće napustiti podij ili naše apartmane. Harmonija suprotnosti je ono što mnogi snovi moraju postići. A ako je u duhovnom planu sve složenije, onda mnogi odlučuju u interijeru u crno-bijelim nijansama. Većina se divi monokroma i minimalizma, fascinantna magija je stvorena kroz elegantnu igru ​​složenih apsolutno suprotnih boja.

Spojite simbol početka i čistoće kako biste postigli kombinaciju svih elemenata u unutrašnjosti, bijela gama će pomoći u izradi dijelova volumetrijskog i pripravnosti. I Crna jamči svjetlinu i izražajnost, jasno organizira prostor prostor.

Crno-bijele zavjese u unutrašnjosti apartmana

Odaberite crno-bijele zavjese

Dizajni u ovim nijansama - cijela znanost, industriji kreativnosti, gdje je teško vidjeti fantaziju. Kombinacija je savršena u bilo kojem stilu. Koristi se u kuhinji, u dvoranama i dnevnim sobama, u spavaćoj sobi, u kupaonici i hodnicima.

Crno-bijele zavjese u unutrašnjosti apartmana
Crno-bijele zavjese u unutrašnjosti apartmana

Pojednostavljujemo zadatak

Kako bi savršeno donijeli unutrašnjost u crno-bijelo, designer njuh je potrebno i iskustvo, možete izaći iz sobe ili ga ne dovršavati. Ali tako da želim imati kombinaciju "Yin i Yan" bez mnogo troškova, ali i koristiti ga. To će pomoći crno-bijelim zavjesama koje prozor daju elegantan moderni izgled i stvoriti prikladnu atmosferu.

Crno-bijele zavjese u unutrašnjosti apartmana

Kuhinja

Jednaki omjeri crno-bijelog izgledaju neprivlačni i ne drže se. Boje se jednostavno percipiraju kao mrlje. Stoga morate pravilno distribuirati ravnotežu. Kuhinja je obično prisiljena svim vrstama objekata, a domaćica ga želi proširiti. Ako u prioritetu stavi bijelu boju, tada će se to vizualno proširiti prostor. Kontrast crnog je bolji za stvaranje ne-pojedinačnih tkiva na kuhinjskim zavjesama, ali uzorak ili ispis. Lambreks ili dodatne zavjese mogu povući prostor. U idealnom slučaju, ova gama izgleda u kuhinji, ako se u nekim bojama na podu ili pregače izvodi u blizini Rowryman. Takve zavjese učinit će interijer kuhinje hrabrim i prilično kontrastnim. Primjeri se mogu naći pomoću odabira fotografije.

Članak na temu: balkon dizajn - najbolje završne ideje i dizajn interijera

Spavaća soba

Crni ton dodaje neku vrstu mira i odmora. Spavaća soba, koja je izrađena u crnoj unutrašnjosti s bijelim naglascima stvorit će atmosferu udobnosti i privatnosti, što je tako potrebno s vremena na vrijeme. Možete kombinirati "sklad suprotnosti" s setom posteljine, čini ga lako promatrati cijelu sobu u crnim nijansama. Zavjese i krevet u istom sastavu - jednostavno i prilično jednostavno rješenje za stvaranje harmonije. U spavaćoj sobi, crno-bijele zavjese mogu se izvesti u različitim varijacijama, može biti crne zavjese s bijelim zavjesama, ili dopuniti strehe s crnim lambrekinom iz skupo gusto tkivo. Također možete uspješno koristiti kombinacije s zavjesama s snimkama, na primjer, kao što je prikazano na fotografiji. To mogu biti rimske zavjese u tamnom rasponu i sa svjetlom završiti na rubovima.

Crno-bijele zavjese u unutrašnjosti apartmana

Dvorana i dnevni boravak

U ovim prostorijama kombinacija može stvoriti svijetle kontraste, dinamike. Crno-bijeli ukras zavjese u dvorani ili dnevnoj sobi mogu se skladno kombinirati s kromiranim elementima. Može biti nadstrešnica, šampioni ili tablica kave. Sve to ovisi o ukupnom interijeru, ako je moderan stil, onda možete koristiti vertikalne rolete s geometrijskim uzorkom, gotovo savršeno prilagoditi mogućnosti s Champs, kao i japanske zavjese u crnoj i bijeloj gama jednostavno se uklapaju u prostor moderan čovjek.

Crno-bijele zavjese u unutrašnjosti apartmana

Za stvaranje elemenata luksuza umjesto minimalizma, zastori s zavjesama ili kontrastnim povećanjem su prikladne, au interijeru se mogu kombinirati s imitacijom zebra. Također zanimljive opcije s šahovskim crtežima, fotografskim otiscima ili orijentalnim motivima. Detaljno možete pročitati opcije dizajna na fotografiji.

Čitaj više